עבור לתוכן

אכזבה קטנה?מהקומפיוקייס המהולל

Featured Replies

פורסם

קניתי התקנתי הרכבתי,שמתי וונטק 120 ממ שיכניס אוויר והגלוב נשאר להוציא,ומה התאכזבתי מהטמפ יש לי וולקנו 11+

47 מעלות במנוחה,axp2600 במאמץ עדין לא בדקתי,הרכבתי את תעלת האיוורור סתם כדי לראות אם היא תשנה זה שיפר לי במעלה אחת,למרות שהייתי בטוח שזה רק יגריע מכיוון שזה מפריע לסירקולציה או שלא?יש הצעות לשיפור הטמפ (הצבה שונה של שני המאווררים)?יש לי עוד 2 80 ממ אפשר לדחוף אותם בלי לקדוח חורים?ועוד משהו הטמפ של הכרטיס מסך שלי גבוהה יחסית 44-45 מנוחה?המארז שלי דיי קריר והכל כי זה לא טמפ הכי גבוה למעבד בקיץ

(46 עם תעלה)

תודה מראש

פורסם

הטמפרטורה של המעבד דווקא לא רע בכלל...אצלי היא על 49-51 בלי מאמץ אבל יש לי axp2500 עם קירור סטוק וגם מארז עם 80 מ"מ אחד ליד המעבד.

לגבי הכרטיס מסך - לחבר שלי כרטיס radeon 9600xt של asus והטמ' אצלו היא על 39 ליבה ו40 לזיכרונות, בלי מאמץ ובלי OC.

אחרי OC קטן לליבה ולזיכונות (530 לליבה ו 630 לזיכרונות) הטמ' אצלו היא 41 לליבה ו43 לזיזיכרונות בלי מאמץ. :)

פורסם
  • מחבר

אצלי זה 44 בלי oc

subx תכנס לאיסיקיו זה סבלימינל

פורסם

הטמפרטורה של המעבד דווקא לא רע בכלל...אצלי היא על 49-51 בלי מאמץ אבל יש לי axp2500 עם קירור סטוק וגם מארז עם 80 מ"מ אחד ליד המעבד.

לגבי הכרטיס מסך - לחבר שלי כרטיס radeon 9600xt של asus והטמ' אצלו היא על 39 ליבה ו40 לזיכרונות, בלי מאמץ ובלי OC.

אחרי OC קטן לליבה ולזיכונות (530 לליבה ו 630 לזיכרונות) הטמ' אצלו היא 41 לליבה ו43 לזיזיכרונות בלי מאמץ. :)

אצלך יש קירור סטוק, לו יש קירור וולקנו 11, שפי 10 יותר טוב מהקירור שיש לך. אז הטמפ' שלו אמורה להיות יותר נמוכה (של המעבד הכוונה). בכללית היא די נורמלית, אבל בשביל היטסינק כמו שלו היא טיפה יותר מדי גבוהה.

דיברתי איתו באי סי קיו, הוא מרח משחה לא טוב על המעבד (היה אפשר לראות את הליבה, מה שלא טוב כי המשחה צריכה לחסות את הליבה וגם המשחה לא היה ישרה).

פורסם

כן אני יודע שהקירור אצלי די דפוק , ובעיקר מאוד רועש , בגלל זה אני רוצה להחליף אותו לsilent boost , או ל silent tower אני לא בטוח מה עדיף לי.

פורסם
  • מחבר

מרחתי מחדש והפעם טוב,זה לא עוזר כי המשחה לא נשארת על הליבה היא יורדת מעליו כל פעם שהיסנק מוחץ אותה,אני חושב שזה בגלל שהליבה מכוסה באלומיניום?או שזה משהו אחר?לא איכפת לי למרוח מחדש אם תגידו לי איך אפשר כאשר האלמוניום מכסה את הליבה כי המשחה פשוט לא נשארת:|

פורסם

תמרוח אותה כמה שיותר דק. המשחה רק צריכה לעשות מגע טוב בין הסינק למעבד ולא להפריע באמצע. תעשה את השיכבה האחידה הכי דקה שאתה מצליח ליצור וזה יתן את הביצועים הכי טובים שאפשר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים