פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים יש לי לוח אם AI7 של ABITיש לי P4... אני רוצה לקנות SILENT TOWER ואין לי מושג... איפה החורים ואם זה מתאים בכלל ,.חוץ מזה... הריבועה ששם שמים את המעבד נטוי כך שזה נראה כמו מעויין... זה משנה? זה יתאים?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים זה P4 אין שם חורים זה מתלבש על הפלסטיק עם החיבור של גופי קירור ל P4...לגבי התצורה של התושבת זה לא משנה כי הגוף קירור לא מחובר לתושבת, אלה מתחבר דרך הפסלטיק שמקיף אותו... אז ככה שזה יתאים..
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני בספק שזה מתחבר כמו שאמרת,יש חורים אבל לא בכל לוח הסיילנט טוואר כבד..אם אין חורים לא נראה לי שיתאיםעריכה : באתר של טרמלרייט רשום ABIT AI7 ברשימת לוחות מתאימים לSP94 (קירור למעבד שמתברג ללוח) אז רוב הסיכויים שהסיילט טאוור יתאים
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים החורים של הסוקט אם אני לא טועה נוצרים כשאתה מוריד את הריבוע השחור שעליו הוא מוברג והופ י שלנו חורים בלוח אני ממש לא בטוח בזה אז אתה יכול לשאול את אחד האנשים בזיגזג .....www.zigzag2000.co.il
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים amisha צודק ברגע שתוריד את הפלסטיק השחור שעליו יושב המאורר המקורי יהיה לך את החורים שצריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.