פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אבא שלי הביא לי 50 מדיות של MEMORY, דיסקים צהובים כאלהמישהו מכיר אותם?אפשר לשמור עליהם חומר? אני לא רוצה שידפק לי למרות שאי אפשר להחזיר אותם, השתמשתי בחלקעריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים שים אותם ב DVDINFOPRO תוציא את ה MEDIA CODE ואת כל הנתונים על הדיסק ונראה מה יש מתחת לכותרת MEMORY.
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים מורידים אותה פה:http://www.dvdinfopro.comמכניסים דיסק.מפעילים, ולחצים על ה ICON שכתוב עליו MEDIAמעתיקים את מה שכתוב בפנים ושולחים לפה.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אני עשיתי את זה על דיסק של MAXELL זה כתב לי Ritek, CD-R, 79:59.70מה זה עזר לי בחיים?
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים תראה חברות של דיסקים philips/sony/tdk וכו לא מייצרים את הדיסקים בעצמןאלא חברות לייצור דיסקים מייצרת אם השם שלהם.Ritek חברה מעולה זה אומר שהדיסק איכותי
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים ron26: התכוונתי לדיסקים ש Impreza רשם.לא מכיר דיסקים של Memory אז אני מניח שהוא אולי לא שם לב שרשום memorex ולא memoryיש מצב שהוא התבלבל, אלו שמות דומים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.