פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים חחחח בגלל דום 3 חחחחח?? ;D אחלה קירור כרטיס מעולה תותח גם אני רוצה :) תגיד למה קירור כזה לזיכרון חצי מחוסה חצי לא :P היית לקוח קירור לש וונטק לזיכרון!! הרבה הרבה יותר טוב
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר הקרור לזיכרונות נועד לקרר אותם.בעל הכרטיס מספר על ירידה משמעותית בטמפ' - הוא מרוצה מאוד.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים חחח, הקרור לזכרונות כל כך קטן עד שנראה שזה מגן עליהם ממכות או משהו..ירידה בטמפ' זה טוב מאוד, יש שיפור מהירויות שעון לליבה לפני ואחרי החלפת הקירור?
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים נחמד מאוד!!!! תוצאות OC??? משהו ?? זרוק לנו עצם!! ויש לנו מכונות CNC קטנות בבית - הדרמל שלנו... ה"קירור" לזכרונות ממש נראה מבטיח... אם כבר קירור מים הייתי מבקש בלוק בייצור מיוחד עם קיור לזכרונות הרי הזכרונות כאן הם רק בצד אחד ,לא??
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים מחבר אין ממש תוצאות.... זה לקוח, הוא בא שילם ולקח. לדעתי זה יצא יפה - ועשיתי לו התאמה במיוחד, אז רציתי לשתף אתכם
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים ובכמה אתה מוכר דברים כאלה? גם אני רוצה משהו נחמד לרדאון 9700פרו והאם שווה לי בכלל אני יגיע עוד יותר אם זה??אני עכשיו אל 420 לליבה ו-368 לזיכרון שזה 734
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים אל תשכח שאתה צריך גם משאבה ראדיאטור ומיכל מים .....שזה סרט לא קטן למקם בתוך המחשב ...
פורסם 2004 באוגוסט 1221 שנים הקירור לזכרונות לא נראה לי משהו בכלל, זה של טרמלטייק/קולרמסטר?הרכבתי כאלה על R9800P ולא היה שום שיפור בא"ק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.