עבור לתוכן

אני מחפש מדריך לבניית בלוק מים...

Featured Replies

פורסם

כי אולי לפני שנתיים (!) לא היה מדריך....

מועבר

פורסם

יש ראש מיוחד לדרמל,אריק עשה בעזרתו בלוק מים,אני אישית עם לא היו לי הכלים לעשות בלוק מים היתי לוקח חתיכת נחושת בגודל הרצוי והולך למפעל אשר יש בו מכונת CNC.

פורסם

ויש לך מוסג איפה אפשר לעשות את זה ביותר בזול מאשר לקנות בלוק מים מעולה?

אין לי מוסג כמה זה עולה אבל אני יודע שמכונת CNC זה ממש יקר ואם יעלה לך יותר מ300 שקל לעשות את הבלוק זה לא בטוח שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אפשר לינק לבלוק מים של אריק?

פורסם

אני עובד במפעל למתכת (המנכל זה הגיס שלי)

הם עושים שם הכל כיפוף ניקוב וcnc

אבל הם באשקלון, אם אתה קרוב לאיזור ואתה רוצה  אני יכול לסדר  לך  בחינם (אם זה פשוט)

אבל הייתי ממליץ לך ללכת למפעל דומה לידך , יש מלא כאלה בכל הארץ, תחפש בדפי זהב של חברות

כל מפעל מתכת או מסגריית מתכת ונחושת יש מכונה כזאת , פשוט תגיד להם מה אתה צריך לעשות , ומקסימום הם יקחו ממך כמה גרושים לא יותר אם בכלל.

פורסם

אתה בטוח שעל שימוש בCNC הם ייקחו לי רק "כמה גרושים" ?? כי אני גם רוצה לעשות בלוק מים..

פורסם

השתגעתה כמה גרושים?

אלף כול להפעיל את המכונה עולה דיי הרבה זה לא דרמל זה מכונה ששוקלת 6 טון,דבר שאני בעצם שהם מפעילים בשבילך את המכונה הם עוצרים את פס היצור שבעצם עולה להם בכסף בכך שהם משלמים לעובדים אבל הם לא עושים כלום ולא מיצרים כלום.

פורסם

שמעו אחרים שלי בבקשה תסבירו איזה דברים צריך לבלוק מים אממ כאילו איזה חומרים כמה מכל דבר ואיך עושים ותתנו לי תחלק של לעשות אבא שלי יש לו מסגריה כאילו משהו בסיגנון אבל יש לו מלא מלא כלים אולי יהיה לו כמה זמן לשאר בעבודה אחרי ולעשות לי את זה אז תסבירו איך עושים כי אני לא בטוח שהוא יודע.. תודה מראש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים