פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני מחפש מדריך לבניית בלוק מים...עשיתי חיפוש וזה מה שמצאתי אז החלטתי לא לשאול בפורום אוברקלוקינג וקירור כי שאלו כבר שם ללא תשובה...http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=7960.msg79378#msg79378
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים יש ראש מיוחד לדרמל,אריק עשה בעזרתו בלוק מים,אני אישית עם לא היו לי הכלים לעשות בלוק מים היתי לוקח חתיכת נחושת בגודל הרצוי והולך למפעל אשר יש בו מכונת CNC.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים ויש לך מוסג איפה אפשר לעשות את זה ביותר בזול מאשר לקנות בלוק מים מעולה?אין לי מוסג כמה זה עולה אבל אני יודע שמכונת CNC זה ממש יקר ואם יעלה לך יותר מ300 שקל לעשות את הבלוק זה לא בטוח שווה את זה.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אני עובד במפעל למתכת (המנכל זה הגיס שלי)הם עושים שם הכל כיפוף ניקוב וcnc אבל הם באשקלון, אם אתה קרוב לאיזור ואתה רוצה אני יכול לסדר לך בחינם (אם זה פשוט)אבל הייתי ממליץ לך ללכת למפעל דומה לידך , יש מלא כאלה בכל הארץ, תחפש בדפי זהב של חברותכל מפעל מתכת או מסגריית מתכת ונחושת יש מכונה כזאת , פשוט תגיד להם מה אתה צריך לעשות , ומקסימום הם יקחו ממך כמה גרושים לא יותר אם בכלל.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אתה בטוח שעל שימוש בCNC הם ייקחו לי רק "כמה גרושים" ?? כי אני גם רוצה לעשות בלוק מים..
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים השתגעתה כמה גרושים?אלף כול להפעיל את המכונה עולה דיי הרבה זה לא דרמל זה מכונה ששוקלת 6 טון,דבר שאני בעצם שהם מפעילים בשבילך את המכונה הם עוצרים את פס היצור שבעצם עולה להם בכסף בכך שהם משלמים לעובדים אבל הם לא עושים כלום ולא מיצרים כלום.
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים שמעו אחרים שלי בבקשה תסבירו איזה דברים צריך לבלוק מים אממ כאילו איזה חומרים כמה מכל דבר ואיך עושים ותתנו לי תחלק של לעשות אבא שלי יש לו מסגריה כאילו משהו בסיגנון אבל יש לו מלא מלא כלים אולי יהיה לו כמה זמן לשאר בעבודה אחרי ולעשות לי את זה אז תסבירו איך עושים כי אני לא בטוח שהוא יודע.. תודה מראש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.