עבור לתוכן

סידור מאוררים ב 6A19 COMPUCASE

Featured Replies

פורסם

שלום כרגע יש את האחורי שמגיע דיפולטיבי(כנראה גלובספן)

ומקדימה יש Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 120mm האם כדאי להחליף ביניהם כדי לשפר סירקולציה

נ.ב ה TT 120 פועל כרגע על 4\3 כוח מטעמי רעש

פורסם

אני לא חושב שיש צורץ להחליף ביניהם, כי אם תחליף אז תהיה יותר הוצאה של אוויר מאשר הכנסה, ואם תשאיר ככה אני לא חושב שייקרה מצב של יותר הכנסה מהוצאה כי עדיין, יש חורים במארז. זה לא שהוא אטום.

פורסם

להוציא אוויר יותר חשוב מלהכניס אוויר, כי אחרת המארז הופך לתנור, ולאט לאט מתחמם עוד ועוד.

בכל מקרה יהיו לך שני מאווררים מוציאים אוויר כולל הספק, ככה שנראה לי שעדיף כבר להכניס יותר אוויר קר, אז תשאיר כמו שזה עכשיו.

פורסם

להוציא אוויר יותר חשוב מלהכניס אוויר, כי אחרת המארז הופך לתנור, ולאט לאט מתחמם עוד ועוד.

לא ידעתי.

פורסם

אני לא חושב ש-ratzabi צודק. יש שתי אסכולות כאשר אחת טוענת שעדיף שיהיה לחץ לא גבוה במארז, כלומר, להכניס אויר יותר מאשר להוציא אוויר ויש כמובן את האסכולה השנייה שטוענת מה ש-ratzabi אמר.

אין הוכחות חותכות לאיזה כיוון עדיף ללכת כי זה לא מדע מדויק פה. כל אחד יעשה מה שהוא חושב ומרגיש. אני מעדיף את האסכולה הראשונה דווקא.

פורסם

עדיף יוצא הוצאה מיותר הכנסה

אני חושב שהמצב שיש כרגע דיי שווה כי במארז קומפיוקייז יותר קל להוציא אוויר מארז להכניס אז חשוב שמאורר חזק יכניס מקדימה, תשאיר ככה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים