עבור לתוכן

יש תוכנה שיכולה לעקוב אחרי מה שנכתב בתוכנות מסרים (ICQ....)?

Featured Replies

פורסם

לדוד שלי יש ילדה בת 12. אחרי שהוא קרא בעיתונים על כך שמלא פדופילים גולשים באינטרנט ועובדים על ילדות הוא התחיל לדאוג, והוא רוצה לדעת על מה הבת שלו מדברת בתוכנות מסריים כמו ICQ,MSN, ואם אפשר גם על מה היא מדברת בצ'אט של WALLA וכו'.

אני בהחלט מבין את הדאגה שלו (ילדה בת 12 לא מבינה כלום מהחיים שלה), אז אמרתי לו שאני אביא לו תוכנה שתראה את כל מה שהילדה שלו רושמת בכל תוכנת מסרים.

אני מאוד מקווה שיש תוכנה כזאת. אם כן אז בבקשה תביאו לי אליה קישור. עדיף שהתוכנה תהיה חינמית, אבל גם לא איכפת לו להוציא כסף על תוכנה כזאת.

ובבקשה, אל תתחילו פה בוויכוח על חדירה לפרטיות וכו'. מי שלא מוצא חן בעייניו מה שהוא הולך לעשות, מצידי יכול........

תודה.

עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק בהחלט. המנע בעתיד מעודף סימני שאלה וקריאה בכותרת. תודה.

פורסם

ד"א בשביל תוכנות כמו ICQ ומסנג'ר לא צריך שום תוכנה, שפשוט יעבור על היסטורית ההודעות שלה דרך התוכנה.

אבל זה עדיין לא הפתרון הכי יעיל לדעתי. יש לי אחות בגיל דומה והן יכולות לשבת ולכתוב כמות עצומה של הודעות ביום, וזה ייקח לו זמן די ארוך לעבור על כולם.

תאמין לי שבנות 12 לא טיפשות כמו שאתה חושב, הן כבר יודעות מה זה סקס, ולא פעם ולא פעמיים נתקלתי בכאלה שרושמות למשל גיל גבוה יותר בפרטים, וכל מיני שמות מרמזים.

גיל 12 זה כבר לא ממש תמים, ולדעתי אם הוא רוצה למנוע ממנה להיפגע הפתרון הכי יעיל יהיה כל הזמן לדבר איתה על הנושא ולהסביר לה מה מותר ומה אסור, לבדוק הודעות אחת-אחת זה רק משהו משני.

פורסם
  • מחבר

תודה רון.

OHABX, זאת בכלל לא אחותי. זאת הבת של דוד שלי. ומה שאמרת לא ממש נכון. אפשר לעבוד בקלות על בנות 12, לגרופ להם להיפגש או משהו כזה, ובמקרה הזה אבא שלה יכול לקרוא את הפרטים על המפגש והוא יכול למנוע ממשהו רע לקרות.

פורסם

מה זה משנה אם זו אחות,בת, אחיינית או סתם קרובה?

ותאמין לי היום רוב הבנות 12 לא כאלה תמימות, יותר סיכוי שאחת תעבוד עלייך בצ'אט מאשר שאתה עליה.

וגם אם כן- כמו שאמרתי הן יכולות (לא יודע כמה זאתי שאתה מדבר עליה אישית, אבל מהנסיון שלי) לשלוח גם מאות הודעות והלתכתב במשך שעות ביום, הוא יכול לעקוב אחרי הכל? לא. ומה לגבי שיחה שמתפתחת תוך 10 דקות "היי אני חבר של של חברה שלך X, היא פה ומזמינה אותך לבוא גם". הוא יכול למנוע את זה באמצעות מעקב? לא.

בגלל זה אמרתי שהפתרון הכי טוב זה לדבר איתה כל הזמן וללמד מה מותר ומה לא, מעקב אחרי ההודעות זה רק משהו בנוסף.

הרי מישהו יכול לעבוד עליה גם באמצע הרחוב וכל מיני מקומות אחרים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים