עבור לתוכן

אוברקלוק למעבד ללא אוברקלוק לזכרון

Featured Replies

פורסם

ממה שהבנתי ברגע שמעלים את הFSB גם מהירות הזכרון עולה ולא רק המעבד.

היחס בין הזכרון למעבד הוא 5 ל-4, ככה שאין טעם לעשות OC לזכרון, מה גם שהזכרון לא נראה לי לOC ואני חושש שיקרה לו משהו.

אני רוצה להעלות את רק את המהירות של המעבד, בלי הזכרון.

זה אפשרי?

דבר שני,

הטמפ במנוחה הן:

לוח - 33-35.

מעבד- 35-38.

יש לי קירור סטוק על המעבד, ועוד 3 מאווררי 80MM, אחד מכניס מקדימה, אחד מוציא מאחורה, ואחד מכניס בדלת.

איזה OC אני יכול לעשות בלי סיכון למעבד עם מה שיש לי כרגע? , עד איזה טמפ' הוא יכול להגיע בלי סיכון?

תודה רבה רבה לעוזרים.

פורסם

מצטרף לשאלה...

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול להגיד לי אם זה אפשרי או בלתי אפשרי?

תודה

פורסם

זה לא יהיה אותו הדבר כמו OC אמיתי... וכן זה אפשרי

פורסם

איך לא חשבתי על זה!

מצטער שאין לי תשובה לשאלה

(מצטרך לשאלה)

פורסם
  • מחבר

זה לא יהיה אותו הדבר כמו OC אמיתי... וכן זה אפשרי

איך בדיוק?

קודם כל אני מאמין שהזכרונות שלי לא לאוברקלוק, אני לא רוצה לקחת סיכון.

כבר כרגע יש פער של 133MHZ לטובת הזכרונות מול המעבד ואני רוצה לצמצם את הפער הזה, או אפילו להשוות אותו בעתיד.

אשמח אם תסביר לי איך עושים את זה,תודה.

פורסם

תקשיב אוברקלוק לא הורס את החלקים לטווח הקצר, או אולי מקצר את החיים שלהם לטווח המאד ארוך (עשרות שנים) אבל זה לא ממש משנה כי אנחנו עובדים עם החלקים האלה מס' שניפ ספורות ומעטות יחסית.

לגבי האוברקלוק אין לך מה לפחד זה לא יכול להרס לך מפעם או פעמיים של ניסוי, וגם לא ממאה פעם, אז תנסה ותראה אולי תגלה שהזכרונות שלך הם אוברקלוקרים מעולים...;)

ולשאלה שלך: לעשות אוברקלוק רק למעבד זה רעיון גרוע כי מה שבסופו של דבר נותן את תוספת הביצועים הרצינית זה הזיכרון. בכל מקרה אם אתה עדיין רוצה עלשות OC רק לעמבד אז זה עם המחלקים של 4:5 ודברים כאלה תראה מה יש לך חוץ מזה אין לך הרבה אפשרות כי יש לך אינטל והמכפילים נעולים, אז אל תצפה להרבה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים