עבור לתוכן

רשת אלחוטית של ALCATEL

Featured Replies

פורסם

חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו?

במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה?

בקיצור  :P תגידו לי כל מה שאתם יודעים על לעשות רשת אלחוטית יעילה יותר! תודה מראש  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

פורסם

חבר שלי אמר לי שזה נורא קל "לפרוץ" למחשבים עם רשת אלחוטית, למישהו יש הגנות לפריצות הללו?

אם יש בנתב שלך הגנות והצפנות, אתה יכול להפעיל אותן. אם לא אז לא.

במשחקים הפינג כל הזמן קופץ ואפילו אם אחד מהמחשבים לא עושה כלום במחשב השני הפינג עדיין לפעמים קופץ ל-200 וחוזר לרגיל, אבל מרגישים בלאגים ממש.. יש למישהו רעיון איך לסדר את זה? חבר שלי המליץ לי לקנות כבל רשת מוצלב או משהו כזה כי במחשב שלי יש 2 כרטיסי רשת, הוא לא בדיוק הסביר לי למה זה טוב, מישהו יודע במקרה?

למה כבל רשת מוצלב טוב? בשביל לחבר את המחשב שלך למחשב אחר ברשת חוטית ולא אלחוטית.

פורסם
  • מחבר

מאיפה אני יודע אם יש לי הגנות או לא

פורסם

בודק בעמוד הפרטים של הנתב האלחוטי שלך, או בעמודי ההגדרות שלו.

פורסם
  • מחבר

נכנסתי, כתוב שם שה Data Security על DISABLED, יש לי אפשרות ל-64 או 128 BIT משהו כזה.. זה ההגנה?

פורסם

כן, זו הצפנת WEP

פורסם
  • מחבר

לשנות את זה או להשאיר את זה כבוי?

פורסם

יש אנשים לא אחראיים שמשאירים רשת אלחוטית פרוצה

היום נכנסתי במחשב השני שלי שמחובר עם כרטיס אלחוטי לאינטרנט

אחרי שאני גולש ולא מבין למה כל כך שונה מהרגיל התברר לי שהכרטיס התחבר לרשת של מישהו אחר..

פורסם

יש אנשים לא אחראיים שמשאירים רשת אלחוטית פרוצה

היום נכנסתי במחשב השני שלי שמחובר עם כרטיס אלחוטי לאינטרנט

אחרי שאני גולש ולא מבין למה כל כך שונה מהרגיל התברר לי שהכרטיס התחבר לרשת של מישהו אחר..

מה היה כל כך שונה? יותר מהיר או יותר לאט ?

אם זה יותר מהיר אני לא רואה מה הבעיה :)

האמת חייבית להאמר שבאותה מידה שזה מסוכן לבעלי הרשת זה מסוכן גם בשבילך.

אם יש במחשבי הרשת שהתחברת אליה איזו תולעת, המחשב שלך לא עבר את העדכונים הנחוצים וסמכת על NAT שיגן עליך, אתה עלול להיות בבעיה.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש רעיון איך לגרום לרשת הזאתי לפעול יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים