עבור לתוכן

המלצות לגבי מארז טוב וקריר

Featured Replies

פורסם

בחירה מצויינת

רק תדאג לקניה של ספק איכותי (כי המארז בא בלי ספק)

לאומת זאת אם העיצוב חשוב לך קצת פחות (בלי חלון וכו) תוכל ללכת על מארזי קומפיוקייס שנחשבים איכותיים מאוד ובאים עם ספקי כוח טובים

פורסם
  • מחבר

ספקים - לא מעניין כרגע יש לי סטוק של 350 ו 400 שהם די בסדר. (לא ה- ANTEC 550 שיש לי)

חלון - לא חשוב. חשוב איורור.

ניתן לקבל לינק למארזים של קומפיוקס?

פורסם

בכל חנות שמכבדת את עצמה תמצא מארזים של קומפיוקייס... הדגם הנפוץ הוא 6a19 (מידי טאוור שמגיע עם 300W איכותי)

בכל מקרה ההבדל הוא שברוב מארזי קומפיוקייז יש לך 2 מאוררים בלבד, כל אחד מהם 120ממ

מה שאומר שיש זרימת אוויר טובה בשקט מקסימלי

בסופר טלנט לאומת זאת יש 5 מאוררי 80ממ, שגם כן נותן זרימת אוויר מצויינת! אבל כמובן שזה דורש יותר מאוררים ובחלק מהמקרים גם יותר רעש..

גם הסופרטלנט וגם הקומפיוקייס נחשבים לאחלה מארזים ומומלצים מאוד

ומה זה לאזעזל סטוק של 350 ו400 ? סתם ספקים גנריים ?

פורסם
  • מחבר

350 של TECHNO ו 400 שהגיע עם מארז של SIMBADA - צריך לבדוק סוג אבל החזיק OC ו 4 הרדיסקים + צורב + CD ללא בעיות.

אני מנסה לברר לגבי מספר מקומות להרדיסיקים במארזים האלה ללא הצלחה.

מה לגבי ה CAVALIER של COOLMASTER?

פורסם

vatos locos מארזים של compucase הם איכותיים אומנם והאיוורור שלהם נחמד ביותר ולא רע אך לא משהו ממש מצויין.

אני לא חושב שהם הפתרון למישהו שמחפש מארז שיהיה רק מאוורר ולא ממש משנה לו העיצוב, במיוחד כאשר אין לו צורך של ממש

בספקים האיכותיים שבאים איתם...

פורסם

בשביל זרימת אוויר טובה צריך לעבוד, גם בסופרטלנט הזרימה לא מושלמת

גם הקומפיוקייז וגם הסופרטלנט יספקו אחלה זרימת אוויר ברמה הבסיסית של הכנסה הוצאה, מי יקרר יותר טוב? לא יודע...

וכדרך אגב הספקים האלה ברמה ממש ג'נרית, מה שמגיע עם הסימבדה זה סאנשיין קומה (הידועים לשימצה...)

תקציב הוא לא אמר, אם חשוב לו טאוור ולא מידי הוא גם לא אמר...

פורסם
  • מחבר

סליחה על חוסר הפרטים...TOWER או MIDI-TOWER אין העדפה ספציפית גם ה MIDI יספיק לדעתי אבל אני אוהב הרבה מקום עבודה.

צודק הסאנשיין ידועים לשימצה - אבל אצלי הוא החזיק מצוין וגם הריילים היו יציבים (אפילו בהשוואה ל ANTEC).

הסופרטלנט בא עם 5 מאוררים - של 80 מ"מ. לא ברור לי היכן הם ממוקמים?

מאחר וזה בעצם מארז של ציפטק - אני לא מבין מה המקבילה של ציפטק באתר שלהם.

נעזוב את נושא התקציב כרגע....אבל אין צורך להציע את ה CM STACKER  ::)

ושוב מה לגבי ה CAVALIER של COOLMASTER?

פורסם

בסופרטלנט יש לך מקום ל 2 מקדימה, 2 מאחורה, ו1 בדלת

המארז מגיע עם מאורר לדים בדלת, ונדמה לי עוד 2 מאוררים רגילים

ללא ספק כוח כמו שאתה בטח יודע 490 שקל אצל KSP... אם אתה קונה בצבע אדום זה יוצא אפילו יותר זול

ה CAVALIER גם הוא אחלה מארז, מפואר יוקרתי איכותי והכל... אבל הוא בסיסי כזה.. בכל זאת הייתי הולך על הסופרטאלנט

פורסם

התמונות קטנות אז לא שמים לב

אבל במציאות הוא מגיע עם מאורר בחלון

כדרך אגב זה קטע ממש מעצבן שאין לסופרטלנט אתר מסודר עם תמונות גדולות, אפילו עם 3 ZOOM IN אי אפשר להבין כלום מהתמונות האלה!

עריכה: מצאתי לינק לאלבום של אחד מחברי הפורום

http://briefcase.walla.co.il/shlomi20047

המארז שמוצג שם זה הסופרטלנט, תוכל לראות אותו מקרוב (:

פורסם

מארז בסדר גמור, סבבה...

לא מבין למה הוא עולה כל כך הרבה כסף

הינה לינקים ישירים לתמונות:

image #1

image #2

פורסם
  • מחבר

האם לסופרטלנט יש TRAY נשלף להתקנת לוח האם?

ותודה על כל האינפורמציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים