עבור לתוכן

מהו השילוש העדיף הנבחר ? (יש 2 אפשרויות :)

Featured Replies

פורסם

שילוש ראשון :

+AMD ATHLON XP 2500 + מאוורר Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP

לוח אם ASUS NFORCE2 A7N8X-VM/400

2 יחידות זכרון Mushkin 256MB PC2700 CL2 Blue

שילוש שני :

+AMD ATHLON XP 2500 עם המאוורר הרגיל שהגיע איתו

לוח אם 8RDA3I (NForce Dual

2 יחידות זכרון 256MB A-DATA

איזה שילוש עדיף, והאם בצורה משמעותית ?

תודה ענקית !!!!

פורסם

1) קודם כל זו ממש שטות לקחת שני סטיקים ולא אחד של 512. אין יתרון בדואל צאנל ב AMD הזה. אם תרצה להוסיף זכרון אז אתה יכול לגלות שעם הפעלת הסלוט השלישי הביצועים ירדו.

2) לפי מה שאני יודע, ASUS ל AMD זה ממש לא זה.

3) שתי האופציות לא טובות. וולקנו במערכת שלא ממש טובה ל OC וקרור מקורי במערכת שמצויינת ל OC מתון ואפילו עושה את זה בקלות.

4) אם אין לך ברירה אחרת אז ברור שהאופציה השניה עדיפה, כי תמיד תוכל להוסיף קרור אם תרצה לעשות OC, או אם הקרור שיגיע עם ה AMD יעצבן אותך. ממה שאני יודע, הקרור המקורי לא משהו.

עריכה: לא שמתי לה שהקרור זה הבוסט. עדיף בהרבה הוולקנו 12.

פורסם
  • מחבר

א. הבנתי שלוחות ה NFORCE כן דואליות וכן יש יתרון ל 2 סטיקים, לא ? (אין יתרון ל 2 סטיקים באף אחד מהמפרטים ?)

ב. הבנתי שהלוח הספציפי הזה של ASUS הוא מעולה ל AMD - היא התחייבה לתמוך בו לאורך שנים, או משהו דומה...

ג. אני לא מתכוון לעשות OC בשום מפרט

ד. פרט ל OC, מדוע המפרט השני עדיף בבירור ?

ה. תוכל לשערך בכמה אחוזים הוא טוב יותר ? (פי 2 ? 50% ? 20% ? 10% ?)

שוב תודה !

פורסם

היתרון זניח וכשתרצה לשדרג יתכן ותתקל בהאטת ביצועי זכרון בגלל הקונפיגורציה ב 3 סטיקים.

אני הבנתי מאנשים שמעיפים כמויות לדילרים ומוכרים הרבה מאוד אסוס, וממליצים על אסוס לאינטל בכל הזדמנות לא ממש מתלהבים מהאסוס ל AMD בשלון המעטה. הלוח של איפוקס פשוט מעולה ומוכח.

לא אני לא יכול לשערך בכמה אחוזים הוא יותר טוב, אבל כרטיס מסך מובנה זה באסה. ואל תתרשם מזה שכתוב גיפה4 או ATI כי זה וורסיות מאוד מוחלשות של הכרטיסים.

במפרט השני הזכרונות במהירות 400 וזה אומר שיחיו יותר זמן לכל מטרה (שדרוג, העברה, מכירה..)

פורסם
  • מחבר

OK, תודה - האם בטוח שזה לא נכון, באף אחד מהמפרטים - שהלוח יודע לנצל את הדואליות שבזכרונות ?

פורסם

מבין ה-2 האלה השני עדיף

אבל למה הוצאת עת האפשרות ל ABIT NF7-S ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים