פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 1.5 והוא מגיע לטמפרטורה של 48-53 במנוחהו58-62 במאמץ יש לי גוף קירור מקורי של אינטל הוא חדש יש משהו שאפשר לעשות? תודה
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים 48-53 במנוחה?! ממליץ לך להוסיף מאוורר ולעבוד לפי המדריך לניקוי ושימון המאוורר, זה עוזר רבות.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אני ינסה ויחזור עם תשובה תודה על התגובה המהירהעריכה: הוריד כמה מעלות עכשיו הוא עומד על 47 במנוחה זה יותר טוב?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אני ינסה ויחזור עם תשובה תודה על התגובה המהירה עריכה: הוריד כמה מעלות עכשיו הוא עומד על 47 במנוחה זה יותר טוב? אתה בטוח שזה המעבד? כי אצלי המעלות של המעבד נעים בין 26 ל-33
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים כמה מאווררים יש לך במארז?וחוץ מזה אני חושב שיש צורך כבר במריחת משחה טרמית מחדש בצורה נכונה, יש מדריך כאן באתר שמסביר את זה מעולה.יכול להיות שהמריחה וההרכבה של הסינק לא התבצעו כראוי, בכל מקרה אני בדעה שזה יוריד לך מעלות בצורה טוב.שאלה נוספת היא האם יש לך מזגן בחדר או שהחדר חם?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים ניקוי אבקסידור חוטיםדאג לזרימת אוויר בסיסית (מספיק אוויר נכנס מספיק אוויר יוצא)גש לחנות שכונתית קרובה ותבקש שקית קטנה של משחה טרמית, תפרק את ההיטסינק מהמעבד (תנקה אבק בין הסנפירים) ותמרח מחדש משחהתבדוק את הטמפרטורה בביוס, ובתוכנות אמינות יותר... AIDA מזייפת בקריאה בחלק מהלוחות
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר יש לי שתי מאווררים במארזמרחתי משחה טרמית חדשה בצורה טובה לפני חודשיים הרכבתי הכל כמו שצריךלפני שעשיתי את זה המעבד בכלל לא היה יורד מה-70 מעלותאין לי מזגן בחדר הוא דיי חםעם איזה תוכנות אתה ממליץ להשתמש?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.