עבור לתוכן

צריך המלצה לאנטי וירוס טוב שיהיה חזק קליל ועושה את העבודה ...

Featured Replies

פורסם

מה עם NORTON 2004 הרגיל הוא טוב ?

פורסם

נורטון לא טוב ...

קספרסקי מעולה ..

יש גם את nod32 שהוא טוב מאוד ... ויש את avast! pro - מעולה ..

אני הכי אוהב את קספרסקי ..

פורסם

VCOM System Suite 5

פורסם
  • מחבר

קספרסקי זה האנטי וירוס הכי דפוק שהיה לי הוא מאט את המחשב גורם לו להפסיק לעבוד כמו שצריך עושה מלא מלא בעיות למחשב לא יודע למה ...

אני מדבר לא רק על עלי עוד 10 חברים שלי שהתקינו אותו היה אותו בעיה ...

מה עם symantec antivirus corp client 9

פורסם

1. אולי הוא האט את המחשב כי לא הסרת את נורטון .

2. תנסה את nod32 , avast! pro , f-secure , שלושתם מעולים !

3. איזה גירסא של קספרסקי התקנת ? 4.5 ? היא כבדה מאוד ...

אם הורדת את קספרסקי מאימיול , אז בטוח שהוא האט בגלל זה - אל תתפלא ! ! !

אלא שלא יודעים לרקוד , אומרים שהרצפה עקומה ... ::)

פורסם

לי יש דווקא את הנורטון (ללא הפיירוול המחורבן שלהם כמובן) ואני די מרוצה.

אם אתה אומר שאתה רוצה משהו קליל אז הנורטון פחות קליל יחסית.

אם כי בכל זאת אין לי בעיה איתו מהבחינה הזאת...

פורסם

קטן,פשוט,קליל וטוב=AVG

וכמובן חינמי:

www.grisoft.cz

פורסם

אנטיוירוס חינמי = לא טוב .

avg הוא אנטיוירוס סביר , שמציג המון התרעות שווא ...

פורסם

ממש לא נכון. אני משתמש המון בAVG החינמי (בעבודה) והוא אנטיוירוס מעולה! אף פעם לא הציג לי התראת שווא והוא זיהה וירוסים שלא זוהו אצל כמה אנשים שבהם היה מותקן נורטון AV מעודכן לגמרי (כולל NAV 2004)!.

בנוסף לכך אל תחשבו שGrisoft לא מרוויחה כסף על הAVG. יש לה את הAVG 7 ועוד אנטיוירוסים לחברות שהם ממש לא חינמיים אז אין להוריד בערך החברה או הAV שלה.

בכל זאת AVG אנטיוירוס דיי טוב, קליל ולא מעמיס על המחשב, יתרון נוסף בו שלא ניתן לבטל אותו בקלות כמו הנורטון, זה אנטיוירוס עקשן, אפילו אם תרצו לבטל אותו זה לא יהיה לכם קל, וזה יתרון כי גם הוירוסים יהיה להם קשה לבטל אותו, אפילו וירוסים שהAV לא מזהה. סכה"כ אנטיורוס טוב, יותר טוב (בקצת)מהנורטון לדעתי, בגלל שהוא בכלל לא בעייתי והוא מתעדכן מספיק. (כל מה שנכתב פה נכון גם לגבי הAVG החינמי וגם לAVG 7)

נורטון: אנטיוירוס טוב אך בעייתי, הוא מעמיס על המחשב מאוד, ובכלל, כשהוא סורק וירוסים הוא דיי תוקע את המחשב, הוא מתעדכן פעם פעמיים בשבוע שזה סביר, עכשיו לנורטון יש חיסרון אחד גדול: קל מאוד לבטל את פעולתו. אם וירוס שלא זוהה ע"י NAV יכנס לכם למחשב, הוא יוכל לבטל את הAV ממש בקלות, לא פעם ולא פעמיים ראיתי אצל אנשים שהוא פשוט על Disabled ואי אפשר להפעיל אותו, לא רק בגלל וירוסים אלא לעיתים גם בגלל תקלות מסויימות המתרחשות לעיתים (רק הבהרה: רוב האנשים פה בפורום לא תהיה להם בעיות עם הAV הזה, אבל זה קורה אצל נובים שמתקינים הרבה תוכנות שטותיות ושלא יודעים הרבה איך להתעסק עם המחשב, או כאלו שלא מעדכנים את הAV.), דבר נוסף שלעיתים אם יש תקלה באנטיוירוס, מחיקה והתקנה מחדש לא יעזרו ותצטרכו לעיתים לפרמט את חלונות ע"מ להתקין אותו שוב!! סיכום: אנטיוירוס טוב ודיי מאובטח אך שוב, בעייתי.

פנדה - אנטיורוס דיי טוב אך מעצבן. אחרי ההתקנה הוא מבלבל ת'מוח יותר מידי בהודעות ואם הוא מוצא וירוס (שלא בהכרח וירוס) אז בכלל הוא מקפיץ לך חלון ענק ומבהיל וזה יכול ממש לעצבן!! יש לו ממשק יפה אך הוא גם דיי מעמיס על המחשב, חוץ מזה הוא מלא בהתראות שווא, באמצע גלישה רגילה באינטרנט הוא יכול פתאומית לקפוץ על איזה סקריפט שלא נראה לו, ושוב, כשהוא מקפיץ חלון זה מכסה הרבה שטח מהמסך. - הוא טוב לנובים  :P

Kaspersky - מתעדכן לעיתים כמה פעמים ביום והוא לא מעמיס הרבה על המחשב, אם השתמשתם לפני כן באנטיורוס אחר סביר להניח שהוא ימצא לכם על המחשב איזה טרויאן או וירוס שלא זוהה לפני כן  ;D - ממליץ מאוד. (מכוון לגרסה 5, לא ניסיתי גרסאות אחרות.)

אז אם כבר אתה מדבר על אנטיוירוס עם התראות שווא..Panda  ::)

במחשב שלי אני משתמש בKaspersky 5, אנטיוירוס הכי טוב לדעתי, מתעדכן כל הזמן ובלי הרבה בלבולי מוח.

עדיין לא ניסיתי הרבה אנטיוירוסים אבל אני מרוצה מהקספרסקי.

הערה: זו רק חוות דעתי על האנטיוירוסים, אז מי שרוצה שישתמש בזה ומי שלא מסכים שלא יצרח עלי  ;)

פורסם

קספרסקי זה האנטי וירוס הכי דפוק שהיה לי הוא מאט את המחשב גורם לו להפסיק לעבוד כמו שצריך עושה מלא מלא בעיות למחשב לא יודע למה ...

אני מדבר לא רק על עלי עוד 10 חברים שלי שהתקינו אותו היה אותו בעיה ...

מה עם symantec antivirus corp client 9

אני התחלתי לפני חודש בערך להשתמש באנטי ווירוס הזה, ואני חייב לציין שלא נתקלתי בשום בעיה ממה שהזכרת.

האנטי ווירוס הזה לא האט לי את המחשב ולא עשה לי שום בעיה אחרת.

לגביי האנטי ווירוס של נורטון, החברה הזאת הייתה לפני שנתיים החברה המובילה בתחום. אבל היום, היא ממש חלשה. האנטי ווירוס שלה לוקח הרבה זיכרון, מה שמאט את המחשב בהרבה. תוכנת האנטי ווירוס סורקת דברים שממש לא נחוץ לסרוק אותם (קבצים וכו' מיני שבדקתי בעצמי מה היא סורקת), וזה גורם לחלק מהאפליקציות לעבוד יותר לאט. בכללי כל המחשב נהיה יותר איטי (במהלך הרצת משחקים, במהלך הפעלה וכיבוי המחשב וכו').

אז בקיצור: מנורטון להתרחק.

לגביי AVG, היה לי אותו והוא היה מצויין. לא מעמיס על המחשב בכלל, אני בכלל לא הרגשתי אותו, היה ברקע ולא גרם לשום איטיות. אבל פעם הוא גילה ווירוס שמשום מה, לא הייתה לי א האפשרות לתת לתוכנה למחוק אותו. זאת אומרת במהלך סריקת המחשב הוא רק הראה הודעה שיש ווירוס וזהו. וזאת לא הייתה תוכנת ריגול, אלא ווירוס.

מאז אני עזבתי אותו., חזרתי כמו מפגר לנורטון ובסוף התחלתי להשתמש ב-KASPERSKY.

פורסם

ה AVG גם מצויין, ומה שעושה אותו עוד יותר טוב זה שהוא חינמי.

לי היה אותו פעם על המחשב המעפן הישן ולא הרגשתי שהוא רץ ברקע אז בקטע הזה אין מה לדאוג.

פורסם

כנס לפה

היו כבר הרבה דיונים על איזה אנטי וירוס לבחור

פורסם

אני משתמש בקספרסקי , כי הוא הכי טוב .. ..

מי שלא אוהב אותו , מוזמן לנסות את nod32 , ו-f-secure ... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים