פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים שלום!אני מרכיב בימים אלו מחשב חדש מ-KSP ואני מתלבט איזה דיסק קשיח לקחת. יש להם שתי אפשריות שנראות לי טובות למדי בסביבות ה-450 ש"ח.1. WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM ATA1002. MAXTOR80GB 7200RPM ATA133לכאורה ברור שעדיף את המקסטור... השאלה היא אם יש הבדל באמינות ואם ההבדל במהירות גישה מורגש בגלל ההבדל ב-ATA.תודה רבה!
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים שנהם אותו דבר , מניסיון שלי הWD מחזיק יותר מעמדשורה תחתונה - קח את זה שיש לו הכי הרבה אחריות עדיף שתקנה גם ארד-דיסק מחנות קורבה במידה ו KSP רחוקים מה גם שעדיף חנות שנותנת 3 שנים אחריות ...
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים זה 8 מגה באפר??? אם לא אז ההארד דיסק שלך יהיה יותר איטי, כמו כן לדעתי עדיף יותר WD כי לבן דוד שלי יש MAXTOR והוא נורא מרעיש
פורסם 2004 באוגוסט 1121 שנים אחריות זה שם המשחק בכוננים קשיחים,אני לא יודע איזה נסיון היה לך עם כוננים קשיחים אבל אחוז לא קטן מהם גוסס ומת אחרי כשנתיים+האחריות המקרה זה נקבעת ע"י היצרן ולא ע"י החנותWD מציעה את גרסת ה8MB BUFFER שלה עם 3 שנות אחריות במקום הסטנדרט של שנה בעולם הכוננים הקשיחיםהבדלי הביצועים בין גרסת ה2MB וה8MB הם מזעריים וכמעט לא משפעים בעבודה רגילהבכל מה שקשור ל ATA100 VS ATA133 אין הבדל מכיוון שהכוננן לא מתקרב למהירויות הדרושות גדי לנצל את כל יכולת החיבור של ATA100 , לא לדבר על ATA 133לפי דעתי לך על כמה שיותר שנות אחריות, מכיוון שלרוב יש סיבה ש ייצרן ייתן יותר אחריות על מוצר מסויים, מכיוון שהוא יודע שיש פחות סיכוי שמוצר זה יישבוק חיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.