פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים אהלן חבריםיש לי את הפנל של hardcano 12שזה מראה את המעלות של המשחבאז זה מראה לי שם את המעלות של המעבדובתוכנה שאני משתמש זה מראה לי ב10 מעלות פחותאיך אני ידע מה נכון?אני משתמש בspeedfanבפנל כתוב לי 42ותוכנה מראה לי 32אשמח אם תעזור לי
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים התוכנה מראה לך את ה טמפי לפי הסנסור של הלוח אם שנמצא ישירות על המעבד. ה הארדקנו שלך לאומת זאת מראה את הטמפי של הסנסור שלו שממוקם ככה"נ "הכי קרוב למעבד" שיכולת לתקוע אותו. בגלל זה הטמפי בהארדקנו תמיד יהיו נמוכות יותר
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים איזה לוח אם (יצרן+דגם) ?איפה מיקמת את הסנסור של Tt ?תאמת את קריאת הטמפרטורה מול הביוס ולא מול תוכנות..
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים שמע לי , תקנה כבל ארוך למסךאותו דבר גם לגבי המקלדת והעכברוהחשמל.בתוך הבוידם , יש את הצינורות הענקיים האלה של המזגן , שעוברים לכל החדריםתעיף את כל הכיסויים של המחשב משני הכיווניםשים אותו שם ויאללה! יש לך 15-20 קבוע.
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר קני ניסת להצחיקאבל לא ממש יצא לךתפסיק לקרוא את הבדיחות של בזוקהובקשר לשאלה של הלוח :זה לוח שלgigabyte k7 tritonamdnforce 2 ultra dual ddrומקמתי את הסנסור מתחת למעבד באמצע
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים תמקם את הסנסור בתחתית הסינק, קרוב לליבה אבל שלא יגע בה ישירות ותתיחס לטמפרטורה הזאתכדרך אגב ברוב הלוחות מה שנמדד זה טמפרטורת האוויר הכלוא מתחת למעבד ולא טמפרטורת המעבד...
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אוקי תודה אחיאבל אני לא מבין למה התוכנה מראה לי ב10 מעלות פחות!!למרות שמאוד קר בחדרויש מזגןויש לי גם מאוור ממש טוב למעבדמאוור מדגם:gigabyte gt
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים כמו שאמרתי חלק מהלוחות מזייפים בקריאת טמפרטורהאבל גם המיקום שנתת לסנסור הוא לא ממש אטרקטיבי, ברוב המקרים שממקמים את הסנסור ישירות על תחתית המעבד הקריאה תיהיה מוגזמת
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים מחבר אז איפה אני אמור למקמם אותו?איפה זה הליבה בידיוק?אני לא יודע.זה איפה שסמים את המישכה טרמית?
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים איך זה יכול להזיק בדיוק מה יכול לשבור בזה את הליבה?החיישן דקיק, ואני אומר לו לשים אותו על תחתית ההיטסינק ליד הליבה (לא נוגע)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.