עבור לתוכן

הוספת ראם.

Featured Replies

פורסם

אוקיי כרגע יש לי במחשב 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל.

דיואל צ'אנל כמובן.

אני רוצה לדרג לג'יגה ראם.

עכשיו, להוסיף עוד 2X256 אותו דבר יעלה מחיר סביר.

אני פשוט מוסיף את שני הסטיקים החדשים בסלוטים 2 ו 4 והדיאל צ'אנל נשמר נכון? האם תהיה פגיעה בביצועים?

מעבר לזה, אני באמת באמת מעדיף לקנות שני סטיקים של 512 ולהשתמש רק בהם. הבעיה היא שהגייל שיש לי עכשיו  יהיו חסרי שימוש, ויותר מזה, ג'יגה זכרון ברמה מגיע ל 2000 שקל. אני מאד נרתע מזה (למרות שיש לי את הכסף).

מה אתם חושבים? כדי להשאר אם מה שיש לי ולהוסיף עוד שני סטיקים מאותו סוג?  אן כן, כמה זמן יחזיק ג'יגה זכרון לדעתכם? שה? שנה וחצי? אני מרגיש שאני עדיין יכול לעבוד עם 512 זכרון בלי הרבה בעיות ושאולי כל זה מיותר. אולי עדיף לי לקנות מארז אחר במקום הקומפיוקייס שלי, מארז כמו הסופרטאלנט למשל עם קרור עצבני.

בקיצור, מכל הזיוני שכל שלי (^_^) מה אתם חושבים? כדאי לי לשדרג לג'יגה זכרון? ואם כן, באיזה צורה לשדרג? איזה שינוי לעשות בהרכב הזכרונות הנוכחי?

פורסם

איזה קומפיוקייס יש לך ?

אם זה 6A19 או משהו ברמה שלו לא תמצא הרבה מארזים איכותיים יותר במחירים נורמליים, בטח שלא הסופרטלאנט.

מקסימום תוסיף למארז הנוכחי מאוורר 120 מ"מ שני.

אין שום סיבה לא להשתמש ב 4X256MB אלא אם אתה עושה אוברקלוק כי זה יכול להפריע.

פורסם

למר אסף:

אוקיי כרגע יש לי במחשב 2X256 גולדן דרגון 2300 של גייל.

אתה ממליץ לו לקנות זיכרונות חדשים שיעבדו לאט כמו הישנים?

לדעתי ההשקעה לא שווה את התוספת בביצועים(זניח)

פורסם

אני מאמין שהוא התכוון לכתוב 3200, אין דבר כזה זיכרון 2300 ובטח שאין שום זיכרון מסדרת גולדן דרגון במהירויות כאלו.

חוץ מזה שלי יש זיכרון שעובד ב 266 מה"ז (בשני ערוצים) ואני מבטיח לך שאני מרגיש את ההבדל בין 512MB ל 1GB כשאני משחק FarCry אז אפילו אם זה באמת משהו באיזור ה 2100 השידרוג עדיין מומלץ אם משתמשים ביישומים שצריכים את כמות הזיכרון הזו.

כאשר יש צורך בזיכרון יותר חשובה הכמות מאשר המהירות.

פורסם
ביישומים שצריכים את כמות הזיכרון הזו.

היישומים היחידים שבישבילם צריך 1GB זה המשחקים המטורפים האלה אם אתה משחק בדרישות הגבוהות...מה גם שראיתי ביקורות על DOOM החדש שאפילו עם מחשב הרבה יותר חזק היה לו קצת קשה.

אם אתה "שחקן" וזה השיקול פה אז תכניס את נושא ה-64 ביט...עוד מעט יצאו משחקים בתצורה הזו ובכל מקרה לא תוכל לשחק בהם (גם אם תקנה עוד 4GB של זיכרון :P)

פורסם

לא כל כך עוד מעט ויקח הרבה זמן עד שזו תהיה דרישה.

וגם כשאני פותח איזה 20 דפי אינטרנט במקביל מרגישים את ההבדל (אתה אולי חושב שאני מטורף אבל לי זה נחוץ).

לדעתי האישית 512MB זו כבר דרישת מינימום, 1024MB זה די נחמד כבר.

פורסם

אני חושב שפותח הת'רד קיבל מענה...

אנחנו חושבים אותו הדבר רק מנסחים את זה קצת שונה ;)

פורסם
  • מחבר

כן כמובן שטעיתי זה לא 2300 אלא 3200^_^ אז כדאי להוסיף? אני מעדיף לקבל עוד תגובות על זה בכל מקרה.

אם אני כבר מוסיף, לכמה זמן יחזיקו טוב הג'יגה ראם? שנה וחצי לפחות? כי אחרת זה כבר לא יהיה שווה את השדרוג...

וזה ישמור על הדיואל צ'אנל נכון? (ארבעה סטיקים זהים) בגלל זה אני אקנה שני סטיקים זהים למה שיש לי אם אני אקנה...

בקשר למארז, מה שיש לי זה אכן ה6a19, בצבע שחור, והוספתי לו מאוורר 120 מ"מ של אנרמקס ביום שקניתי אותו. מה חשבת, שאני אתן למחשב שלי להיות מסכן עם מאוורר אחד?:)

אז אם אני לא מוסיף בינתיים זכרון, לא שווה לקנות סופרטאלנט? ספק יש לי את ההאק 300 שקיבלתי עם הקומפיוקייס אז אין בעיה שאין בסופרטאלנט ספק... כלומר, הוספרטאלנט זה חמישה מאווררים זה לא יהיה הבדל משמעותי? (או שלא כי הם קטנים יותר משל הקומפיוקייס?).

פורסם

2 מאווררי 120 מ"מ זה כמו 5-6 מאווררי 80 מ"מ (בממוצע) ככה שאני ממש לא רואה סיבה להשקיע במארז.

יש לי בדיוק אותו מארז והוא מאוורר ממש טוב אלא אם יש לך כבלי IDE בכל פינה.

4 סטיקים (זוג זהה+זוג זהה) ימשיך לתת לך דואל.

כמה זמן זה יחזיק זו שאלה של הצרכים שלך, אבל אני לא רואה את זה בתור מחסום בשנה הקרובה.

פורסם
  • מחבר

2 מאווררי 120 מ"מ זה כמו 5-6 מאווררי 80 מ"מ (בממוצע) ככה שאני ממש לא רואה סיבה להשקיע במארז.

יש לי בדיוק אותו מארז והוא מאוורר ממש טוב אלא אם יש לך כבלי IDE בכל פינה.

4 סטיקים (זוג זהה+זוג זהה) ימשיך לתת לך דואל.

כמה זמן זה יחזיק זו שאלה של הצרכים שלך, אבל אני לא רואה את זה בתור מחסום בשנה הקרובה.

וה512 הם כן מחסום? כלומר, כמה זמן אני יכול להחזיק איתם עוד? כי דום 3 עובד לי כרגע ממש ממש יפה איתם ובהגדרות מאד תובעניות, והמנוע שלו הוא כנראה המנוע המוביל לשנה הקרובה עד שיגיע אנריל 3.0 לדעתי. אפשר למשל להחזיק אותם עוד חצי שנה-שנה ואז לשדרג כשהשוק כבר יהיה יותר בכיוון של ג'יגה-שני ג'יגה זכרון והמחירים יהיו בהתאם?

נ.ב

תודה לך שאתה עוזר לי:)

פורסם

אתה יכול להפסיק לשחק בניחושים, תמשיך עם החומרה הקיימת שלך עד שתרגיש ירידה בביצועים ואז תחפש ממה זה נובע ותשדרג אותו.

פורסם

ספאם...

נראה לי שהבחור זכה בטוטו ;D

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להפסיק לשחק בניחושים, תמשיך עם החומרה הקיימת שלך עד שתרגיש ירידה בביצועים ואז תחפש ממה זה נובע ותשדרג אותו.

כלומר עד שיגיע מנוע אנריל 3.0...

אני לא רואה שום דבר כרגע שיכול לגרום להורדה בביצועים במחשב שמיועד למשחקים חוץ מההגעה של המנוע הזה כי עם המנוע של דום הוא דיי משתעשע ואין סימן כרגע שהסורס הולך להיות יותר כבד...

פורסם

אם אתה מרוצה מהביצועים אל תוסיף זיכרון.

זה עד כדי כך פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים