עבור לתוכן

Unreal 3 Engine (pics)

Featured Replies

פורסם

גרפיקה יפה מאוד..

רק אל תנפחו את הנושא הזה כמו בדום 3...

אני אומר לכם שכשיצא המשחק בעוד שנתיים וחצי הכל יראה אחרת...

כל מילה נכונה .

הכל ייראה שונה עד אז ;D

• תגובות 31
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תגידו לא יצאו כרטיסים עם 512..זיכרון..ומעבדים מספיק חזקים כדי להחזיק את המשחק הזה אז איך מפתחי המשחק יכולים לפתח משחק כזה.. מה איזה כרטיסים יש להם.??ומעבדים.???

פורסם

כשהם בונים את המשחקים הם בונים אותם עם כרטיסים שלא מיועדים למשחקים אלא לבניה של גרפיקה, והם מאוד חזקים..

פורסם

3 מלים

holy

fucking

jehosaphat

:o

דום 3 נראה יחסית לזה כמו פאקמן! :-[

פורסם

בתמונות זה תמיד נראה טוב יותר..

פורסם

זה כי רוב האנשים לא מסוגלים להריץ את המשחקים הכי כבדים על רמת הפירוט הכי גבוהה.

אבל בעקרון אתה צודק..

פורסם

גם אם אני מריץ דום 3 למשל על אולטרא ועם פילטרים זה לא נראה כמו שהראו לנו בתמונות, בתמונות הם מראים את הדברים היפים יותר במשחק, בתמונות של דום 3 הראו לנו את האנשים, שזה באמת נראה משהו מיוחד אבל לא הראו לנו איך כל הסביבה נראת..

פורסם

דווקא מהאנשים לא התלהבתי במיוחד ::)

עזבו אתכם משטויות, הגרפיקה הכי טובה נמצאת מחוץ לבית ;)

(זה אני רושם ב4 לפנות בוקר כן.. :P)

פורסם

יש סרט הדגמה של המנוע בתוך המשחק בערך 160MB, התמונות לא עולות לי אבל אני מניח שהן לא מחדשות שום דבר.

הפיזיקה שם באמת עוצרת נשימה וגם כמות האפקטים ואפשרויות המנוע אבל כמו שכבר אמרו פה... אין ממה להתלהב, היום משחררים תמונות ממשחקים שאין מצב שכרטיסים של היום מריצים אותם ככה שזה נחמד והכל אבל למי אכפת ממשחק מחשב שיבוא רק עוד שנתיים.

בגדול אין טעם להסתכל על תמונות, הרבה יותר חשוב להסתכל על הנתונים הטכנים של המנוע הגרפי כי תמונות יכולות לשקר וגם מה שאתם רואים על המסך יכול להיות משהו מדהים וגם יכול להיות דיי עלוב, תלוי ביוצרים של המודלים, תלוי בגרפיקאים, תלוי באיכות הטקסטורות ועוד... ככה שגם אם איזה פריים מגעיל בטירוף יכול להיות שהמנוע הגרפי הוא סוס לא נורמאלי ואותו דבר גם להפיך, אז................ שלא יעבדו עליכם !  ;)

פורסם

Halo_Evo wrote:

Platoon1985 wrote:

If someone does not still know the requirements:

Minimum:

3,2GHz CPU

2Gb Ram (4Gb if using a 256Mb videocard)

1Gb Videocard recommended

זה לקוח מהדיון הזה אלו אמורות להיות הדרישות של המשחק לפיח מה שהבנתי, אבל מה אכפת לי עד 2006 אני כבר יסיים בית ספר ולמי יהיה זמן למחשב אז?

פורסם

זה ניראה כאילו המנוע טוב בעיקר בקווים ישרים ::)

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

המנוע עדיין לא גמור.

פורסם

BURTON, זה בדיוק מה שניסיתי לומר, יכול להיות שאתה רואה פה פאק של הMAPPER ולא של המנוע, אחרי הכל בני אדם עושים את זה ולא תוכנה ככה שיכול להיות שהוא במקרה (או אולי במתכוון) עשה את זה ככה.

אולי היו יותר מדי פוליגונים על המסך אז הוא רצה להוריד... אי אפשר לדעת, בגלל זה תמונה לא יכולה לספר לך יותר מדי על יכולות המנוע.

פורסם

איזה מנוע זה v6 או v12 ? :-\

פורסם

זה W לא מצחיק >:(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים