פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים גרפיקה יפה מאוד..רק אל תנפחו את הנושא הזה כמו בדום 3...אני אומר לכם שכשיצא המשחק בעוד שנתיים וחצי הכל יראה אחרת...כל מילה נכונה .הכל ייראה שונה עד אז ;D
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים תגידו לא יצאו כרטיסים עם 512..זיכרון..ומעבדים מספיק חזקים כדי להחזיק את המשחק הזה אז איך מפתחי המשחק יכולים לפתח משחק כזה.. מה איזה כרטיסים יש להם.??ומעבדים.???
פורסם 2004 באוגוסט 1021 שנים כשהם בונים את המשחקים הם בונים אותם עם כרטיסים שלא מיועדים למשחקים אלא לבניה של גרפיקה, והם מאוד חזקים..
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים זה כי רוב האנשים לא מסוגלים להריץ את המשחקים הכי כבדים על רמת הפירוט הכי גבוהה.אבל בעקרון אתה צודק..
פורסם 2004 באוגוסט 1321 שנים גם אם אני מריץ דום 3 למשל על אולטרא ועם פילטרים זה לא נראה כמו שהראו לנו בתמונות, בתמונות הם מראים את הדברים היפים יותר במשחק, בתמונות של דום 3 הראו לנו את האנשים, שזה באמת נראה משהו מיוחד אבל לא הראו לנו איך כל הסביבה נראת..
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים דווקא מהאנשים לא התלהבתי במיוחד : עזבו אתכם משטויות, הגרפיקה הכי טובה נמצאת מחוץ לבית (זה אני רושם ב4 לפנות בוקר כן.. )
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים יש סרט הדגמה של המנוע בתוך המשחק בערך 160MB, התמונות לא עולות לי אבל אני מניח שהן לא מחדשות שום דבר. הפיזיקה שם באמת עוצרת נשימה וגם כמות האפקטים ואפשרויות המנוע אבל כמו שכבר אמרו פה... אין ממה להתלהב, היום משחררים תמונות ממשחקים שאין מצב שכרטיסים של היום מריצים אותם ככה שזה נחמד והכל אבל למי אכפת ממשחק מחשב שיבוא רק עוד שנתיים. בגדול אין טעם להסתכל על תמונות, הרבה יותר חשוב להסתכל על הנתונים הטכנים של המנוע הגרפי כי תמונות יכולות לשקר וגם מה שאתם רואים על המסך יכול להיות משהו מדהים וגם יכול להיות דיי עלוב, תלוי ביוצרים של המודלים, תלוי בגרפיקאים, תלוי באיכות הטקסטורות ועוד... ככה שגם אם איזה פריים מגעיל בטירוף יכול להיות שהמנוע הגרפי הוא סוס לא נורמאלי ואותו דבר גם להפיך, אז................ שלא יעבדו עליכם !
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים Halo_Evo wrote:Platoon1985 wrote:If someone does not still know the requirements:Minimum:3,2GHz CPU2Gb Ram (4Gb if using a 256Mb videocard)1Gb Videocard recommendedזה לקוח מהדיון הזה אלו אמורות להיות הדרישות של המשחק לפיח מה שהבנתי, אבל מה אכפת לי עד 2006 אני כבר יסיים בית ספר ולמי יהיה זמן למחשב אז?
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים זה ניראה כאילו המנוע טוב בעיקר בקווים ישרים : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2004 באוגוסט 1521 שנים BURTON, זה בדיוק מה שניסיתי לומר, יכול להיות שאתה רואה פה פאק של הMAPPER ולא של המנוע, אחרי הכל בני אדם עושים את זה ולא תוכנה ככה שיכול להיות שהוא במקרה (או אולי במתכוון) עשה את זה ככה.אולי היו יותר מדי פוליגונים על המסך אז הוא רצה להוריד... אי אפשר לדעת, בגלל זה תמונה לא יכולה לספר לך יותר מדי על יכולות המנוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.