פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים טוב, אז ככה, קראתי את הסטיקי זה המעבד: CPU Type Intel Pentium 4A, 2400 MHz (18 x 133) וזה מה שרשום ב-Everest ב-DMI: Processor Properties Manufacturer IntelVersion Intel(R) Pentium(R) 4 ProcessorExternal Clock 133 MHzMaximum Clock 3000 MHzCurrent Clock 2400 MHzType Central ProcessorVoltage 3.3 V, 2.9 VStatus EnabledUpgrade ZIFSocket Designation socket 478 ואלו הטמפרטורות שלי במקרה וצריך: Sensor Properties Temperatures Motherboard 43 °C (109 °F)CPU 33 °C (91 °F)Aux 50 °C (122 °F) והשאלות שלי הן כאלו. - אני באמת יוכל להפוך את המעבד ל-3.0 Ghz? - איך עושים את האוברקלוקינג דרך הביוס? תודה מראש
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים בתנאי שיהיה לך קירור מתאים, כן.את האוברקלוקינג עושים דרך הביוס איפה שכתוב FSB(שהוא כרגע על 133), תעלה אותו כל עוד יש לך יציביות, ולאחר מכן תעלה מתח אם צריך בכדי להעלות א היציבות(VCORE למעבד, VDIMM לזכרונות או VDD(נדמה לי) ללוח)
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים מחבר בתנאי שיהיה לך קירור מתאים, כן. את האוברקלוקינג עושים דרך הביוס איפה שכתוב FSB(שהוא כרגע על 133), תעלה אותו כל עוד יש לך יציביות, ולאחר מכן תעלה מתח אם צריך בכדי להעלות א היציבות(VCORE למעבד, VDIMM לזכרונות או VDD(נדמה לי) ללוח) מממ, איך התהליך הזה עובד? ואיך אני אדע מתי להפסיק את ה-OC כי המעבד מתחמם?
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים זה עובד ככה:אתה מעלה FSB (או במילים אחרות באס) והתוצאה היא באס כפול מכפלההמכפלה של המעבד שלך היא 18.לדוגמא 166x18 = 2988MHZאם יהיו בעיות יציבות תעלה קצת תמתח של המעבד (אבל לא יותר מדי) יציבות בודקים אם prime95/memtest ואם ישר אחרי האוברקלוק הוינדוס יעשה ריסט אוטומט אז תדע שהאוברקלוק לא יציביש לציין שזה גם תלוי בכמה טוב הלוח אם שלך באוברקלוק,אם בכלל יש לו תמיכה באוברקלוק,ואיזה זכרונות יש לךכי מתי שאתה מעלה את הבאס המהירות של הזכרון עולהוגם צריך קירור טוב לא כדאי לעשות אוברקלוק אם קירור סטוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.