עבור לתוכן

בעיה באתחול והפעלת Windows

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה!

כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של  Windows אני מקבל שגיאה:

"cmd.dll"

"{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר"

ועוד אחד של משהו כמו

"pv.dll"

"איתחול קובץ DLL נכשל וכו'"

אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש.

אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר!

חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום!

אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!!

אנא עזרו לי!!

פורסם

ניסית לחפש ספיי ו/או טרויאנים?

פורסם

יש לי בעיה!

כשאני לוחץ על הפעלה מחדש של Windows אני מקבל שגיאה:

"cmd.dll"

"{איתחול קובץ DLL נכשל} משהו בגלל שחלון הקובץ נסגר כבר"

ועוד אחד של משהו כמו

"pv.dll"

"איתחול קובץ DLL נכשל וכו'"

אני יכול לא להתייחס לשגיאה הזאת והמחשב מפעיל את עצמו מחדש.

אבל כשהווינדוס עולה האנטי וירוס וה-Internet Security של נורטון במצב Disable (הם תמיד במצב הזה בהתחלה, אבל אחרי 5 שניות הם הופכים ל-Enable וזה בסדר) אבל עד שהם הופכים למצב Enable לוקח להם איזה שתי דקות ועד שהמסנג'ר נפתח! ובינתיים כל הסרגל כלים למטה לא מגיב שום דבר!

חיפשתי ווירוסים הוא לא מצא לי כלום!

אני חושב שזאת בעיה רצינית מאוד ואני לא יודע מה לעשות!!!

אנא עזרו לי!!

זאת לא ממש בעיה .

שים לב , כי כשאר תנסה לעשות ניתוק , ועד שזה יעשה , אתה תנסה לפתוח איזה קובץ , תופיע לך אוצה הודעת שגיאה , שאי אפשר להפעיל את הקובץ , כי תחנת החלון כבתה .

זה שנורטון לא מצא וירוסים , זה לא אומר שאין , כי אחרי הכל נורטון סתם חרא .

סרקת לספאייוואר ?

פורסם

סרוק ספייאוורס עם התוכנות

Ad-Aware6

spyware adware remover

וגם תשתמש בתוכנה הזאת

windows washer

משהו כזה...

אם לא תצליח אגב שוב

בהצלחה.... :)

פורסם

נסה את הפקודה הזאת

Start-Run-Cmd

בחלון דוס תרשום

Chkdsk c: /f

הוא ישאל אותך שאלה תענה בYes.

אחר כך תעשה ריסט ותן לו לעשות את הבדיקה שלו.

פורסם
  • מחבר

ב-Ad-Aware הוא מצא לי כמה אובייקטים אבל זה עדיין לא סידר את הבעיה.

הורדתי את התוכנה AdWare SpyWare Removal 2.0 היא מצאה לי 200 ומשהו אובייקטים אבל אני לא יכול לתקן אותם צריך לקנות את התוכנה..

באיזו תוכנה עוד אני יכול להשתמש?

עשיתי את הבדיקה של הדיסק, זה לא סידר את הבעיה.

הבנתי שלמשל אם אני מאתחל את המחשב אחרי שהוא טען את כל התוכנות והכל הוא לא מראה לי את השגיאה עם ה-cmd.dll ו-pv.dll, אבל יש עדיין משהו מוזר, שכשני מפעיל את המחשב הוא טוען לאט!

בהתחלה נפתחות לי שתי תוכנות קטנות, QuickTime ועוד אחת שהיא מין לוח בקרה כזה ללחצנים של העכבר האופטי שלי, זה סוג של דרייבר, וגם התוכנה של הNorton Ghost שעשיתי שהאייקון יהיה מוסתר.

בהתחלה שתי התוכנות שהזכרתי נפתחות ללא בעיה, ואז האנטי-וירוס והפיירוול, ואותו סיפור, הם נתפתחים במצב Disable ואחר כך המסנג'ר נפתח, הוא מתחיל להתחבר אוטומטית, באיזשהו שלב הוא נתקע כזה, והאנטי וירוס והפיירוול עדיין Disable, אני יכול ללחוץ על "התחל" והכל, אבל כל החלק עם האייקונים תקוע, עד שהוא משתחרר, והפיירוול והאנטי וירוס הופכים למצב Enable.

אני לא יודע מה לעשות!!

זה פתאום קרה לי!

יכול להיות שזה בגלל שהשארתי את המחשב דלוק לבערך שלושה ימים עם האימיול פתוח?

זה פעם ראשונה שאני משאיר את המחשב דלוק כל הלילה, השארתי אותו שלושה ימים דלוק עם אימיול, והפעלתי מחדש את המחשב שלשום וזאת הפעם הראשונה שזה קרה לי.

אתם יכולים לראות את המפרט שלי בחתימה..

אני מקווה שאתם יכולים לעזור לי :(:(:(

אני לא יודע מה לעשות!!

פורסם

יכול להיות שזה בגלל שהשארתי את המחשב דלוק לבערך שלושה ימים עם האימיול פתוח?

זה פעם ראשונה שאני משאיר את המחשב דלוק כל הלילה, השארתי אותו שלושה ימים דלוק עם אימיול, והפעלתי מחדש את המחשב שלשום וזאת הפעם הראשונה שזה קרה לי.

א. אין קשר, המחשב שלי לפעמים דולק ועובד הרבה יותר מ 3 ימים רצוף, ואולי חוץ מלקצר את אורך החיים שלו זה לא פוגע בכלום.

ב. קודם כל תעיף את כל החרטא מרשימת האתחול. תוריד את התוכנה regcleaner (חפש בגוגל) ותעבור על ה startup list - כל מה שאתה יודע שהוא לא חיוני תעיף, כן גם כולל נורטון והכל כי אתה יכול להפעיל אותם ידנית עד שהבעיה תסתדר.

ג. אם המחשב עדיין עובד לאט ישר איך שהווינדוס עולה תלחץ alt+ctrl+del ותעקוב אחרי הרשימת תהליכים ותבדוק אם יש יישום מסויים שתופס לך כמות גדולה מדי של הזכרון או המעבד.

ד. אם אין אז זה חייב להיות אחד מהיישומים שהעפת מרשימת האתחול.

ה. האם אתה מחובר לאיזו רשת? קראתי שלפעמים בעיות כאלה כשהמחשב עולה יכולות לנבוע מזה שהוא מחפש חיבורי רשת ומידע עליהם.

פורסם
  • מחבר

הורדתי את התוכנה שאמרת לי, היא מצאה די הרבה, עשיתי גיבוי ממנה, היא תקנה רק חלק מהקבצים את השאר היא מחקה.

לא הבנתי למה אתה מתכווןstratup list כי אני לא מצאתי שום רשימה כזאת בתוכנה הזאת שנתת לי.

עכשיו איתחלתי מחדש את המחשב שהדלקתי אותו בשעה 6:00 בערב היום כך שהוא בטוח גמר לטעון הכל, ושוב קיבלתי את הבעיה של cmd.dll.

אין לי מושג מה הבעיה! בדקתי וירוסים לא מוצא לי כלום!

יש לי רשת בבית, אבל הכל תמיד עבד יותר מהר אפילו כשהייתה כאן הרשת! היא רק בין שני מחשבים. :(:(:(

---עריכה---

עשיתי שהוא יראה לי את הסמל של האינטרנט, שאני ייראה מתי המחשב מתחבר לאינטרנט (מהרשת).

ראיתי שהסמל שמראה שהוא מחובר מגיע אחרי המסנג'ר, האנטי וירוס ופיירוול, ולמיטב זיכרוני אני זוכר שתמיד הוא היה מתחבר לפני שהם בכלל היו נטענים.

עשיתי שהוא לא ייתחבר כל פעם כשאני מדליק את המחשב, אבל עדיין זה עובד לאט עם האנטי וירוס והכל... :(

זה כאילו יש תוכנה שחוצצת ביניהם עד שהיא נתפתחת ואני לא יודע מה היא!

אולי זה יכול להיות בגלל שהוא מחפש קשר עם המחשב השני ברשת, ולא את האינטרנט?

וגם כן הוא עדיין מראה לי את השגיאה עם ה-cmd.dll וה-pv.dll הוא לא עוזב אותי!

פורסם

תסרוק נגד ספיי, ולא רק בAD-AWARE, אלא בSpybot S&D, Spy Sweeper וכאלה

פורסם
  • מחבר

שתי התוכנות מצאו לי כמה וכמה דברים, תיקנו/מחקו אותם, אבל עדיין יש את הבעיה.

אני חושב שזה בגלל הרשת.

אם אני מפעיל את המחשב, הכל נפתח לאט, נכון.

אבל אם אני מתנתק מהמשתמש שלי לגמרי, ונכנס שוב, הוא פותח את התוכנות מהר כמו שצריך.

אז מה שאני חושב זה שזה בגלל הרשת, אם אני מתנתק מהמשתמש שלי הרשת עדיין מחוברת, ואז הוא לא צריך לטעון אותה כשאני נכנס למשתמש, וכשהוא צריך לטעון אותה (כשאני מפעיל את המחשב) הוא פותח את התוכנות הנ"ל לאט..

אני לא בטוח שזאת הסיבה אבל יש קצת היגיון בזה, לא?

אבל בקשר לבעיה עם קבצי ה-dll לא מצאתי שום סיבה :'(

עזרה בבקשה!!

פורסם

איזה תוכנות מותקנות לך במחשב ?

אנטיוירוס ?

תסיר אותו אם זה נורטון , ותבדוק אם הבעיה נפתרה ... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים