עבור לתוכן

יכול להיות שהספק כוח עוצר אותי ב-OC ל-AMD AXP 2500?

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד AMD AXP 2500, ושאר החלקים של המחשב מפורטים בחתימה שלי.

אני ניסיתי לעשות OC למעבד, הגעתי עד למתח של 1.875 ו-193FSB. לא יכולתי לעלות FSB יותר מזה, כי הייתי מקבל מסכים כחולים או תקלות בפריים95.

אז אני בטח צריך לעלות יותר מתח, אבל אם אני אעלה יותר המעבד פשוט יטוגן בצורה איטית ויישרף לי עוד חודשיים-שלוש. אז רציתי לדעת, אם "התקלה" הזאת שיש לי (כל כך הרבה מתח ורק 193FSB) היא בגלל הספק כוח הג'נרי שיש לי (350W)????

אם אני אקנה ספק 300W ART של HEC אני אוכל להגיע ל-FSB גדול יותר עם פחות מתח?

פורסם

תנסה אולי להוציא את אחד הסטיקים ולהשאיר רק אחד.

תעדכן אותנו.

פורסם
  • מחבר

למה לעשות את זה? אתה חושב שהזיכרון עוצר אותי? או שזה סתם ניסוי?

עריכה: אני כרגע בלי OC עם המעבד ואני כנראה לא אנסה לעשות OC בשבוע הזה. כי עכשיו גיליתי שטמפ' המעבד שלי די גבוהה ממה שהיא הייתה מקודם. עד לפני שבוע וחצי טמפ' המעבד הייתה 38C (בלי OC) במנוחה, ו-42C במאמץ. אבל היום הטמפ' במאמץ עלתה ל-45C (וזה עוד כשהמאוורר של הגוף קירור נמצא בעוצמה מלאה). לא היו שינויי טמפ' בשבוע האחרון (טמפ' הסביבה הכוונה), אז אני משער שהמשחה הטרמית (שבאה עם הגוף קירור) שמרחתי לפני חודש, כבר לא יעילה. אז אני קונה מחר NANUTHURM BLUE, ואחרי שאני אמרח אותה (ואחרי שהטמפ' תרד ב-4 מעלות) אני אתחיל ב-OC.

פורסם

לפי מה שקראתי בפורומים מחו"ל וגם מה שראיתי אצל חבר שלי שקנה לא מזמן מעבד כזה,

כנראה שלא ניתן יותר לבצע את האוברקלוקינג הטוב במעבדים הרגילים החדשים (לא של ניידים) והמקסימום שהגיעו הוא בסביבות 190-193MHz לבאס .

לי יש מעבד 2500 שקניתי לפני כשנה וניתן בקלות לעשות לו אוברקלוקינג ל 3200 (באס של 200 אבל לא הצלחתי מעבר לזה).

את אתה רוצה אוברקלוקינג רציני תשיג מעבד 2500 או 2600 נייד (Mobile) שלפי מה שקראתי ניתן לעשות לו אוברקלוקינג מדהים -

אנשים הגיעו איתו למהירויות של 2500MHz (ה 3200 לשם השוואה עובד בסביבות ה 2000MHz) עם קירור אוויר בלבד.

את המעבדים הניידים ניתן להשיג בפנדה וכנראה שיש גם בעוד חנויות (תבדוק ב zap) והמחיר שלו לא הרבה יותר יקר מ 2500 רגיל.

מקווה שעזרתי :)

פורסם
  • מחבר

תודה, אני כבר יודע על על ה-OC הגדול שאפשר לבצע למעבד MOBILE, אבל לא יכול לקנות אותו כי פשוט אין כסף.

סתם בא לי להוסיף: קנינו מזגן, הדלקתי אותו והטמפ' ירדה ועכשיו היא על 36C במאמץ :D

לוח אם 20C, כונן קשיח 27C.

פורסם

גם זה לא בטוח.

גם אני קראתי עד כמה מופלא המובייל אבל אני בקושי מצליח לעבור את ה 2300 איתו ::)

ו3200 עובד על 11*200=2200.

וכן, אני חושב שהזיכרון עוצר אותך. אם אכן תצליח לעבור יותר עם סטיק אחד, אז תנסה לשים את ה2 הסטיקים כסינגל(DIMM0+DIMM1) ולא כדואל(DIMM0+DIMM2)

פורסם
  • מחבר

איך אני שם אותם כSINGLE?

פורסם

כתבתי לך

אתה שם אותם בסלוט הראשון ובסלוט השני במקום בסלוט הראשון והשלישי.

אבל קודם כל תנסה רק עם סטיק אחד.

פורסם

יש לי מעבד כמו שלך , רק מלפני שנה והוא כרגע על 200FSB המכפלה על 10.5 והVCORE על 1.57. והמחשב יציב בלי בעיות,וזה עוד עם קירור מסריח (VANTEC AEROFLOW), המעלות של המעבד : 52 במאנץ ו49-50 במנוחה... המארז ב 39,קצת גבוה לטעמי...

פורסם

עשית לCPU Interface: Enabled ?

פורסם
  • מחבר

יש לי מעבד כמו שלך , רק מלפני שנה והוא כרגע על 200FSB המכפלה על 10.5 והVCORE על 1.57. והמחשב יציב בלי בעיות,וזה עוד עם קירור מסריח (VANTEC AEROFLOW), המעלות של המעבד : 52 במאנץ ו49-50 במנוחה... המארז ב 39,קצת גבוה לטעמי...

המעבד שלך זה מעבד לא נעול, לא ממש כמו שלי.

עשית לCPU Interface: Enabled ?

כן, עשיתי את זה ואת שאר ההגדרות שצריך לעשות.

פורסם

המעבד נעול..נראה לי.

פורסם
  • מחבר

אתה שיניתה מכפלה אז המעבד שלך לא נעול.

פורסם

מניסיון אישי אמנם עם קירור גם יותר רציני

אני על 2500@3200 באס 400 MHZ ללא הוספת מתח למעבד(דהיינו 1.6) ועם זכרון 333 DDR

המעבד שלי גם חדש (מס" חדשים)

גם אני הייתי בתחילה עם 2 סטיקים ולא הצלחתי לאחר שנישארתי עם סטיק בודד הוא רץ ל 3200 בלי בעיה

פורסם
  • מחבר

אין לי כסף עכשיו למכור את שני הסטיקים האלה בהפסד, ולקנות זיכרון סטיק אחד.

אם אני אעשה את מה שהציעו לי פה, לשים את שני הסטיקים כך שהם יזוהו כסטיק אחד, אז ה-OC ילך יותר טוב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים