פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים חברי היקרים יש לי שאלה האם זה נורמלי שמעבד thorughbred!! xp יעבוד במצב מנוחה במעלות של 50-53?!?!?!
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים . AMD Athlon XP Toroughbred - שיפור של מעבד הפלומינו שהוא מיוצר בתהליך של 0.13 מיקרון ובדרך כלל הינו מעבד קריר יותר וכך מומלץ לשמור אותו כי תהליך יצור זה רגיש יותר בטמפ' גבוהות של 55 מעלות ומומלץ לרדת מהם אפילו במאמץ. * הטמפ' שניתנו כאן ,גם רלוונטיות כטמפ' מקסימום לOC לכל סוג של מעבד שצויין כאן. בשימוש רגיל ללא אובר קלוק, ניתן לחרוג בעוד 3-5 מעלות. ... אם רק היית קורא את הסטיקי... :
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים נורמלי לגמרי ביולי-אוגוסט של ישראל...תנסה להוריד את הטמפרטורות ע"י סידור כבלים וניקוי אבק (במיוחד מצלעות הקירור של המעבד)אם זה לא עוזר אז מריחה של משחה טרמית חדשה וחירור המארז הוספת מאוררים וכו..
פורסם 2004 באוגוסט 721 שנים אתה משלב שני דברים שוניםיש Thunderbird שמיוצר ב0.18 מיקרון ויכול לעבוד ב65 מעלות בלי בעיהויש את Toroughbred שמיוצר ב0.13 וקצת יותר רגיש לחוםאתה כתבת thorughbredוזה דיי שילוב של שניהם, אז תחליט!!כמו שאמרתי גם אם זה TBERD וגם אם זה TBIRD אין שום בעיה, זה יולי אוגוסט גם אם זה מארז פתוח ונקי אלה טמפרטורות סבירות לגמרי דיי להיות לחוץ!
פורסם 2004 באוגוסט 821 שנים מחבר אני אסביר את המצב שלי יש לי מעבד רגיש שפועל ב 50 מעלות כאשר המארז פתוח אין בעיות חותים והפינים מנוקים!!!
פורסם 2004 באוגוסט 921 שנים חחחח אני איזה חודשים המחשב שלי היה בלי מאוררים בכלל..כאילו היו רק 2 אחד קטן כזה שמחובר ללוח אם ועוד אחד קצת יותר גדול וגם מחובר ללוח אם ..ולא היה לי מאורר לספק המחשב היה פתוח בשתי הצדדים כי הוא היה עובד 24 שעות.והוא עגיע לתפמרטורה של יותר מ 0 מעלות קמעט קבלתי כוויה מזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.