עבור לתוכן

קירור רועש למעבד AMD

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

לפני יומיים קניתי מחשב חדש מבוסס AMD , המעבד הוא :

AMD athlon xp 2500

לוח אם :Epox 8rdai

לא קניתי קירור נוסף למעבד , והמעבד בא עם גוף קירור בעל פד טרמי של Foxconn , המעבד שלי עכשיו על 49 C במנוחה , ואין לי מושג על כמה במאמץ או איך בודקים, אם מישהו יכול לעזור אז תודה .

דבר שני - המעבד ממש ממש רועש (בערך כמו וולקנו 7 על high או med ) אולי מישהו יודע איך להחליש את המאוורר ? או איך להפוך אותו ליותר שקט ?

תודה.

פורסם

אתה מוכן להשקיע 150-200 שקל בקירור שקט וטוב?

פורסם
  • מחבר

אולי ...

חשבתי על הTt silent boost

אבל בינתיים אני אשאר עם זה .

אז הטמ' בסדר ?

אולי יש דרך להפוך תמאורר לשקט יותר?

פורסם

אפשר לעשות אותו שקט יותר, אבל זה יוריד גם את יכולת הקירור, מה שיעלה את טמפ' המעבד שלך למעל 50 מעלות במנוחה!!(לא מומלץ בכלל!!).

עדיף שתשקיע בסינק איכותי.

פורסם

חברים זה לא נכון מה שאתם אומרים עכשיו קיץ !! לי יש AMD 2500 עם מאורר וולקנו 12 ! המעבד שלי במנוחה גם בסביבות ה 45 מעלות 48 + פשוט בחוץ חם אין מה לעשות בעניים חוץ למי שיש מזן בחדר ואז הטמפרטורת החדש שלו נמוכה אז המחשב גם מקבל אויר קר ! יש לי גם מארז מאלומיניום גדול ! לדעתי אין פחתרון קירור בקיץ חוץ מיקרור במיים !

פורסם

לי יש SLK800A+ENERMAX 120MM על מינימום מהירות(1700סל"ד) בשביל השקט הנפשי שלי :)

אני באובר קלוק 2600@3500 כלומר 2310 מה"ז על 220 באס ומתח של 1.675V כשהמתח המקורי של המעבד הוא 1.45.

טמפ' החדר אצלי עכשיו(אין מזגן) היא 35 מעלות(!!!!) והמעבד יושב על 44 במנוחה...

מה תגיד על זה?!

פורסם

חברים זה לא נכון מה שאתם אומרים עכשיו קיץ !! לי יש AMD 2500 עם מאורר וולקנו 12 ! המעבד שלי במנוחה גם בסביבות ה 45 מעלות 48 + פשוט בחוץ חם אין מה לעשות בעניים חוץ למי שיש מזן בחדר ואז הטמפרטורת החדש שלו נמוכה אז המחשב גם מקבל אויר קר ! יש לי גם מארז מאלומיניום גדול ! לדעתי אין פחתרון קירור בקיץ חוץ מיקרור במיים !

אתה מודע לזה שאם קירור מים אי אפשר לרדת מטמפרטורת החדר נכון?

כאילו אפשר אם TEC וכל השטויות האלה זה גורם לעיבוי וזה סיבוך רציני

פורסם

יש לי גם את הקירור הזה והוא ממש ממש רועש

אבל אצלי המעבד על 35-40 מעלות במנוחה

ואם אני מוריד למאוורר את הRPM ל5100 (שאז הוא שקט) הטמפ' עולה ל43 במנוחה ו50 במאמץ

לא רע אזל בעתיד אני אקנה קירור שקט יותר.

פורסם

אחרי בדיק השל מה שרשמת אמרתי בוא ניבדוק יכול להיות שאני טועה אז פתחתי את המחשב ובדקתי סמתי לב שאחד מהספוגיפ שמודברים על המעבד נפלו לי והגוף קירור יושב ממש על המעבד בגלל זה הוא מגיע לי ל 60 צעלות לקחתי ספוג אחר סמתי והמעלות שלי עכשיו 35-40 אז אני מצטער טעיתי ואתם צדקתם !

פורסם
  • מחבר

מה הדרך להוריד את המהירות שלה המאורר ? ?

ואיך אני בודק את הטמפרטורה של המעבד במאמץ ?

תודה. :)

פורסם

אתה יכול להוריד את המהירות עם נגד משתנה (פוטנציומטר) צריך לחתוך חוטים ולעשות שינויים וזה לא כדאי וגם הטמפ' של המעבד שלך תעלה (גם ככה היא לא משהו) וזה לא מומלץ ויכול לקצר את האורך חיים של המעבד.

פורסם
  • מחבר

אוקי

תודה לכולם על העזרה

לא נראה לי שאני יוריד את המהירות של המאורר , אבל אולי אני אקנה את הtt silent boost.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים