עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניית מאוורר לפנטיום וארבע ומשחה טרמית.

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי מעבד פנטיום 4

2400@1800

BUS 400@538

יחס מעבד לזיכרון 1:1

זיכרון Twinmos DDR-RAM Twister 512MB 3200 CAS2 Memory

תזמונים

2.0-2-2-5

ולוח אסוס P4XP-X

על המעבד יש קירור סטוק של אינטל.

מאוורר מוציא אוויר מאחורה ועוד מאוורר שמזרים אוויר על הכרטיס מסך ועל הכרטיסי PCI

אז ככה המחשב תמיד באוברקלוק בלי בעיות כלשהם, במנוחה בווינדוס בטמפ' של 35~39

ובמאמץ של מאה אחוז מעבד מקסימום שהגעתי זה 49 מעלות.

אבל במאמץ נגיד ניד פור ספיד זה בערך 44~49

אז לא נראה לי שהטמפ' האלו טוב זה נראה לי חם אפילו בשביל אוברקולק אני רוצה להגיע לטפמ' יותר נמוכות.

אז איזה מאוורר עם היטסינק טוב מתאים למעבד שלי 1800 רצוי שיהיה שקט מאוד ויעיל וגם אני רוצה משחה טרמית אז על מה אתה ממליצים לי?

תודה לעוזרים.

פורסם

אם יש לך תקציב תקנה גוף קירור מאחד הדגמים המובילים של TermalRight אם קצת פחות קנה Volcano 12 או משהו בסגנון ומשחה טרמית הכי טובה היא AS3. ;)

פורסם

טרמלטייק V12 זה לAMD ולא לאינטל

פורסם

POLO 3IN1 זה "הוולקנו12" שמתאים לאינטל!

בכל מקרה הוא טוב אבל הוא דיי רועש, יש לך בכמה שקלים יותר את ה SILENT TOWER וכשמו כן הוא.. שקט וענק ;D אבל מקרר מצויין...

הטרלמלרייט לאינטל זה מינימום 250 שקל (ללא מאורר!!)

ככה שזאת הוצאה גדולה מידי

חומר טרמי:

גריז טרמי מוליך חשמל יש כמו שאמרו את הארטיק סילבר (5 יותר טוב מ3, לא בצורה משמעותית..)

משחה טרמית לא מוליכה יש את הננו בלו (בערך ברמה של הסילבר 3)

ממליץ מאוד לקנות סינקים מותאמים למספר סוקטים לתמיכה עתידית (שתרצה למכור\לשדרג את המחשב)

פורסם
  • מחבר

תגידו אם אני קונה בנתיים קירור של פנטיום ארבע C או E זה אמור להתאים? יש לי לוח ASUS

P4XP-X סוקט 478.

כי גם המעבדים של אינטל פנטיום 4 C ו E הם סוקט 478 אז לא אמור להיות בעיה? כי הקירור סטוק של אינטל מה שבא עם המעבד שלי עובד תמיד על

3700~4400 RPM וזה עושה רעש וגם מתחמם אז אני יודע שהקירור שמקבלים עם החדשים הוא בא עם היטסינק יותר גדול ומאוורר יותר גדול אז יש למישהו מושג אם אני יכול לקנות את זה וזה יתאים?

המעבד שלי נורטווד 2400@1800

סוקט 478

תודה רבה.

פורסם

מה זה לעזאזל D ?

וכל מאורר של סוקט 478 יתאים.. אבל מאוררי סטוק הם חלשים בדיוק כמו המאורר שלך אז זה לא ישנה הרבה

פורסם
  • מחבר

שוב תודה לך Vatos-Locos.

אופס! התכוונתי לפנטיום ארבע E.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים