עבור לתוכן

דיסק קשיח עד 450-400 שקל.

Featured Replies

פורסם

טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.

פורסם

לך על SAMSUNG 80GB SATA ,הם יחסית חדשים בתחום אבל אם תקרא בניואג לא תמצא מישו שהתלונן על האיכות של הדיסקים קשיחים שלהם

אגב כמה זמן הWD שלך החזיק?

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף ליקנות מפנדה כי הם ממש קרובים אליי, והסמסונג עובר אצלהם את ה450 אם אני לא טועה, את הדיסק הקשיח קניתי יד שניה מחברה כלשהי לא ממישהו פרטי אז אני לא יודע בדיוק לומר כמה זמן הוא החזיק, אצלי הוא משהו כמו חודשיים שלוש.

אני חושב שאני יילך בסופו של דבר בכל זאת על הWD 80GB 8MB מפנדה.

פורסם

בכל מקרה תיקח SATA

פורסם

מה טוב ב SATA?

מה ההבדל בינו לבין IDE?

פורסם

IDE זו צורת חיבור ישנה SATA זו המחליפה החדשה

אם יש לך תמיכת SATA על לוח האם אז כדאי שתיקח דיסק בסטנדרט חדש

פורסם
  • מחבר

אם אני לא טועה ללוח שלי אין תמיכה בSATA, הלוח ABIT NF7 REV 2.0, אני כנראה ילך על הWD 80GB 8MB.

פורסם

חחחח מקודם אמרת שאתה לא סומך יותר על WD ::)

פורסם

נכון, הגירסה שלך נטולת S

תלך על דיסק רגיל

פורסם
  • מחבר

חחחח מקודם אמרת שאתה לא סומך יותר על WD  ::)

אני יודע, כנראה שאין ברירה או שיש ביותר כסף |: .

פורסם

האמת שכולם דומים ההבדל רק במזל

פורסם

תזכור שקנית יד שניה, אתה לא יכול לדעת עד כמה הם טחנו את ההארדיסק בפרט שזו חברה ולא משתמש ביתי ממוצע.

בכל מקרה זה לא שWD לא טובים דווקא הסדרה של ה80 GB עם ה8 מגה באפר די הצליחה והייתה אמינה

לאבא שלי יש ניסיון גדול עם ההארדיסקים ואפילו הארדיסק של חברה סיגייט שנחשבת חזקה בתחום הוא טוען שנפל על פאקים איתן

אני נהנה בינתיים כבר שנה וחודשיים מ

wd 1200jb

מקווה שכתבתי נכון.

אגב אם זה מדובר רק בהבדל של 50 שקל לגבי המקסטור ואתה ממש רוצה אותו אז תגרד ת50 שקל האלו מאיפשהו זה לא בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים