עבור לתוכן

איך אני נועל pci agp בלוח הזה

Featured Replies

פורסם

שלום רציתי לדעת איך אני נועל pci agp בלוח ga-7vax קראתי בחוברת אבל לא מצאתי

פורסם

אי אפשר לנעול בלוח הזה קבוע את הAGP/PCI , יש לך מחלקים שמאפסים את הAGP/PCI במהירויות באס של 100/133/166 בהתאמה למחלקים 1:5/1:4/1:3

מהירויות ביניים יביאו את הAGP/PCI למהירויות מעל ל66/33Mhz , אך זה לא נורא כל כך..

פורסם
  • מחבר

תראה יש לי מעבד 2600 (לא ברטון) שהמכפלה שלו 12.5 עכשיו כאני מעלה ל2700 2800 הagp\pci עולה אני צריך להגיע ל200 כדי שזה יחזור ל66\33

פורסם

מי אמר שיש לך מחלק 1:6 ?

(שזה מאפס את הAGP/PCI ל66/33MHZ בבאס של 200MHZ)

פורסם
  • מחבר

אם אני יגיע ל200 יקרה משהו ללוח אם?? ליציאות agp pci

פורסם

זה תלוי..

מניסיון , כרטיסיי GeForce יכולים לעבוד במהירות AGP של 100MHZ והATI לא סוחבים יותר מ78MHZ . (מהירות שכרטיס לא עומד בה, פשוט לא יעשה פוסט על המסך)

בקשר לכרטיסיי הPCI , הבעיות שיכולות לצוץ הם: או שכרטיס לא מתגלה פתאום או שהוא עובד באופן לא סדיר.

קשה לי להאמין שתגיע ל200MHZ ואולי בכלל ל180MHZ..

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו על 180 והמעבד יציב אחרי פיסי מארק דום 3 ופריים 95 ואין לי שום כרטיס מחובר לpci והכרטיס שלי הוא fx5200 אתה חושב אני יצליח להגיע ל200

פורסם

דבר ראשון, כמעט בטוח שהכרטיס מסך שלך לא יגביל אותך מבחינת תדר AGP גבוה.

אין לך כרטיסיי PCI שזה "מקל" עוד על הלוח , אך ישנו בקר הIDE שיכול לעשות לך בעיות כמו בעיות קריאה וכתיבה (הודעות שגיעה אפילו בטעינה של הWINDOWS)

ניסית לבדוק יציבות יותר מ180Mhz ?

פורסם
  • מחבר

181 182 183 184 מעל זה הכל נתקע עושה בעיות אחרי הטעינה של הווינדוס כמו שאמרת

פורסם

אם יש לך מחלק 1/5 אז אחרי באס 166 ה AGP/PCI חור לרגיל דהיינו 66/33 אז אם אתה על 180 צריך להיות לך PCI על 36 MHZ ו AGP על בערך 72 MHZ.

תבדוק אם זה אכן התדרים שה AGP/PCI שלך עובדים עליו כרגע ואם כן אז הבעיה היא ברכיב אחר, אם לא אז הבעיה היא בגלל המחלק וזה כבר בעיה יותר רצינית..

פורסם
  • מחבר

התדרים הם כמו שאמרת בכל מקרה ירדתי מהנושא אני משדרג ב250 שקל לברטון 3200 תודה לעוזרים

פורסם

אין בעד מה, תתחדש על הברטון החדש :-)

פורסם
  • מחבר

תודה :) ראיתי תאוברקלוק שלך בטבלה של האתר אם זה שלך לפי הניק אז פשש תרייץ פיסימארק 2002 אני מת לראות תוצאה שלך

פורסם

כן מס' 2 בארץ אחרי The_Byter המטורף :-)

אני ממאמין שאם אני יפגש איתו יום אחד אז אולי ישבר פה איזה שיר חדש ונעבור את ה 3G בכיף...

בכל מקרה אני יריץ מבחן של PC Mark למרות שזה לא ממש מענין אותי כל הדברים האלה... העיקר ה OC :-)))

פורסם
  • מחבר

צודק קבל חח על האוברקלוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים