פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים היי.המחשב שלי עובד ב-OC של 20%-25%, ולכן רכשתי לו את ה-Thermalright SP94 + SF 80mm.הבעיה היא שהמעבד מתחמם מאוד כ 50-52 מעלות במאמץ בכל OC אפילו הכי קטן.חשבתי שאולי הבעיה בקריאת חיישן שגויה, אבל אני ממש יכול להרגיש איך ה-SF שעובד עים החיישן המקורי שלו מתחיל להשתולל.גם כאשר אני נוגע ב-Heatsink הוא לא ממש חם, כלומר המאוורר עושה את שלו (+מזגן בחדר).אז כנראה שהבעיה ביא בין המעבד ל-Heatsink.עכשיו אני משתמש ב-ArcticSilver5. חשבתי שאולי שמתי יותר מידי(או פחות מידי) חומר, ולכן עשיתי מספר ניסיונות של מריחות משחה, אבל הטמפרטורה מסרבת לרדת.יש למישהו רעיון?אולי יש למעבד שלי בעיה??ממש נגמרו לי כל הרעיונות!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים רק לידעתך לוחות אם של ABIT (שהם מצויינים אגב) מזייפים בקריאת המעלות בטירוף זה יכול לנוע בין 5 מעלות ל 15 ויותר מניסיון יש לי ABIT גם והוא מזייף באיזה 7 מעלות
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר אהה, שכחתי:ABIT AI 7P4 2.8 800Hz HTOC של 3600@2800ובבקשה אל תגידו לי שזה לא כל כך הרבה (52 מעלות)בגלל ששמעתי על טמפרטורות הרבה יותר נמוכות במאמץ.בכלל, במנוחה הטמפרטורה שלו בסביבות ה-40 מעלות שזה גם לא מעט.** עריכה **לגבי זיוף הטמפרטורה:ציינתי גם שהSF ,שעובד על החיישן המקורי שבא איתו, עובד במהירות מקסימלית. אים אני לא טועה הוא מגיע למהירות מקסימלית ב55 מעלות!כלומר המחשב באמת חם!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים http://www.bleedinedge.com/reviews/abit_asus_temps/abit_asus_temps_02.html
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר תראה, הלוח של ABIT דגם AI7 יצא הרבה אחרי סדרת הIC7, ואני מאמין שהם סידרו פחות או יותר את הבעיה.אבל אצלי כמו שציינתי כבר פעמיים ישנו חיישן נוסף שמפעל את הSF וגם הוא מוכיח ש(איזור) המעבד באמת חם.אז מה הסיכום של הת'רד הזה - שאני יכול להיות רגוע (-; ??
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים הם לא סדרו את הבעייה, אחרת הם היו פשוט עושים עדכון BIOS שמתקן את השיטה שהטמפרטורה מחושבת, שזה בעצם כל הבעייה, מכפילים איזהשהו משתנה שמגיע מהלוח בפרמטר מסויים וככה מקבלים את הטמפרטורה.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אם תשאל אותי אז אתה ב OC מאוד מרשים ל 3.6 ועם טמפ' כזאת נמוכה של 40 ומשהו במאמץ אז אני אני לא מבין על מה אתה מתלונן ??? לדעתי זה מעולה ואני לא חושב שיש מה לדאוג.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים מחבר אם תשאל אותי אז אתה ב OC מאוד מרשים ל 3.6 ועם טמפ' כזאת נמוכה של 40 ומשהו במאמץ אז אני אני לא מבין על מה אתה מתלונן ??? לדעתי זה מעולה ואני לא חושב שיש מה לדאוג. 40 במאמץ ? אני מוכן לשלם 300 ש"ח עכשיו בשביל שהטמפרטורה שלי תהיה כזאת במאמץ !!! 40 זה במנוחה. +50 במאמץ.
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים לא אמרתי 40 אלא 40 ומשהו זאת אומרת איזה 46-49 MAX כי אל תשכח ש ABIT מזייפים בלפחות 6-7 מעלות למעלה, כךשאתה יכול להיות בראש שקט!
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אתה באמת יכול להיות בראש שקט. לי יש גם את הSP94 ולוח IC7 ומעבד 2.6C ובמנוחה המעבד 38-42 (תלוי בטמפרטורת החדר) ומאמץ 46-49 (גם תלוי) וזה עוד אביט שמזייף בטמפרטורה. בקיצור יש לך ולי טמפרטורות מעולות ולא צריך לדאוג
פורסם 2004 באוגוסט 621 שנים אתה באמת יכול להיות בראש שקט. לי יש גם את הSP94 ולוח IC7 ומעבד 2.6C ובמנוחה המעבד 38-42 (תלוי בטמפרטורת החדר) ומאמץ 46-49 (גם תלוי) וזה עוד אביט שמזייף בטמפרטורה. בקיצור יש לך ולי טמפרטורות מעולות ולא צריך לדאוגרק שתדעו שלא אצל כל האביטים המעלות אותו דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.