עבור לתוכן

עזב את צה"ל כדי לשחק UNREAL

Featured Replies

פורסם

די כבר עם ההתלעמות הזאת, נשבר כבר מכל הילדים הקטנים שראו את הצבא רק בטלויזיה, עם עוד לא מלאו לכם 18 אין לכם בכלל זכות לענות הטר'ד הזה.

איך יש לכם את הזכות בכלל להגיד על בן אדם שיצא מהצבא שאין לו זכות קיום במדינה הזאת, לא משנה מה הסיבה שהוא יצא, עם זה מסיבה אגואיסטית לחלוטין, או סיבה נפשית/ רפואית או שפשוט נשבר לו הז*ן מהצבא המטומטם הזה.

בדיוק! רמזתי על כך בת'ראד הזה ובמוצהר בת'ראד הגדול שננעל בו התווכחתי עם שני מלש"בים בנוגע לכדאיות שירות של מישהו שגם כך יעזוב את הארץ...

הנה סיפור מאתמול: הייתי עם חברים וקנינו אלכוהול באיזו חנות ואז הופיע אחד שלמד איתי בבית ספר יסודי וחטיבת ביניים. שנינו היינו האנשים הכי תחרותיים בכתה ותמיד התעורר הויכוח מי יותר 'חכם', אני או הוא. יש לו ידע כללי רב ויכולת חשיבתית טובה... מסתבר שהוא יצא מהצבא אחרי שנה של שירות והוא לומד כרגע כלכלה ומשפטים במוסד אקדמאי בעל מוניטין ארצי בתחום. התפלאתי מאד מכיוון שהוא עזב אחרי חטיבת הביניים לטובת לימודים בבית הספר הטכני של ח"א. הוא כמובן השלים שם את הלימודים והתגייס לצבא - טען כי שירת במגוון תפקידים ולבסוף "נשבר" לו מזה והוא יצא.

יותר פרטים על המקרה אין לי אבל חבר שלי אמר לי שבפעם האחרונה שהוא ראה אותו על מדים, האיש סיפר לו כי הוא בדרך לפגישה עם קב"ן... ::)

• תגובות 85
  • צפיות 4.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שיחזור לארצות הברית מי עוצר אותו?

דרך אגב אני אישית לא מחשיב את UNreal כספורט :P,וכן שיקחתי במשחק שיחקתי מאז שהוא יצא עד שנת 2003 באנריל 99,היתי שחקן דיי טוב,אבל אז קרה משהו לא נעים שהרס את המוניטין שלי  .

אבל אם הוא רוצה לעזוב את הארץ  לחיות בארצות הברית אני אומר שיהנה.

לדעתי לשחק במשחקי מחשב זה לא קריירה אבל תסתכלו על SK שולחים אותם לאימונים כול שנה לאי מבודד עם בונקר שמלא מחשבים מחוברים ברשת.

פורסם

דרך אגב אני אישית לא מחשיב את UNreal כמשחק מחשב

? ::)

פורסם

מה איפה? :-X

פורסם

רוב האנשים שמישתתפים פה בתרד לא הגיעו לצבא בכלל חלק ממכם מדברים על דברים מבלי להבין מה אתם אומרים הכל דעות קדומות, אני לא מתבייש בזה שאני אחרי 4 חודשים שהיית במערכת הדפוקה הזאת נישברתי מלנסות ויצאתי 21 ואני לא יגיד לאף אחד מה לעשות ושאף אחד לא יגיד לי מה לעשות זאת מדינה חופשית ודמוקרטית ולמרות זאת מכריחים אנשים לשרת ! אסור לכפות על אנשים לעשות דברים שהם לא רוצים שכל אחד יעשה מה שטוב בשבילו.

ורק שתבינו קצת אני לפני הצבא הייתי מועמד לקורס טייס! ועברתי את כל המבחנים ורציתי את זה בכל הכוח והלכתי לכל מה שביקשו (למרות שאחרי שהיתגיסתי הייתי ח"א וראיתי תנאים של טיסים וזה לא משהו בכלל לגור בבסיס עם האישה והילדים) היה לי פרופיל 97 קב"א 55 (הכי גבוה 56) הלכתי ליום סיירות רציתי שאם אני לא מתקבל לטייס ללכת לקומנדו ימי ואיך שהוא יצא שאני צובע מטוסים ובא הביתה פעם בשבועיים וזה הדבר הכי מעצבן אתם מקבלים על זה 352 שקל לחודש !

בארצות הברית גם זה התנדבות ומרוויחים של יותר ממה שמרויחים פה באזרחות אין מקור להשוואה בכלל, והמדינה הזאת רק עכשיו מתחילה להתעורר ולהבין ומדברים על צבא שכירים התנדוותי.

לא מעניין אותי בכלל מה שזה שמתרברב פה על זה שהוא יהיה קרבי רוצה להשיב, אין לך שמץ מה אתה אומר ! תכנס לצבא תבכה ונדבר אחרי זה! מי שלא ניסה לא יודע אני לפחות ניסיתי והגעתי למסכנה שאם לא קרבי אז לא לעשות בכלל .

פורסם

אוי מסכן צובע מטוסים...

תאמין לי אני לא אשבר ואני לא אבכה,אני יודע שזה נשמע אבל....

ותאמין לי אתה לא מכיר אותי ואתה לא יודע עם אני אשבר או לא אבל אני בטוח שלא.

פורסם

^זה הוכחה למה שאני מנסה להגיד הבן אדם עוד לא התחיל וכבר הוא יודע שהוא לא ישבר וחושב שזה קל, כנס למערכת תראה מה היחס שתקבל תיראה מהתפקיד יתרום לעתיד שלך (יכול להיות שיתרום שלי לא תורם לכלום) שלא תבין לא נכון אני מקווה שתקבל תפקיד טוב אין לי כלום נגדך אתה פשוט לא יודע על מה אתה מדבר וזה מרגיז אותי שאתה בא שופט אנשים ואין לך אפילו תעריך גיוס אני בגילך רציתי יותר ממה שכולם פה רוצים ושפטתי אנשים בדיוק כמוכם ואומרים שצבא מבגר אותך בגלל הצבא אני לא ישפוט אף אחד בחיים שלי על החלטות שלו.

בכל מקרה עכשיו אתה אולי קצת יותר מבין מה אני מנסה להגיד אל תשפטו אף אחד גם אם עשיתם או לא תנו לכל אחד לחיות את החיים שלו ולך בפרט שיהיה בהצלחה אל תכעס ואל תשפוט כל אחד ומה שטוב לא. אני מקווה שבעתיד יהיה פה כמו צבא ארה"ב או לפחות שישלמו לחילים יותר כי גם ככה המערכת שוברת אין חייל בצהל שמרוצה חוץ מהקרביים ומאלה עם הקשרים כל השאר רק מתים להשתחרר

פורסם

סליחה?

"בגילך"?...

אתה יודע בכלל בן כמה אני? ::)

פורסם

רק תשימו לב שרוב האנשים שאומים שצה"ל זה בזבוז זמן הם בגילאים של לאחר צבא

ורוב האנשים שטוענים "אני לא מבין אותו \ איך הוא יכול לעשות דבר כזה \ למה אתה אומר שזה בזבוז זמן"

הם לפני צבא

זה בטח אומר משהו לא?

פורסם

אני מניך שלא התגייסת כי אתה מדבר כאילו בעתיד "לא תישבר ולא תיבכה" ואתה לא רואה עדיין את מה שאני מנסה חהגיד

פורסם

לפי מה שהבנתי אלו שאומרים שהצבא הוא בזבוז זמן היו ג'ובנקים\צובעים מטוסים\ולא התקבלו לקרבי.

פורסם

אני מסכים איתך אני אמרתי את זה קרבי או כלום אבל אתה עדיין שופט לפני שאתה יודע על מה אתה מדבר ותנסה לראות שמה שהוא אומר בקשר למה חודבים על הצבא לפני ואחרי ואל תיהיה כל כך בטוח בעצמך בנושא הזה 5 חברים שלי יצאו 21 עוד אחד רק התגייס אחד סיים 3 שנים כי היה לו קומבינות והוא היה קל"ב ואחד עוד לא שנה וחושב לצאת

פורסם

לפי מה שהבנתי אלו שאומרים שהצבא הוא בזבוז זמן  היו ג'ובנקים\צובעים מטוסים\ולא התקבלו לקרבי.

אתה לא צריך להיות כזה קצנוי

לדעתי בכל מקרה הצבא הוא בזבוז זמן

סתם נתקע לך באמצע החיים והורס לך את כל התכניות שהיו יכולות להיות לך

הצבא מאוד מאוד הורס למשל למוזיקאים שמתחילים את ה"קריירה" שלהם לקראת סיום התיכון

שלא לדבר על זה שהתיכון מפריע להם להתמקד בחלום שלהם

פתאום בא להם הצבא שבכלל הורס להם את החלום

פורסם

לפי מה שהבנתי אלו שאומרים שהצבא הוא בזבוז זמן היו ג'ובנקים\צובעים מטוסים\ולא התקבלו לקרבי.

יופי מורדכי , תקשיב אני לדוגמא הוצאתי 64 נפשי רק כדי לא להיות בקרבי ,

ואחרי 5 חודשים כבר יצאתי מהצבא הדפוק הזה,

יש פשוט אנשים מפגרים ואינפנטילים , כל הזמן בוכים עד כמה שהצבא דפוק ולא עושים בקשר לזה כלום

אז אני בן אדם של מעשים לא רציתי להיות כמו כל הדפוקים האלו ועשיתי שקשר לזה משהו,

וכל אלו שחושבים שהצבא זאת מערכת זאתי מגניבה ושכייף שם חכו עד שתגיעו תראו איך ידפקו אותכם

כל פעם שיצא להם ,

לרוב החיילים בצבא 80 אחוז מהם הצבא זה בזבוז זמן טוטאלים שהם רק מתחרפנים שם ונדפקים שם וכמו

חבורת נקובות בכיניות רק מתללוננים כמה שדפוק להם ולא עושה כלום בקשר לזה.

בקיצור מה שאתה אומר זה שטויות אתה עוד ילד קטן ועוד הרבה ילדים קטנים (מצידי תיהיה בן 19 שעוד לא התגייס אתה עדין ילד קטן שלא יודע על מה שהוא מדבר)

פורסם
  • מחבר

מה אתה חושב שלי ממש בא ללכת לצבא?!

אז זהו שלא

אבל מה לעשות עם צריכים ללכת אז הולכים

מה יקרה עם מחר האירנים יחליטו לתקוף?

וכל אחד יהיה עם הגישה שאני לא פראייר?!

מי יגן עלינו התאלינדים?!

FFS

אנשים תחשבו קצת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים