עבור לתוכן

סרטיפ פועלים באיכות ממש ירודה, למה?

Featured Replies

פורסם

אוקיי, הורדתי מאימיול טרויה, ואני מפעיל והאיכות פשוט לא יפה, למה?

התקנתי את חבילת הקודקים של LH ואני מפעיל במדייה פלייר 9, מה יכולה להיות הבעיה?

אגב, הסיומת היא AVI וזה Xvid, וזה מקטגוריית: "סרטים באיכות DVD".

תודה רבה ! :)

פורסם

כי זה תלוי במקור, ובצורת הקידוד, ואל תאמין לכל מה שכותבים לך. בד"כ לא כדאי לקנות מהחנויות איך שהמהדורה הראשונה יוצאת כי הרבה פעמים היא לא באיכות משהו. אהי זוכר שהייתי מאוד מאוד לחוץ על סרט אז חבר שלי הביא לי אותו, ובמקום מה שקיוויתי קיבלתי את "שר הקוביות - שובו של הפיקסל"..חחח..עדיף לפעמים במקום לקנות ללכת לספריית DVD ולהשאיל.

עריכה: וחוץ מזה , ממש לא אהבתי את הסרט, אזה אתה לא מפסיד כלום... אם אתה רוצה לראות סרט שהוא חיקוי יותר טוב של שר הקוביות (אם כי עדיין רחוק מאוד), אז לך תראה את ארתור בקולנוע, אתמול ראיתי אותו. נחמד. דומה ל 13 מלכים (או משהו כזה).

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא הגיוני כל כך, כי ראיתי אצל חבר שלי חלק קטן מהסרט ואיכות התמונה אצלו הרבה יותר טובה.

יכול להיות שזה קשור לתוכנה, אולי אם אני יפעיל דרך תוכנה אחרת זה יעזור?

תודה רבה.

פורסם

1) קודם כל זה הגיוני מאוד. האיכות בהרבה סרטים שם לא מדהימה (בלשון המעטה).

2) תבדוק אם יש לך אותה וורסיה. בד"כ ככל שהתאריך יותר מאוחר האיכות יותר טובה.

3) זה תלוי גם במסך ובכרטיס מסך שלך. אולי שלו יותר טובים משמעותית?

4) נגנים יש כמה שאתה רוצה פה:

http://www.doom9.org

לך ל DOWNLOADS/MEDIA PLAYERS

אני אוהב את הראשון (BS) אבל האחרים טובים.

ד"א ב BS אתה יכול גם לשחק עם הרזולוציות, אולי זה יעזור.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

פורסם

בכיף   ;D  תהנה.

עריכה: ד"א, כשאתה תעביר את זה ל VCD או SVCD האיכות תרד עוד. אם אתה חולה על הדברים האלה אז קנה איזה DVDB.

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני יהפוף את הקובץ, כי גם ככה האיכות ממש לא משהו.

בכל אופן, אני ינסה אולי לשנות רזולוציה או משהו עם BSPLAYER, אני מקווה שזה יעזור, כי אצל חבר שלי עם כרטיס מסך ג'יפורס 2 זה נראה טוב מאוד.

אני מקווה שהתוכנה תשנה את זה קצת.

תודה. :)

פורסם

קודם כל כרטיס מסך לא קשור בכלל..

דבר שני, BSPlayer משתמש בקודקים שהתקנת, אז אם במדיה פלייר למשל אתה רואה באיכות X אז אתה תראה את אותה האיכות בBSPLAYER מכיוון שהם משתמשים באותם הקודקים שמותקים במחשב..

אם כבר תתקין Videolan, כל הקודקים שאתה צריך כבר מותקנים בתוכנה עצמה והוא לא משתמש בקודקים שהתקנת. הבעיה היחידה עם הנגן הזה שהוא עושה בעיות עם כתוביות בעברית.

ודבר שלישי, חבילת הקודקים של LH לא מעודכנת, וגם אני לא ממליץ להתקין אף חבילת קודקים...

כל קודק תתקין בנפרד, ככה הכי טוב.

אז תעיף את חבילת הקודקים של ליון ותתקין את הקודקים הבאים.

XviD

AC3Filter

אלה הקודקים הנפוצים ביותר היום, אם הסרט עדיין לא עובד, תכתוב כאן ואני יתן לך קודקים נוספים.

פורסם

קודם כל כרטיס מסך לא קשור בכלל..

ועוד איך...

דבר שני, BSPlayer משתמש בקודקים שהתקנת, אז אם במדיה פלייר למשל אתה רואה באיכות X אז אתה תראה את אותה האיכות בBSPLAYER מכיוון שהם משתמשים באותם הקודקים שמותקים במחשב..

גם לא נכון...יש עוד כמה דברים מסביב לקודקים

אם כבר תתקין Videolan, כל הקודקים שאתה צריך כבר מותקנים בתוכנה עצמה והוא לא משתמש בקודקים שהתקנת. הבעיה היחידה עם הנגן הזה שהוא עושה בעיות עם כתוביות בעברית.

בעיה חמורה אם הוא רוצה לראות עם תרגום. פוסל אותו לא?

ודבר שני, חבילת הקודקים של LH לא מעודכנת, וגם אני לא ממליץ להתקין אף חבילת קודקים...

כל קודק תתקין בנפרד, ככה הכי טוב.

זה נכון, אבל קשה לי להאמין שזו הבעיה שלו...

אלה הקודקים הנפוצים ביותר היום, אם הסרט עדיין לא עובד, תכתוב כאן ואני יתן לך קודקים נוספים.

הסרט עובד...האיכות

פורסם

בקשר לכרטיס מסך, היה לי RivaTNT32 עכשיו Radeon9200SE אני לא מרגיש שום הבדל באיכות התמונה, אולי טעיתי לגבי זה, אבל אמרתי מנסיון אישי.

נתתי קישור לVideolan רק כדי שיבדוק אם האיכות שונה כשהוא משתמש בתוכנה.

בקשר לקודקים, יכול להיות שהחבילת קודקים של ליון נטוורק משתמשת בקודקים לא מעודכנים, ותאמין לי שעדכון קודק עושה שינוי גדול באיכות.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, קודיקים באמת עושים את ההבדל באיכות תמונה, אבל להתקין אותם כבודדים? לא עדיף חבילה של קודקים מעודכנת?

שמעתם אולי על חבילת הקודקים "Ace Mega Codecs Pack 6.0 Pro Edition" כדאי להוריד את זה?

פורסם

מעניין לדעת, באיזה קודקים חבר שלך משתמש?

פורסם
  • מחבר

לא יודע באיזה קודקים הוא משתמש.

בכל אופן, מה אתה חושב על חבילת הקודקים שהזכרתי בהודעה הקודמת?

והאם יש המלצות לחבילות קודאק טובות אחרות?

תודה רבה! :)

פורסם
  • מחבר

מה התוכנה הזאת עושה בדיוק?

אני רוצה BSPlayer, אני ינסה פשוט לשים קודאקים אחרים, מישהו יכול להמליץ או לתת חוות דעת על מה שהצעתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים