עבור לתוכן

שאלה קטנה בקשר לספקי איטרנט

Featured Replies

פורסם

היום באו מבזק בין לאומי והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת ממה שיש לי עכשיו(כבלים 013) רציתי לשאול איך זה ADSL?

מקבלים פינגים טובים וכו?..

פורסם

הכל תלוי, על איזה שרת שדרכו את מתחבר תיפול, על המרחק ממך למרכזיה, על הקו שלך בבית, אבל בדרך כלל לא ראיתי בעיות של אנשים עם ADSL

הרבה יותר יציב מכבלים

פורסם

אתה יכול לסמוך על נסיוני האישי עם מאות משתמשים שעברו תחת ידי: תשתית הכבלים בארץ מספקת פינגים טובים יותר מב-ADSL!

פורסם

להפך tomz , רשת האיידיאסאיל תלויה בהרבה משתנים. אצל כבלים זה לכולם יש פינגים טובים ומהירות גבוהה, ואתה תמיד מחובר בלי חיוג

פורסם

לי יש ADSL 1.5 מגביפס של בזק בינלאומי ואני מאוד מרוצה למרות שהייתה איזה פעם אחת שהם חירטטו לי בשכל ואני עוד לא הבנתי כלום באינטרנט:::

הייתה אחת אהבלה בשירות והיא הציעה לי חבילה של חצי מגה ובתקופה ההיא לא ידעתי כלוווםםם אז שאלתי אותה אם זה יוריד לי על מהירות של חצי מגה (יעני 500 KB בשניה)

והיא אמרה: "כן, בערך משהו כזה" חחחחחחחחחחחחחח

פורסם

נזק בינלאומי = פינג חראאאאאאאא

הם בסדר בהורדות

חרא בפינג

ברק רולז

אהה ואני בנזק אבל יש לי 2 מגה ואני משלם 60 בחודש ללא התחייבות אז לא משנה לי

פורסם

לא יודע על מה אתם מדברים, מניסיון אישי, שיש לי יוזרים בכמה ספקיות בישראל, גם ADSL, וגם כבלים

ותשתית לשניהם,

ADSL הרבה יותר יציב, בקשר לחיבור, אני עובד על ALWAYS ON ככה שזה לא משנה לי

לי לפחות, ADSL הרבה יותר מהיר ויציב, גם בפינגים במשחקים, (לדוגמא בקאנטר סטרייק פינג קבוע של פחות מ20 בזמן שאני מוריד באייס מסנגר ומירק)

וגם בהורדות, אני מוריד על 250K קבוע רוב הזמן, ומעלה על 15K

דרך אגב אני בחבילה של 1.5MB

בקיצור ההורדות והפינגים והיציבות ב ADSL אצלי הרבה יותר מבכבלים

פורסם

טום, אנחנו מדברים על איכות פינגים של התשתית. ברור שצוואר הבקבוק הוא לא התשתית, אלא הלאה, אצל הספק ואיכות החיבור שלו בארץ ובחו"ל!

אני נאלץ להסכים איתך לגבי יציבות הפינגים, דבר שלא ציינתי בהודעתי הראשונה - אכן ברוב הגדול של המקרים ב-ADSL הפינגים יותר יציבים - משמע הם פחות נוטים לתנודות ושינויים קיצוניים יחסית לכבלים, אך עם זאת, הממוצע הכולל הוא (ברוב המקרים) נמוך יותר בכבלים, משמעותית!

פורסם

כיעקרון זה תלוי בהרבה משתנים אבל כשלי היה ADSL הפינגים שלי היו מעל 35 קבוע עכשיו כשאני בכבלים הפינגים נוטים יותר לכיוון ה20 +\-.

בכל זאת אני אוהב את הכבלים בגלל הAlways on וגם הפינגים טובים.

לא משנה מה אתה בוחר (ADSL או כבלים..) אל תתחבר לנזק בינלאומי כי הם ממש איטיים, בכל, גם בהורדות (אני מתכוון להורדות מאתרי אינטרנט, לא דרך אימיול כי משם זה לא ממש משנה איזה חברה תבחר, המהירות תהיה בערך אותו הדבר.

פורסם

אין מה לדבר כבלים שולט בפינגים. תמיד יש לי בסביבות עשרים ולפעמים זה צולל לפינגים מטורפים שבין 5 ל 10 ........

פורסם

אני כבר שנה משחק במשחק COD, קבוע על שרת אירופאי. כשהיה לי ADSL (עד לני שבוע וחצי) הפינג היה תמיד 150, לפעמים קופץ ל-170.

עכשיו, כשעברתי לכבלים באותה החבילה (1.5MB) בפינג ירד ל-110-125 (שזה שיפור די משמעותי).

פורסם

מה השאלה? ;D תגיד תודה וסתום ;D

פורסם

לא הייתי ממליץ לך בתור ספק על בזק - בינלאומי, בזמן האחרון הם עושים להרבה משתמשים בעיות.

פורסם

אני עובד בתמיכה הטכנית של חברת אינטרנט גדולה שלא נקרא לה בשם, רק נאמר שיש לה לטאה אדומה בלוגו.

אני אמנם עובד שם רק חודשיים, ולא יכול לאמר לך על פינגים וכו' - אני רק יכול לומר שיש פי אלף יותר תקלות ADSL מאשר תקלות כבלים

זה לפי דעתי בגלל שהתשתית של בזק מאוד ישנה, ותשתית הכבלים יחסית חדשה.

המון ניתוקים ב ADSL, פשוט יותר מדי, לרוב בגלל בעיית בזק\תשתית\פילטרים שמתקלקלים וכו'

גם מנסיון אישי, אני מחובר ל013 דרך כבלים, אין תלונות בקשר לאינטרנט, המהירות וכו' - הכל 10.

פורסם

אני עובד בתמיכה הטכנית של חברת אינטרנט גדולה שלא נקרא לה בשם, רק נאמר שיש לה לטאה אדומה בלוגו.

אני אמנם עובד שם רק חודשיים, ולא יכול לאמר לך על פינגים וכו' - אני רק יכול לומר שיש פי אלף יותר תקלות ADSL מאשר תקלות כבלים

זה לפי דעתי בגלל שהתשתית של בזק מאוד ישנה, ותשתית הכבלים יחסית חדשה.

המון ניתוקים ב ADSL, פשוט יותר מדי, לרוב בגלל בעיית בזק\תשתית\פילטרים שמתקלקלים וכו'

גם מנסיון אישי, אני מחובר ל013 דרך כבלים, אין תלונות בקשר לאינטרנט, המהירות וכו' - הכל 10.

צודק, אני הייתי לקוח של אינטרנט זהב ADSL מאז שיצא האינטרנט המהיר בארץ, והיו לי מלא תקלות. כל שבוע הייתי מתקשר לפחות שלוש פעמים בגלל כל מיני תקלות באינטרנט. בנוסף הפינגים היו גבוהים (לא קשור לספק, ב-ADSL מהירות ההעלאה נמוכה אז יש פינגים גבוהים).

ב-27/7 נדמה לי, עברתי לכבלים ואני ממש מרוצה. פינגים ירדו לי בצורה דרסטית בערך ב-40-30, מהירויות האינטרנט כבר לא איטיות, אין לי בכלל תקלות (רק הייתה לי תקלה אחת עם החייגן המעצבן, אז עצה לכולם: תתחברו בכבלים לחברה שמסכימה חיבור קבוע בלי חייגן, כי התקלות היחידות שיש בכבלים זה רק עם החייגן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים