עבור לתוכן

מידניות YNET בקשר לגולשי האתר...

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני משתמש בפייר פוקס של מוזילה ורוב האתר כולל YNET אינם תומכים כמו שצריך בדפדפן אז חשבתי יאללה נשלח להם אימייל נראה אם זה ישנה להם משהו ותראו אחרי איזה 5 שעות בערך הם השיבו לי...

שלום רב,

אנו מודים לך על פנייתך והצעתך.

כפי שציינת, נכון להיום אתר ynet תומך באופן מלא בדפדפנים מסוג אינטרנט אקספלורר בלבד. תמיכה במגוון של דפדפנים על-גבי מערכות הפעלה שונות, לנוכח מורכבות ממשק המשתמש והיקפי הפיתוח באתר, מחייבים הקצאת משאבים עצומים לבדיקות ולאבטחת איכות. אנו מעדיפים להשקיע משאבים אלה בנתיבים אחרים, כמו שיפור התכנים באתר והעשרתם, או יישומים חדשים למשתמש.

כאמור, כתוצאה ממדיניות זו, התמיכה בדפדפנים אחרים, מלבד אקספלורר, ובמערכות הפעלה אחרות מלבד חלונות, הנה חלקית. על אף המאמצים שאנו משקיעים בעניין זה - איננו מתחייבים לגביה.

עם זאת, העברנו הערותיך למחלקת הפיתוח הטכני.

אנו עומדים תמיד לרשותך בכל שאלה, בעיה או הערה.

בברכה,

מירי גריי

מחלקת שרות לקוחות

www.ynet.co.il

email: customercare@y-i.co.il

-----Original Message-----

From: Gili Alon [mailto:rool_the_pc@hotmail.com]

Sent: Thursday, August 05, 2004 2:16 PM

To: help@ynetcenter.co.il

Subject: עצה

שלום

אני כל יום נכנס פעמים רבות לאתר YNET

הבעיה היא שהאתר אינו תומך בדפדפנים מוזילה ופיירפוקס....

אנא עשו שהאתר יתמוך בצורה יותר טובה על מנת שימוש יותר טוב באתר להרבה קוראים

מה אתם אומרים על זה? אני חושב שהם די מפגרים שהם לא תומכים בפיירפוקס כאילו גם ככה אני אגלוש וזה לא ישנה כלום אבל זה די מגעיל מצידם שהם לא שמים זין על איך לשפר את השירות שלהם......

פורסם

הם דווקה השיבו מהר חמש שעות זה בכלל לא הרבה זמן מעניין אם כול הדברים שהם אומרים נכונים העלויות של זה כול כך גבוהות?

פורסם

זה באמת מעצבן.

אבל מה לעשות, זה שיקול כלכלי.

רוב מכריע של משתמשים עובד עם אקספלורר ואחוז קטו מאוד עובד עם פיירפוקס.

להפוך אתר שלם לתואם לכל סוגי הדפדפנים זה עבודה לא קלה בכלל וממש לא זולה.

פורסם
  • מחבר

אני לא התכוונתי שישפרו את השירות עם לקוחות ששולחים אימייל אלא שירות עם הגולשים........

פורסם

את האמת, אין בכלל על מה להתלונן.

הם עושים אתר לשימוש הציבור בחינם, עם מלא תוכן מושקע בסה"כ.

זה שיקול שלהם, לתמוך בדפדפנים אחרים בצורה יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

חח תוכן מושקע? אתה מתכוון לזה גם בכתבות מחשבים שלהם?

חוץ מהכותרות הראשיות אתר דבילי בעיקרון

פורסם

לא רוצה אל תיכנס

אני לא מבין על מה אתה מתלונן

ביקשת שיתמכו במוזילה, ענו לך יפה ובמהירות שזה לא אפשרי מבחינה תקציבית, אין להם את הכסף להשקיע בזה וזה עניין של סדר עדיפויות.

אז מה אתה רוצה מהם?! מה הם חייבים לך משהו?!

פורסם
  • מחבר

הם לא חייבים לאפחד כלום.....

אני לא שלחתי להם אימייל תשנו את ההגרות של האתר או שאני לא נכנס יותר לאתר

כתבתי להם עצה........ ושוב כמו כל ישראלים אפחד לא שם באמת על המשתמשים....

זה די בולשיט שאין להם כסף האתר ממולא יותר בפרסומות מאשר כתבות

פורסם

זה עניין של סדר עדיפויות.

אתה לא מבין שפשוט לא שווה להם להשקיע תקציבי ענק בשביל דפדפן שיש לאחוז מאוד קטן מהמשתמשים.

אולי עדיף להם לשים את הכסף בכיס, אולי לשדרג סרברים, לך תדע.

בכל מקרה זה ממש לא עניינך.

הם החליטו החלטה עסקית וזהו.

פורסם

ככה זה כשיש 'עדר' ואתה ה'אנדרדוג', זאת למרות שהבחירה שלך *הרבה* יותר מוצלחת ואני יכול לתת לך הרבה דוגמאות מהחיים... אין ברירה, צריך להשלים עם זה.

פורסם

99% מהאנשים משתמשים באינטרנט אקספלורר. אצלי מותקנים גם אופרה ופייר פוקס, אבל אני עדיין משתמש באקספלורר.

מבחינתם אין הצדקה (ואי אפשר להאשים אותם) להשקיע בתמיכה בדפדפנים נוספים.

הם ענו לך יפה, מהר וענייני.

אני לא מבין מה הבעיה שלך. האתר הזה הוא אתר מסחרי. נכון, יש שם פול פרסומות. תגיד, אבא שלך, לדוגמה, הולך כל יום לעבודה בשביל לתרום כסף או בשביל להרוויח כסף? אני מניח שבשביל להרוויח. הם מרוויחים את כספם ביושר. מי שלא רוצה לא חייב להיכנס לשם וזהו. התגובה שלך ממש לא לעניין, למרות שאתה חושב את עצמך לצדיק גדול. הם ענו לך מהר ואפילו אמרו לך שהם העבירו את הפניה למדור הטכני שלהם......... בקיצר, אל תבלבל תמוח וזהו.

פורסם

אין לי טענות לYNET

אולי התמיכה שלהם במוזילה לא מלאה, אבל עדיין אפשר להשתמש ברוב התוכן של האתר באופן טוב

התמיכה שלהם השתפרה בזמן האחרון.

זה אתר פרטי, זכותו להקצות משאבים לפי איך שהוא רוצה. הם עובדים לפי שיקולים כלכליים, ולא כלכלי בשבילהם לתת תמיכה במוזילה, (בשביל כמה אחוזים שמשתמשים בו)

אין מה לעשות, אבל הזמן יעשה את שלו. (ולטובה, אני מקווה).

פורסם

נט סקייפ הכי טוב!!!

אני הדקנתי ויש לו אחלה עיצוב ותמיכה בלשוניות כאלה ותוכנת אימל מובנת ופיווריט ועוד מלא דברים .... כדאי לנסות! יצא גרסה חדשה 7.1 והיא תומכת בכל הקידודי עברית ועד עכשיו לא היה לי אף בעיה עם אף אתר..

חוץ מזה מה רע באינטרנט אקספלורר?

פורסם

חוץ ממנהל ההורדות שלו (או חוסר מנהל ההורדות שלו) אני לא מבין מה הבעיה ב IE (במיוחד עם SP2 שבו יש חוסם פופ-אפים).

פורסם

ככה זה כשיש 'עדר' ואתה ה'אנדרדוג'

חחח אהבתי ! אפשר לשכלל תמשפט ויצא משהו פצצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים