פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים *זהו ת'ראד המשך לת'ראד המקורי שלי*הנה מה שבחרתי להתקין אחרי הפירמוט:FIREFOX 0.9.3MOZILLA 1.7.2Acrobat Reader 6HijackThis 1.97.7 (הייתי רוצה שמישהוא יסביר לי על התוכנה)XP-AntiSpy 3.72 (תוכנה מצויינת)openoffice בעיברית 1.1.0 (אני גם מוריד את 1.1.2 האנגלית)DAEMON Tools 3.46 בעיבריתDIVX PRO 5.2DIVX 5.2Kaspersky Anti-Virus Personal v5.0.142Sygate Personal Firewall Pro v5.5.2577Ad-aware 6.0 Professional Build 181WinRar 3.30LH-BitTorrent-v2.1LHeMule v4.2LionHeart Codecs Pack v1.3ICQ 4.1 LITE EDITIONmv2player 07a4ACDSee v6.0.6 PowerPack (אני לא מתקין את הכל רק את ACDSEE)dBpowerAMP Music Converter Release 10.1QuickTimeCLONECD 4.3.2.2Nero Burning ROM v6.3.1.17 Ultra Editionהיתי רוצה עוד המלצות , וגם אם אתם רואים שיש גרסאות חדשות יותר ממה שהורדתי בבקשה לומר לי
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים DIVX PRO 5.2DIVX 5.2 אתה מתכוון לקודק? אם כן, הוא מותקן עם החבילת קודקים שציינת (למרות שגם עליה יש לי מה להגיד ). חוץ מזה, אלא אם הפרו בדרך זו או אחרת, הגרסא החינמית מכילה Adware למיטב ידיעתי. LH-BitTorrent-v2.1LHeMule v4.2 שתיהן גרסאות מועתקות, אני ממליץ לך לתמוך דווקא ביוצרים המקוריים, ולא אלה שגנבו eMule וABC יעשו את העבודה היטב. LionHeart Codecs Pack v1.3 ממליץ לך להחליף ל: http://www.k-litecodecpack.com/ חבילת המגה שם כוללת גם "קודק" לקוויקטיים, בלי הפלייר, ככה שלא תצטרך גם להתקין את קוויקטיים בנפרד. WinRar 3.30 וינראר תוכנה מצוינת, אין ספק, אבל אם תרצה תוכנה מצוינת אחרת, שהיא גם חינמית (בניגוד לוינראר), ותומכת בלא פחות פורמטים, נסה את http://www.7-zip.org/.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר שתיהן גרסאות מועתקות, אני ממליץ לך לתמוך דווקא ביוצרים המקוריים, ולא אלה שגנבו eMule וABC יעשו את העבודה היטב. הם לא מועתקות כי פשוט אי אפשר להעתיק קוד פתוח כי כמו שמו הוא פתוח לכל אחד אני יכול לקחת לשנות את השם ולפרסם אבל זה חוקי 100% ובאמת לא משנה כלום
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים זה לא חוקי 100%. התוכנה מופצת תחת רשיון האוסר עליך לעשות שינויים כאלה בלי לתת קרדיט ליוצר המקורי. גם בלי זה, *נגיד* וזה חוקי, זה מסריח. אני לא מוצא סיבה לתמוך בזה.
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים כבר אמרת את זה, ואני כבר אמרתי לך שזה לא נכון. קוד פתוח לא אומר שמותר לגנוב ולהעתיק הכל בלי לשים קרדיט. אתה יכול לקרוא את הרשיון של התוכנה כשאתה מתקין אותה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.