פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר...כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה....האם זה משפיע הרבה?צודהההה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני לא מבין למה שהמהירות תרד. יש 3 מקומות לשים ראם כדי שישימו בוא 3 סטיקים של ראם. הלוח בנוי לזה ולא אמור להיות ירידה במהירות (אפילו הפוך כי יש עוד ראם)
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר כן.. אבל כתבו לי זאת בהודעה אחרת...מחכה לעוד תגובות !!! מהר בבקשה !!!
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים ממש טיפשי, למה שהמהירות תרד????מה שיקרה תאמין או לא זה משהו מדהים! כל הזכרונות יפעלו בבאס 200 אבל יגדל לך הנפח!!!
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר חחח !! גאון אתה !תראו... למטה בדף...http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=77615.0צודההה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני די בטוח שהם יורדים ל 333 מה"ז, בטוח שלא ל 200.זה לא רק ב A64, הרבה לוחות לא יכולים להריץ יותר מ 2 זיכרונות על ערוץ זיכרון ב 400 מה"ז (ואם יש לך רק ערוץ אחד אז זה 2 זיכרונות בסה"כ). התשובה של מנהל הפורום לא הספיקה?
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר זה סיפור ארוך עם הצודההההחברה !!! מה קורה??? אני לא מבין כלום!!מה קורה לזכרונות ??אפשר הוכחות למה שאתם אומרים??(וכמובן..)צודההה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אין שום סיבה שהמהירות תרד , להפך.מי כתב את ההודעה? כאן בפורום? ממש טיפשי, למה שהמהירות תרד?מה שיקרה תאמין או לא זה משהו מדהים! כל הזכרונות יפעלו בבאס 200 אבל יגדל לך הנפח!!! אני די בטוח שהם יורדים ל 333 מה"ז, בטוח שלא ל 200.זה לא רק ב A64, הרבה לוחות לא יכולים להריץ יותר מ 2 זיכרונות על ערוץ זיכרון ב 400 מה"ז (ואם יש לך רק ערוץ אחד אז זה 2 זיכרונות בסה"כ). התשובה של מנהל הפורום לא הספיקה? הקיצר אני מבין שכולם מסכימים פתאום עם מנהל הפורום? מה קרה לכם התקרנפתם כמו ראש אמ"ן? חחח
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אמרתי לך שאני באמת לא שמעתי על זה אבל אם הוא אמר כנראה שהוא יודע ....אני תמיד חשבתי שאין קשר בכללתנסה ותודיע לנו
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים הקיצר אני מבין שכולם מסכימים פתאום עם מנהל הפורום? מה קרה לכם התקרנפתם כמו ראש אמ"ן? חחח מה הקשר? בגלל זה שאלתי מלכתחילה מי אמר את זה... : , אם זה היה נגיד מישהו עם הודעה אחת אז יש מצב(לא תמיד) שההודעה לא כל כך נכונה , אבל אפשר לסמוך על אסף בקשר לתשובה שלו.אז עכשיו אני שואל את פותח הת'רד: למה בכלל פתחת דיון חדש אם המנהל כבר ענה לך שם על השאלה?!
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר כי ביקשתי שם הוכחות... התגובות שם לא נשמעו בטוחות..ושאלתי גם.. במידה וזה יורד.. לכמה ? והם אני ארגיש בשינוי ? ובא"ק ?אני לא יכול לנסות ולבדוק.. כי אני רוצה לקנות עוד 512... עוד ל-א קניתי...צודההה
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אתה לא יכול לפרק ראם DDR 400 (לא משנה כמה מגה בייט) ממחשב אחר ולשים במחשב שלך ולראות מה קורה??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.