עבור לתוכן

מחפש קירור OC

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני מחפש קירור טוב למחשב שיחזיק את המערכת באוברקלוק.

כרע אני נאלץ לשתמש במאוורר ביתי על המחשב בגלל שהקירור בכרטיס מסך נדפק ובגלל שהטמפרטורה של המעבד והלוח אם גבוהה מאוד....

לכרטיס מסך(RADEON 9500) אני הולך עלהקירור ארקטיק קולר ואני גם רוצה קירור לזיכרונות של הכרטיס.ומישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב למעבד?(פנטיום 4 אינטל 1.6...)

וגם קירור לזיכרון (עם צריך).....

ויש לי בלאגן שלם אם כול החוטים של המחשב בפנים....אם אפשר לסדר את זה...

אני מוסיף תמונה של המחשב מבפנים אם זרימת האוויר העלובה שלי.....

אני מעונייין לקנות גם מארז חדש וטוב( אם זה לא קשור אז אני מצטער)שאני יוכל לקדוח חור למאוור בתיקרה(או שהיה בו )ושיהיה לו מקום לשים מאוררים שתהיה זרימת אוויר טובה(ובלי חלון אם דברים זוהריםכמו לדים , אני לא צריך את זה ולא יכול להשתמש בזה...)

ואני מאוד מודה לעוזרים! =]

ואם משוה ממה שרשמתי לא קשור אז סליחה.

[attachment deleted by admin - 90 dayss]

פורסם

תקציב..?

פורסם

יש לי עצות 3 בשבילך שעשית ואני הולך לעשות היום (דרך אגב) על המחשב שלי

1) את החוטים ATA 33 שמחוברים לכונני CD ול1.44 ואת הכבל ATA 100

שמחובר לדיסק הקשיח תסלסל וכך יהיה להם צורה של צינור וזה ישפר את זרימת האוויר במארז וגם ניראה ממש טוב.

תשתמש במדריך הזה : http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=round

אל תשכח שאת הכבלים של ATA100 אתה צריך לפרק לזוגות (מספריים זוגיים 2/4/6/8/10 וכדומה) אני חילקתי אותם לזוגות של 2 - עבודה רבה אבל יצא שווה לבסוף.

ואת הכבלים ATA33 אתה יכול לפרק ליחידים.

2) את הכבלים שיוצאים מהספק תכניס לתוך צינורות דקים (לא עבים דקים - הדגשה) של מזגן - אני מאמין שזה מאוד זול (אני הולך לעשות את זה היום) זה גם יפתור את בעיית הבלגן שהחוטים עושים וגם ניראה ממש נחמד.

3) אל תקנה מארז חדש המארז שלך מזכיר מאוד את שלי אתה יכול לעשות ממנו "בובה" , יש שם מספיק מקום כמעט להכל.

בשביל לבצע את העצות האלה אתה לא צריך יותר מידי זמן וכסף (10 שקלים לזינורות מזגן לכ היותר)

פורסם
  • מחבר

תקציב בסביבות700 שח ...

פורסם

אני רואה שהלוח אם שלך קצת בעייתי - יוצאים ממנו כבלים, למה הם משמשים??

ב-700 ש"ח אתה יכול לעשות משהו רציני ביותר...

אבל בראש ובראשונה...תעה מה שאמרתי לך בקשר לחוטים - אתה תראה איזה מרווח נפתח לך שם.

פורסם

בסך הכל המצב שלך לא רע

תוסיף מאורר מאחורה בחלק העליון, מספיק ג'נרי

תקווץ את כל החוטים בחלון העליון עם אזיקונים

אם אתה מרגיש צורך להשקיע כסף תקנה סינק למעבד ב200 שקל ואתה מסודר...

אם יש לך סוקט 478 ואת התושבת הרגילה מפלסטיק (שלפי התמונה נדמה לי שזה מה שיש לך..) אתה יכול לקחת זלמן 7000 מדגם ALCU (משולב נחושת ואלומיניום)

סינק שקט וטוב, בסביבות המחיר שהצגתי קודם..

עם ליבת נורטווד שווה לך כל המאמץ, עם ווילמייט לא תגיע רחוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים