פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות קלות אך ללא הועיל - הרעשים חוזרים על עצמם וכלום לא עולה. רק כשניתקתי אותו מהמחשב ה-XP עלה. הנה הרעשים שהוא משמיע: http://planet.nana.co.il/fanun/R0012610.zip תודה רבה לכם :'(
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים וואלה כמה שימושי טייפ מנהלים לפעמים תגיד הקובץ שצירפת זה באמת הרעש שהדיסק קשיח משמיע? כי לי זה נשמע כמו קופה רושמת
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים טוב אחרי רעשים כאילו אני מניח שאתה צריך לקנות חדשקשה קשה אבל אין מה לעשותאני מקווה שלא היה לך משהו עליו שהוא ממש חשוב לךOFFTOPIC:איזה רעשים מצחיקים אני על הריצפה פהסליחה.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים חחחחחחחחחחחח......... איזה רעשיםואני מיצטער אבל לא הצלחנו לתקן אותו הוא מתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת (חחחחחחח בית-חולים)
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר זה רעש של ההארדיסק נטחן משולב ברעש מוזר של כיבוי כזה... מצחיק או לא - זה 60 ג'יגה של חומר, עם אולי 500 מגה פנוי... הכל שם היה מלא..... מלא! בחיים לא אוכל להשיג את מה שהיה שם. זה לא חומר כזה חשוב, אבל זה הארדיסק 60 ג'יגה. שמלא בחומר שאי אפשר להשיג שוב. אני חייב להציל אותו, חייב! :'( מה אני יכול לנסות עוד? מה? רק תגידו לי מה :'(
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים היה פה בפורום שאם מכניסים אותו לפריזיר ל 10 דקות ככהיש מצב שהוא יעבוד כמה שעותההצעה היותר יקרה(בהרבה יותר יקרה) היא ללכת לחברה מקצועיתוההצעה השלישית שהיא לא ממש יקרה אבל קשה לביצועלקנות בדיוק אותו הרד דיסק יד שניהולהחליף את "הדיסקים"אני לא לוקח אחריות בשלושת המקריםובהצעה השלישית אני לא בטוח שזה בכלל אפשרי
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים היה פה מישהו שפירק את ההרד דיסקוהחליף לו כיסויהכל אפשרי.כעיקרון אני חושב שזה מה שהם עושים בחברות המקצועיותכי מה שנדפק בהרד דיסק זה המחטלא הדיסקאלה אם כן הדיסק נסרט קשות
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים לפי מה שראיתי כן, כמובן שהם קצת יותר קטניםאבל אני לא יודע בדיוק איך הוא עובד
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר בקשר להצעה של המקפיא - אני מאמין שזה מסוכן משום הרטיבות היכולה להיווצר בחלקים המתכתיים שתגרום לקצר ולשריפת המחשב כולו. בקשר לחברה מקצועית - יקר, מאוד יקר בקשר לפתיחת הדיסקים - אני חושב שקראתי על זה פעם, וצריך לעשות את זה במקום מאוד מאוד נקי, בלי טיפת אבק, ושיש בהארדיסק איזה וואקום שצריך לשמור עליו... לא חושב שאפשר לעשות זאת בבית. אין לי את המכשור
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים לא יודע בקשר לווקוםאבל מי שעשה את זה פה בפורום לא נעזר בציוד כל כך מתקדםובקשר למקררבגלל זה רק כ 10 דקותשלא תיווצר לחות
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים אני חושב שחבל לך, על הכסף. מה יקרה אם לא תצליח, להחליף את הפלטה של ההרדיסק? אתה תבזבז סתם כסף, ואחרי זה תצטרך לקנות עוד הרדיסק חדש.עדיף לך לקנות הרדיסק חדש וזהו, כי אתה בעצמך אמרת שהחומר שיש על המחשב לא ממש חשוב.טוב, זה השיקולים שלך.שיהיה בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.