פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים איך יש לכולם דום 3?ב-2.8 ראיתי אנשים רושמים הודעות על דום שלוש אבל הוא יצא רק ב3.8איך זה יכול להיות?אם הם השיגו את זה בדרך שאני לא יגיד איךאז איך זה עובד כל כך טוב?זה בטא...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים עשינו הזמנה מרוכזת דרך האתר...למה לשאול, כשאתה יודע את התשובה שתביא לנעילה ?
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים בנאדם למה לפתוח תרד זה לא ברור איך לאנשים יש את המשחק ניתן לך רמז זה לא אלפה לא בטה זה המשחק המלא.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים לא זה לא בטא... בדר"כ אותם קבוצות שמפיצות את המשחקים באינטרנט מצליחות להשיג את המשחקים לפני תאריך השחרור שלהם (לא יודע איך אבל מצליחות) לוץ מזה שאנשים שעשו PRE ORDER קיבלו את המשחק יום לפני השחרור בחנויות אם אני לא טועה...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים נכון שהמשחק יוצא ב 3 אבל לארץ הוא מגיע אחרי 3 שבועות :-X אנחנו כנראה מהירים מאד...
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר לא זה לא בטא... בדר"כ אותם קבוצות שמפיצות את המשחקים באינטרנט מצליחות להשיג את המשחקים לפני תאריך השחרור שלהם (לא יודע איך אבל מצליחות) לוץ מזה שאנשים שעשו PRE ORDER קיבלו את המשחק יום לפני השחרור בחנויות אם אני לא טועה...הנה אחד שעונה לעניין!זה מה שרציתי לדעתתודה!אפשר לנעול/למחוק את התראד
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים id אמרה שזה בטא וכולם חשבו שזה בטא, אבל זה לא, רילודד פרצו את האמיתי וזה אושר. ד"א, סיימתי לקנות דום 3 ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.