פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים הורדתי משחק ATC 2-simulator באמצעות e-mule - כמובן להתנסות.ירד קובץ אחד עם סיומת binאיך ניתן לפתוח אותו? ???
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אל תגיד מאיפה השגת אותו כי מה שאמרת נקרא ווארזהמהלים יכולים לנעול לך את התראדבשביל לפתוח קבצי BIN אתה צריך תוכנה שמיועדת לכך. יש Daemon Tools, Alcohol 120%אם הAlcohol 120% אתה יכול לצרוב בקלות את הקובץ
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אל תדבר שטויות.... DAEMON TOOLS ודומיהם יודעים לפתוח CUE+BIN.BIN לבד אתה פותח עם WINISO או WINRAR
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אתה אומר שטויותאם WINISO אפשר לפתוח בין אבל אני לא אוהב את התוכנה לכן לא המלצתי עליהובטח שאפשר לפתוח קבצי BIN אם Daemon Tools ו Alcohol 120%ובשביל לא להתעסק אם CUE אתה יכול לצרוב את הקובץ BIN אם התוכנה CDRWIN5שם אתה ישר מכניס את הקובץ וצורבנ.ב. לא ידעתי שאפשר לפתוח קבצי BIN אם WinRAR
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים תבדוק שוב מה שאתה אומר.אני הרגע בדקתי ו DAEMON TOOLS א יודעת לפתוח BIN, רק CUE
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אתה אומר שטויותאם WINISO אפשר לפתוח בין אבל אני לא אוהב את התוכנה לכן לא המלצתי עליהובטח שאפשר לפתוח קבצי BIN אם Daemon Tools ו Alcohol 120%ובשביל לא להתעסק אם CUE אתה יכול לצרוב את הקובץ BIN אם התוכנה CDRWIN5שם אתה ישר מכניס את הקובץ וצורבנ.ב. לא ידעתי שאפשר לפתוח קבצי BIN אם WinRARיש קובץ CUE אחד וBIN אחד לכל דיסק (תלוי כמה דיסקים המשחק) ואז אתה בוחר בתוכנת צריבה שלך "Burn Image" ושם אתה בוחר את הקובץ CUE הוא כבר מקשר את התוכנה לBIN וצורב את המשחק, ולאחר מכן אתה מתקין אותו.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים זה כמו לפתוח ב WINRAR.אפשרי, אבל אז אין לך IMAGE, יש לך רק את הקבצים שעל הדיסק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.