עבור לתוכן

כמה כוננים ? כמה ??? (CD, DVD, צורב)

Featured Replies

פורסם

אני צריך במחשב יכולת לצרוב CD, יכולת לשמוע, לנגן ולסייר בדיסקים (CD),

ויכולת לראות DVD.

* לא צריך צורב DVD

מכאן נובע שאני חייב צורב CD (לייטאון למשל, עולה כ 200 ש"ח).

ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף.

אם הכונן הנוסף שאקנה יהיה CDROM, אוכל לצפות בו בסרט DVD (עם התוכנה WINDVD למשל), או שאני חייב כונן DVD ?

רוב תודות !

פורסם

בשביל לראות סרטי די וי די מקוריים במחשב אתה חייב כונן די וי די

אבל אם זה סרטים צרובים בVCD או SVCD או כל השטויות האלה אז אתה יכול לפתוח את זה בכונן רגיל

פורסם

חייב כונן DVD.

(בקיצור: צורב רגיל+כונן DVD (=שזה שווה לקומבו, אם אתה רוצה))

פורסם

ומכיוון שלא כדאי להשתמש בצורב ה CD גם לעבודה יום יומית מול דיסקים רגילים, אני מניח שצריך כונן נוסף.

למה לא כדאי ? אני כבר למעלה משנה עובד על מחשב שיש בו רק צורב (liteon), לא נתקלתי בשום בעיות בצריבות או קריאת דיסקים...

חוצמזה אתה יכול לקנות כונן קומבו (צורב CD וקורא DVD), זה יעלה קרוב ל-100 ש"ח פחות מלקנות שני כוננים (צורב CD וכונן DVD)

פורסם
  • מחבר

OK, תודה לכם....

1. לדעתי ראיתי סר ט DVD בכונן CD רגיל בעזרת WINDVD, בטוח שלא יכול להיות ?

2. בטוח שכדאי להשתמש בצורב CD גם לשימוש יום יומי בקריאת דיסקים רגילים ?

3. כונן קומבו לצפייה ב DVD, עבודה מול CD רגילים וגם לצרוב CD רגילים הוא כונן מומלץ ? (איזו חברה ?) אין הרבה בעיות איתם ?

שוב תודה !!

פורסם

1. בלתי אפשרי, זה היה VCD.

2. אני עושה כך.

3. למקרה שלך הוא מומלץ, LITEON יהיה נחמד.

לדעתי הכי טוה שתקנה צורב DVD (אם יש כסף).

פורסם

אומנם נכון שקנית כונן קומבו תחסוך כמה שקלים, אך לדעתי בכל זאת רצוי לקנות שני כוננים, אחד צורב ואחד DVD מאחר וכך תמיד תוכל לבצע COPY CD (אני מדבר על מצב בו מישהו מביא לך דיסק חיצוני ואתה מעונין להעתיק אותו, כן?)

פורסם
  • מחבר

למה הכי טוב לקנות צורב DVD ? אני בכלל לא צריך אותו ??? ;)

ולגבי COPY CD - תמיד אפשר שתוכנת הצריבה תעתיק קודם את תוכן הדיסק ל דיסק הקשיח (ואפילו מומלץ לדעתי, למנוע שגיאות)

פורסם

למה הכי טוב צורב DVD ?

כי הוא עושה ה-כ-ל, ואולי תצטרך פעם לצרוב DVD - והמחירים שלהם לא ממש גבוהים.

פורסם
  • מחבר

למה הכי טוב צורב DVD ?

כי הוא עושה ה-כ-ל, ואולי תצטרך פעם לצרוב DVD  - והמחירים שלהם לא ממש גבוהים.

יש לי 2 אפשרויות :

אם אני לא קונה צורב DVD אז אני גם לא הולך על קומבו, אלא 2 כוננים : כונן DVD וצורב CD (סה"כ עוד 70 ש"ח לא נורא)

אם אני כן אקנה צורב DVD - הוא אמנם עושה הכל, אבל אם אני אעשה בו הכל, הוא לא יתבלה מהר ?

אני לא בטוח שמומלץ להשתמש בצורב ה DVD לכלללללל הדברים, בדיוק כמו שבעבר לא היה מומלץ להשתמש בצורב ה CD לשימוש ב CD בשוטף.

אני טועה ?

ואם כן, סתם לצורך העניין - איזה צורב DVD מומלץ ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים