עבור לתוכן

יש לי כמה שאלות ובעיות בקשר לCS STEAM 1.6.

Featured Replies

פורסם

1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג?

2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה?

3-הFPS שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS?

4-העם יש בוטים לSTEAM.?

ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.

פורסם

כל עוד זה יותר מ30 FPS לא רואים הבדל...

פורסם
  • מחבר

אבל לפחות תוכל לענות לי על כול שאר השאלות... או להביא מדריך טוב :/בבקשה

פורסם

1. אין לי מושג

2.זה בעיה עם האיטרטנט שלך או של הסרבר זה אומר שנדפק הקשר

3. עניתי כבר

4.כן לא יודע איפה אבל אני יודע שיש

פורסם
  • מחבר

מישהו אחר?

פורסם

כל עוד זה יותר מ30 FPS לא רואים הבדל...

גבר גבר?! מעל ל60FPS בדרך כלל לא רואים הבדל... 55+ זה נחשב חלק ומבצע טוב, 30 זה מקרטע אחי.

לפותח הת'ראד, יש לך חרא כרטיס מסך, המצב שאתה נמצא בו 60FPS+ הוא מעולה, כי התדר של המסך שלך מסתנכרן עם הFPS והמסך שלך בקיצור לא יכול להציג יותר מ60FPS.

אז אל תבכה שיש לך יותר כי הFPSים האלו לא אפקטיביים וזה רק מספר מה שאתה רואה, 60FPS זה מקסימום.

יש לי חברים שמקבלי 30FPS עם הכרטיס מסך שלהם, שהוא זהה לשלך, אתה באמת במצב טוב.

פורסם

לא תראה במשחקים שונים ... יש משחקים שב40 רואים חלק יש ב30 ויש ב60

פורסם

אני עם PIII, וMX440, וכששיחקתי (איבדתי את הLOGIN שלי ל STEAM :'( :'() היה לי יותר מ1.5 המעאפן.

משהו כמו 80 + אבל כשיש הרבה אנשים (10 ויותר) זה באמת מתחיל לקרטע למשהו כמו 60-70. סה"כ המחשב

שלך ככל הנראה מלא בזבל ואין לך מספיק זיכרון. תפרמט או תנקה הכל.

פורסם

אני מסכים תפרמט הכי טוב

פורסם

תבדוק שאתה עובד על OPENNGL נראה לי שאתה עובד בDIRECT3D בדרך כלל שיש FPS קופץ זה בגלל זה.

יכול להיות שהכרטיס שלך פשוט לא מספיק חזק CS1.6 יותר כבד מ1.5 יש מצב שהכרטיס לא יכול יותר פשוט.

ולכול אלה שחושבים שאין הבדל בCS יש הבדל גם בין 70FPS ל100 תאמינו לי שמרגישים אני לא יודע למה אבל זה פשוט ככה שני עולמות שונים שחקו ותראו.

פורסם

1-יש לי פינג יחסית גבוהה... אפילו שהורדתי את הHardware Acceleration.יש דרכים אחרים שאשפר לשפר תפינג?

2-לפעמים יש לי את ההודעה הבאה והמשחק נתקע כזה... Warning-Conectiuons Problems איך מסדרים את זה?

3-הFPS  שלי אפילו שעשיתי אותו על MAX 100 ובטלתי את הSYUNC (סינכרון אנכי) אז עדיין הוא נמצא על 50 עד 70 ולפעמים 100 שאניט מסתכל על הרצפה (יש לי GFORCE 4 MX 64DDRAM) יש דרך אחרת לשפר FPS?

4-העם יש בוטים לSTEAM.?

ובבקשה תעזרו לי אני רוצה לשפר את המשחק כדי שהוא יפעל טוב ברשת... תודה.

1. פינג תלוי בעיקר בחיבור האינטרנט שלך , אבל מניסיון פירמוט + התקנה נקייה של CS (מהדיסק) מוריד פינג , אצלי הוא ירד מ 30-70 ל 10-35

כמובן שזה גם תלוי בסרבר

2. כניראה שיש לך ניתוקים מספק האינטרנט שלך , תבדוק גם אם החיבורים לא רופפים

3. יש מלא פקודות אבל מניסיון הדבר הכי משפיע זה הדריוור , היו לי דריוורים שהביאו לי 100FPS אבל זה זז חרא , לעמות זאת דריוורים אחרים הביאו לי 60FPS אבל זה זז לי הרבה יותר חלק

4. לא מכיר אבל אמורים להיות

אז כמו שאמרתי תעשה

פירמוט

התקנה נקייה של CS

חפש דריוור טוב

חפש כל מיני פקודות שאמורות לשפר

חפש קובץ קונפיג טוב

אם כל זה לא עוזר תשקול להחיף כרטיס מסך , מניסיון ב GF2 הישן שלי מה שלא עשיתי לא עזר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים