פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים הכרטיס קול שלי זה Creative 5.1 ופעם היה לי תוכנה 3 d winamp לא זוכר לא יודע מה היא הייתה משפרת מזה יפה את הסאונדדד חבל על הזמן מישהו מכיר את התוכנה או תוכנה דומה ? :- :
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר כן אחי אני חושב wow אני מוריד את זה המאימול עכשיו dfx זה עושה פלאים .... אני זכור . הבעיה האימול לא זז בעעעעע :
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אוקי אני פה לעזור. אני המאסטר בכל מה שקשור ל WINAMP והפלאגינים שלו. קודם תוריד WINAMP 5 . קצת יותר כבד אבל שווה את זה. אם אתה רוצה סקין מדהים תוריד את ה MMD3 שלושת הפלאגינים של הסאונד שאני הכי אוהב (DSP) הם: enhancer - מגביר באסים הרמוניים ורגילים וטרבלים רגילים והרמוניים. מגביר באסים של תופים. מאזן סאונד אוטומאטי. וכמובן AMBIENT ו AMBIENT RANGE simply surround - נותן יותר תחושה של סטריאו ומגביר את הטראבלים. much fx 2 - מסוגל להפעיל כמות של DSP פלאגינים ביחד. שלושתם חינמיים ואת שלושתם ניתן להוריד מאתר הבית של WINAMP שלושתם מומלצים מאוד. תהנו. עוד שאלות אפשר לפנות בפרטי.
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים אוקי אני פה לעזור. אני המאסטר בכל מה שקשור ל WINAMP והפלאגינים שלו. אז אולי תמצא לי פלאגין שאני מחפש כבר 10 שנים?!(סליחה על גניבת התרד) איך עושים שהחיפוש (כפתור DEL או J) יחפש גם בעברית?? תודה מראש! אם אתה מוצא לי את זה אני מעריץ אותך שם תמונה שלך ברקע
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים מחבר אני אישית ל א יודע על מה אתה מדבר בכל מקרה הורדתי את ה dfx הייתי מנסה לעזור עם הייתי יודע על מה אתה מדבר :-[
פורסם 2004 באוגוסט 521 שנים ב WINAMP2(ואולי גם בשאר) יש אפשרות שלוחצים על הכפתור J או DEL ועולה חלון HOT SEARCH שזה כאילו SEARCH שמחפש לאחר כל אות שאתה מוסיף. בכל מקרה, זה עובד מצוין באנגלית, אבל בעברית זה לא מגיב :'( זה לא מצמצם שום אפשרויות... :'( כבר שנים שאני מנסה לפתור את הבעיה הזאת ללא כל הצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.