עבור לתוכן

בעיה בצריבת קבצים גדולים ל DVD

Featured Replies

פורסם

במזל טוב קיבלתי אתמול את הצורב החדש שלי (LG 4120b).

הדבר הראשון שניסיתי לצרוב היה קובץ גיבוי בודד בגודל 4.2GB על מדיה של -R, ולהפתעתי תוכנת הצריבה (NERO) הודיעה לי שהיא לא יכולה לצרוב קובץ שגודלו עולה על 2GB.

חשבתי שנפטרנו מהמגבלה הזאת יחד עם FAT16...

האם מישהו נתקל בתופעה ? האם באמת קיימת כזאת מגבלה בצריבה ? הרי WINDOWS שומר בלי בעיה קבצים גדולים הרבה יותר.

פורסם

אצלי לא הייתה בעיה כזאת

אבל אולי תגדיר בנירו שאתה צורב דיוידי

כי לפעמים הוא מוגדר על צורב רגיל שאיכשהו נסביר את הבעיה שלך

פורסם

קודם כל תתקין ASPI נורמלי.

לך ל NERO INFO TOOL (נמצא בתפריטים שלך).

בלשונית ASPI תבדוק שכתוב ASPI IS INTALLED AND WORKING PROPERLY

חות מזה תסתכל איזה גירסה של ASPI  יש לך. הכל כתוב שם.

אם לא כתוב לך אז :

כנס לאתר הבא:

http://www.doom9.org/index.html?/software.htm

רד למטה עד שתמצא את הכותרת: SUPPORT UTILS

תוריד את FORCE ASPI 1.7.

תתקין.

תפתח ותבדוק שוב עם הנירו.

לגבי הנירו - איזו גירסה זו? האם היא זו שבאה עם הצורב? האם בכלל תומכת ב DVD (יש כאלה שבאות עם צורבי CD ולא תומכות DVD)

לגבי הצורב. איזה FIRMWARE REVISION  יש לו? תבדוק עם DVDINFOPRO.

פורסם
  • מחבר

לא התקנתי שום ASPI וניסיתי עם גירסת הNERO שהגיעה עם הצורב (הגיעה גירסת EXPRESS די עלובה ואני אשדרג למשהו יותר חזק).

בכל מקרה, כמו בכל חומרה שאני קונה, אני קודם מנסה להפעיל אותה במצב המקורי לפי הוראות היצרן בחוברת המצורפת (כלומר בתנאים אידיאליים שבהם הכל אמור לעבוד). רק אחרי שאני רואה שזה עובד אני מתחיל לשחק ולשנות.

זה מאד מאכזב אותי שהכונן כמו שהוא מהקופסה, לאחר שהותקן בדיוק לפי ההוראות - לא עובד. מי שאין לו ידע טכני להתחיל לעדכן FIRMEARE ו ASPI והולך כמו ילד טוב לפי ההוראות הכונן פשוט לא יעבוד לו וזה נראה כמו עבודה חובבנית של LG.

אני יעדכן מה שצריך ואני מקווה שזה יעזור.

בקשר לנרו, לא ידוע לי שיש גרסא נפרדת ל DVD ול CD... עד כמה שאני יודע אז החל מגרסה מסויימת והלאה הוא התחיל לתמוך גם ב DVD וגם ב CD, וזה היה די מזמן.

פורסם

NI4NI,

טוב קודם כל תשלח את התלונה שלך ליבואן של LG ולא אלי. ח.י. קוראים לו.

עדיין אני חושב שכל התוכנות שבאות ב 600 שקל כולל תוכנות העריכה והצפיה ו INCD זה הרבה יותר טוב מאשר בלי תוכנות ב 630 שקל מיבוא מקבילי. ותפעיל את הנירו דרל הSMART START ולא דרך האקספרס.

הסיבה ששאלתי לגבי הנירו זה כי יש אנשים שקונים באלק ומנסים להפעיל את הצורב עם גירסת נירו שקיבלו עם הצורב CD שלהם שמוגבלת.

לגבי ה ASPI, אלה DRIVERS שאמורים להיות מותקנים ע"י ווינדוס ולא ע"י LG  לכן את התלונה בעניין הזה תשלח למיקרוסופט. בכל מקרה אלה שאמרתי לך להוריד יותר טובים.

חוץ מזה, לא בטוח שה ASPI יפתור את הבעיה שלך. אז תתקין ASPI  ותספר לנו מה קורה כדי שתוכל לעבוד כי זה הכי חשוב, לא מי נתן מה ולמה.

אם הוא בא מהקופסה אז הוא כנראה בא עם FW 102 שזה האחרון. ואם תקרא את ההוראות אז אני בטוח שהכל כתוב שם.

עריכה: ותעדכן את הנירו שאתר שלהם כי אתה זכאי לזה. אני חושב שיש כבר וורסיה חדשה יותר.

פורסם

תעדכן בבקשה כי זה ישפיע על הקניה שלי

תודה!!!

פורסם
  • מחבר

INTEGRAL, צדקת

אני טעיתי בשימוש ב NERO. היה שם טאב של DVD וטאב של CD (מופיעים רק ב SMART START) ומכיוון שלא נכנסתי דרך שם לא ראיתי את זה ולא בחרתי DVD. מלבד זה לא שיניתי או התקנתי כלום.

עכשיו הכל נראה שעובד בסדר.

צרבתי שני דיסקים לא איכותיים במיוחד של PRINCO ושניהם נצרבו ונקראו ללא כל בעיה (גם ב TOSHIBA DVD הסלוני שלי).

פורסם

קודם כל אני שמח (ולא מופתע) שזה עובד.

שנית, עדיין אני ממליץ להתקין את ה ASPI שנתתי לך. יש אפילו יצרניות DVD שמעדיפות את ה ASPI הזה.

אני יודע שה 4120B תואם לפרינקו אבל אני מעדיף את הסילברליין פרופסיונל G04 RITEK היותר איכותיים ובשביל דברים חשובים אני משתמש ב VERBATIM DATA LIFE PLUS.

אל תשכח להוריד עדכון לנירו (עדכון חוקי ורשמי, אתה זכאי לו).

והכי חשוב תהנה ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים