עבור לתוכן

פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו?

Featured Replies

פורסם

פירקתי את המאוורר מהספק לפי המדריך באתר, מה עכשיו?

איך מחברים אותו ללוח? איפה הכי מומלץ להרכיב את המאוורר? מלפנים מאחור או אולי בצד?

אשמח לקבל עוד טיפים בנושא. אני חדש בנושא ::)

פורסם

אתה מחבר למולקס (החיבור 4 פינים שיוצא מהספק) את האדום במאורר אתה מחבר לצהוב במולקס, את השחור לשחור (ככה אתה מחבר אותו ל12V והוא עובד במקסימום)

הכל תלוי בזרימת האוויר העכשווית שלך, איפה יש לך עכשיו מאורר והאם הוא מכניס או מוציא אוויר

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה!

אז אני מבין שאני לא מחבר אותו ללוח אלה לספק עצמו?

יש לי פנטיום 4 2.66MHz יש לי מאוורר אחורי של הספק.

פורסם

אין סיבה לחבר ישירות ללוח אם כל עוד אין לך 3 חוטים במאורר (2 לחשמל 1 מספק מידע על מהירות הסיבוב)

אין לך בכלל מאוררים במארז ? רק על המעבד וספק?!

תנסה להרכיב אותו מכניס מקדימה

או מוציא מאחורה

תראה מה נותן לך את הטמפרטורות הטובות יותר

במאמץ אתה תזכה לטמפרטורות טובות יותר ממאחורה מוציא

במנוחה אני חושב שהמכניס יהיה יותר עדיף

בכל מקרה אל תצפה להבדלי טמפרטורות רציניים אם במארז שלך מובנה יש רשת צפופה (חורים קטנים שלא נותנים למאורר לנצל את עצמו כמו שצריך)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אני עכשיו עם המארז פתוח...

מהסידי רום יוצא פלאג חשמל עם 4 צבעים (צהוב אדום ו2 שחורים).

אני צריך לחבר את המאוורר לצהוב ולאחד השחורים האלה?

דרך אגב חברתי עת המאוור מאחורה כי מלפנים יש לי יציאות USB.

פורסם

אתה מחבר למולקס (החיבור 4 פינים שיוצא מהספק) את האדום במאורר אתה מחבר לצהוב במולקס, את השחור לשחור

כמה חבל שאנשים שלא קוראים את מה שאומרים להם... ::)

פורסם
  • מחבר

תקנתי את עצמי ישר שקראתי את התגובה שלי...

עריכה: חיברתי, הכל עובד תקין. נקווה שגם יקרר ;D

פורסם

דרך אגב חברתי עת המאוור מאחורה כי מלפנים יש לי יציאות USB.

אין דבר כזה - כדי לחבר את המאוורר הקדמי אתה צריך לפרק את הפאנל הקדמי - זה לא משנה שיש שם את הUSB.לרוב החיבור של הUSB נמצא מלפני המאווררים (המאוורר נמצא בתוך המארז עצמו,החלק ממתכת).

אז לכן לא צריכה להיות לך שום בעיה לחבר אותו מקדימה - אבל עצה בשבילך: שיהיה לך מינינום מאוורר אחד מקדימה ואחד מאחורה

פורסם

עדיף שיהיה כמות זהה של אוויר נכנס ויוצא

ברגע שיש הרבה מוציאים ומעט מכניסים, המאורר נחנק. הוא מוציא פחות אוויר ממה שהוא מסוגל, הוא מתאמץ מאוד

ברגע שיש הרבה מכניסים ומעט מוציאים, האוויר החם לא מתפנה מספיק מהר והסביבה של ההיטסינק מתחממת ולא נותנת לו לנצל את היכולות קירור שלו

פורסם

עדיף שיהיה כמות זהה של אוויר נכנס ויוצא

ברגע שיש הרבה מוציאים ומעט מכניסים, המאורר נחנק. הוא מוציא פחות אוויר ממה שהוא מסוגל, הוא מתאמץ מאוד

ברגע שיש הרבה מכניסים ומעט מוציאים, האוויר החם לא מתפנה מספיק מהר והסביבה של ההיטסינק מתחממת ולא נותנת לו לנצל את היכולות קירור שלו

אני לא מאמין שמצב כזה יכול לקרות - התופעה שאתה מתאר זה ריק - שחסר אוויר בתוך המארז,אני לא מאמין שהמארז שלו כל כך אטום שלא נכנס לו אוויר משום מקום אחר חוץ מהמאוורר - אני אתן לך דוגמא תחבר רק את המאוורר האחורי שלך למחשב ותפעילו אותו,עכשיו תבדוק אם נכנס אוויר דרך החלק הקדמי למרות שאין מאוורר מקדימה,זה מיכוון שנשאב אוויר מבחוץ לתוך המחשב כי הוא לא מספיק אטום כדי ליצור ריק - אולי הכמות שאיבה תיהיה קטנה יותר אבל לא יהיה מצב של ריק בתוך המארז

מה שהוא צריך לעשות זה לחבר את המאווררים ה"טובים" יותר מאחור כי הם אחראים על הוצאת האוויר החם מהמערכת.

זה מה שעשיתי במחשב שלי וזה גרם לטמפ' להיות קרה יותר במעלה שתיים - לא כזה סיפור אבל עדיין הבדל מסויים בכלום מחיר ומינימום עבודה.

פורסם

הוא לא דיבר על ריק, הוא דיבר על חוסר באוויר קר מבחוץ לעומת אוויר חם מבפנים.

פורסם

אנשים קחו קורס הבנת הקריאה, לא מבין מה הקשר בין מה שכתבתי למה שהבנת

אמרתי שאם יש יותר מאווררים מוציאים או רק מוציאים המאוררים נחלשים בגלל שהעבודה שלהם זה לא רק להוציא את האוויר מהמארז, אלה גם לשאוב אוויר אל תוך המארז, לכן המאורר מתאמץ יותר נשחק יותר ולא מביא תוצאות קירור\פליטת אוויר כפי שהוא מסוגל

פורסם

עכשיו זה ברור מה שרשמתה.

lol

לא הבנתי אותך בתגובה הקדומת.

פורסם
  • מחבר

עדכון מהשעה האחורנה: פירקתי עוד מאוורר מספק ישן (יש לי הרבה מחשבים ישנים במחסן). חיברתי אותו מקדימה במקום הפאנלים הריקים.

עכשיו יש לי אחד מכניס מקידמה ואחד מוציא מאחור (לא כולל המאוור של הספק)

השאלה שלי האם יש ההגבלה על כמות המאווררים שהספק יכול לתמוך (יש לי ספק 350W)? יש לי שני הרדסיקים ושני סידי רומים.

פורסם

ברור שיש הגבלה, אבל לא אחת שתרגיש(במידה וזה באמת 350W), כי תוכל לחבר "רק" 100 מאווררים או משהו כזה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים