פורסם 2004 ביולי 2921 שנים לא סביר להניח שאם תעשה full יתקע ,ואפילו אם יתקע אני בספק שזה יהרוס תדיסק קשיחאי אפשר להתקין וינדוס אם virus protection בביוס לא מכובה ,אם דלוק זה לא מאפשר כתיבה לBootsectorואולי בגלל זה לא הלך לך אם הפורמט
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר אף פעם לא כיביתי ת'anti virus ותמיד הצלחתי...מה השוני? אתה אומר שכדאי לעשות איפוס מלא? אה ושכחתי...תודה רבה לך(אבל תמשיך לעזור כן... )
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים אף פעם לא כיביתי ת'anti virus ותמיד הצלחתי...מה השוני? אולי עשית repair ולא פורמט+התקנה מחדש ובגלל זה הלך טוב אתה אומר שכדאי לעשות איפוס מלא? כן
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר אני אתן צ'אנס אחרון ללא zero fill full אם לא ילך כנראה שאין לי ברירה.וכן עשיתי פורמט והתקנה מלאה עם bios anti virus enabled לא יודע מה קורה...עוד משהו אתה בטוח שההארד דיסק הוא הסורר?
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים עוד משהו אתה בטוח שההארד דיסק הוא הסורר?זה אפשרי,אבל יותר סביר להניח שזה בגלל הvirus protection בביוסתכבה את זה
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר כיביתי...שום דבר:\אנסה zero fill full בתור מוצא נואש,כנראה שכן אצטרך להזמין טכנאי-לכל דבר יש פעם ראשונהתודה רבה לכולם ויכול ליהיות שיהיו עוד שאלות אז מנהלים לא לסגור את הת'ארד.במיוחד לron-תודה אחי
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זה לא בטוח שתצטרך להזמין טכנאיתבדוק את תקינותו של הדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים מחבר אה אולי ראוי לציין שיש לי 2.4 ghz והוא הפך פתאום ל1.8 שיניתי בג'אמפר אבל זה לא עזרעכשיו מי אמר שאי אפשר לשנות מכפלה בintel עובדה הוא תמיד היה לי על 24 ועכשיו הוא על 18 ומה שעוד יותר מוזר שהוא אמור ליהיות על 133 ומשום מה הוא על 100 אולי זה מה שגורם לבעיה?
פורסם 2004 ביולי 3021 שנים אתה קצת מבולבל אני חושב.אם המכפלה של המעבד היא 24 והתזמון של הזכרונות 133 במקור,כפי שאתה אומר,אז המערכת שלך עובדת במהירות 3.2GHz .זה אומר שאתה באוברקלוק רצחני.תשאיר את התזמונים שאתה נמצא בהם כעת ותנסה להתקין וינדוס עכשיו.(18X100 )
פורסם 2004 באוגוסט 121 שנים מחבר כן אבל הג'אמפר מכוון ל133 אבל בביוס כתוב 100...מה אני עושה עם זה?(די דחוף הקריזה עולה...)דרך אגב תודה לכולכם הצלחתי להתקין כמובן אחרי שהכל עבד עם המזל שלי הווינדוס לא עולה :\ אבל נתקן...
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר סוף סוף הצלחתי לפרמט ולהתקין(תודה לron26(אבל אחרי שהתקנתי והכל + דרייברים אחרי זמן מה המחשב עשה ריסט.עכשיו אני מתקין ת'ווינ מחדש עם גרסאת הומ אדישון...מה אתם חושבים שהייתה הבעיה ואם היא תחזור על עצמה מה לעשות??אני והמזל שלי :'(דרך אגב סידרתי ת'ג'אמפר...חזרתי ל2.4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.