עבור לתוכן

כדאי לי לעבור לכתובת IP קבועה עם הספק? (עדכון הודעה 2-תתעלמו מההודעה הראשונה).

Featured Replies

פורסם

יש לי קצת תקלות עם החייגן של האינטרנט, אז יש לי שני פיתרונות:

1) לעשות חייגן בעצמי (כבר פתחתי פה תרד על זה).

2) לעבור לאינטרנט בלי חייגן.

האפשרות השנייה יותר עדיפה בשבילי בגלל שאני משתמש גם במערכת ההפעלה לינוקס, וזה יותר קל להתקין בה אינטרנט אם אין חייגן.

אבל רציתי לדעת לפני זה אם יש חסרונות גדולים מדי לאינטרנט בלי חייגן?

אני עם אינטרנט זהב בכבלים תבל דיגיטל (שאלתי את זהב ואמרו שיחזרו אליי מחר, אבל הם תומכים בזה).

פורסם
  • מחבר

התקשרו אליי מאינטרנט זהב ואמרו לי שאין להם תמיכה בחיוג קבוע בלי חייגן

אבל הם אמרו לי שהם כן תומכים בכתובת IP קבועה. מה זה ייתן לי בדיוק? איזה יתרונות יש לכתובת IP קבועה?

פורסם

IP קבוע סה"כ אומר שאתה תקבל אותה כתובת מהספק בכל פעם שתחייג. אינטרנט זהב ועוד איך יכולים לאפשר לך ויתור על חייגן מבחינה טכנית, הם רק לא רוצים לתת לך את זה, החצופים.

פורסם
  • מחבר

אז אני רוצה להתקשר ולהתעקש שיעשו לי חיבור קבוע. מה אני אמור להגיד להם???

אני ממש צריך את החיבור הקבוע הזה. אתה בטוח שהם יכולים לתת לי חיבור קבוע? שאני לא אתקשר ואביך את עצמי.

אני בהתחייבות לעוד שנה ד"א, אז אני לא יכול לאיים בהתנתקות.

פורסם

אז אני רוצה להתקשר ולהתעקש שיעשו לי חיבור קבוע. מה אני אמור להגיד להם???

אני ממש צריך את החיבור הקבוע הזה. אתה בטוח שהם יכולים לתת לי חיבור קבוע? שאני לא אתקשר ואביך את עצמי.

אני בהתחייבות לעוד שנה ד"א, אז אני לא יכול לאיים בהתנתקות.

הם ועוד איך יכולים וזה מה שלדעתי מטה את הכף לטובת חיבור הכבלים. בכבלים אתה יכול להיות בלי חייגן: מפעיל את המחשב ואתה באינטרנט וזהו... פעם כל ספקי האינטרנט עבדו בצורה הזו אבל החליטו לעבור לחייגן כי זה משרת את האינטרסים שלהם ולא של הלקוחות שלהם! (*שיעול* כמה צפוי *שיעול*)

אינטרנט זהב ידועה כספקית עקשנית שתעדיף כי תתנתק ממנה מאשר לספק לך חיבור בלי חייגן. אצל ספקיות אחרות צעקות או תשלום נוסף כל חודש עוזרים.

פורסם

רגע זה פשוט ככה אתה מדליק את המחשב ואתה באינטרנט?

פורסם

רגע זה פשוט ככה אתה מדליק את המחשב ואתה באינטרנט?

נכון. בכבלים בלי חייגן כרטיס הרשת מקבל IP מהספק ישירות, אתה מפעיל את הדפדפן וגולש.

פורסם

אני בברק אתם חושבים שהם יתנו לי את זה?

מה להגיד להם?

פורסם
  • מחבר

אבל אני בכבלים ועדיין אני עם חייגן.

איזה מטומטם אניף למה התחייבתי לשנה לחברה הזאת לפני שלושה ימים??!?!?!?!!?!?!?!

פורסם

Flok,

אתה עדיין גולש בלי חייגן?

למה זה היה ככה בהתחלה שהכבלים רק נכנסו..

אני מת לחזור לזה, הרבה יותר נוח.

פורסם

Flok,

אתה עדיין גולש בלי חייגן?

אני, החבר הכי טוב שלי והדודים שלי - כולם בכבלים בלי חייגן. ככה זה בכל מקום בחו"ל בכבלים - רק אצלנו בארץ משתמשים ב-VPN לחיבור לקוח לאינטרנט. מאד לא מקצועי לדעתי...

פורסם

גם אני הייתי עם אינטרנט זהב והם לא רצו להביא לי חייגן. אז א חרי חצי שנה של התחיבות עברתי לבזק בינאלומי. גם הביאו לי מחיר יותר זול וגם אין חייגן :)

פורסם

חבר שלי עבר לכבלים לפני חודש ואין לו חייגן. יש בדיוק 2 ספקיות שמכריחות אנשים להשתמש בחייגן - נטוויזן ואינטרנט זהב. לקוחות של כל ספק אחר יכולים בקלות לקבל חיבור ללא חייגן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים