עבור לתוכן

אינטרט אלחוטי כמעט מושלם

Featured Replies

פורסם

תיקח נקודת גישה או נתב אלחוטי ותנטרל לו את הניתוב

בכל מקרה תן למודם ADSL לעשות את הניתוב

ככה יהיו לך פחות צרות ברשת

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון, נקודת גישה לא עולה הרבה פחות מנתב אלחוטי, כך שזה לא ממש משתלם...

פורסם

קח מה שמשתלם לך, רק חשוב שתשמור על העיקרון שהניתוב יעשה ע"י המודם הרגיל ולא ע"י המכשיר האלחוטי.

כלומר אתה צריך מודם, האב ונתב אלחוטי/נקודת גישה כציוד התחלתי לרשת.

פורסם
  • מחבר

1. אם יש לי מודם ונתב אלחוטי, בשביל מה אני צריך האב ?

2. תוכל להמליץ על דגם ספציפי של נתב אלחוטי שמתאים לי ? (מול כרטיס ה DLINK) - אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.

3. מה הפרש עלויות ממוצע בין נתב אלחוטי לנקודת גישה ?

פורסם

תיקח נקודת גישה או נתב אלחוטי ותנטרל לו את הניתוב

בכל מקרה תן למודם ADSL לעשות את הניתוב

ככה יהיו לך פחות צרות ברשת

כדי לנטרל את הניתוב פשוט לא מחברים כלום לכניסת ה- WAN, ומכבים את שרת ה- DHCP בראוטר האלחוטי (כי יהיה אחד כבר בנתב ה- ADSL)..

מצד שני, כל עוד המודם נשאר מודם ולא הופך לנתב, קל מאד להחזיר את חיבור המודם ישירות למחשב כי זה אופן החיבור היחיד שבו תקבל תמיכה טכנית מספק האינטרנט במקרה של בעיות.

בנוסף, זה מחייב התעסקות בשני הציודים (גם במודם וגם בנתב האלחוטי).

פורסם

1. אם יש לי מודם ונתב אלחוטי, בשביל מה אני צריך האב ?

2. תוכל להמליץ על דגם ספציפי של נתב אלחוטי שמתאים לי ? (מול כרטיס ה DLINK) - אשמח לשמוע חוות דעת נוספת.

3. מה הפרש עלויות ממוצע בין נתב אלחוטי לנקודת גישה ?

1. אם לנתב האלחוטי יש SWITCH פנימי, אז אתה באמת לא צריך. כמעט לכל הנתבים שאני מכיר יש SWITCH כזה, אבל אם אין, אז תצטרך SWITCH (לא מוכרים היום כבר האבים, רק SWITCH).

2. אתה מוזמן לשמוע חוות דעת נוספות. חוות הדעת היחידה שאני יכול לתת מנסיון אישי היא על Linksys WRT54G אבל הוא יקר יחסית (אבל אני עובד סיסקו, אז יש לי מחירים מיוחדים...)

3. לדעתי לא שווה לקנות נקודת גישה - ההבדל פחות מ- 100 ש"ח וכל ה- hacks המעניינים מתבצעים בעיקר על הראוטרים (ראה לינקים בתגובות קודמות). חוץ מזה תפתח ZAP ותשווה בעצמך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים