פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר שאתה מתקין את הדרייברים של ATI (או אומגה) במאפייני תצוגה מתווספים כמה טאבים צריך להופיע לך שם הטמפרטורה, אם יש לכרטיס שלך אוברדרייב אז זה יופיע תחת החלון OverDrive .. (:לא מצאתי אין שם :\....
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים זהו שאני לא סגור על הטאב של האוברדרייב אבל בין הטאבים צריך להופיע הטמפ, תקשיב לאדון התקנה יכול להיות שיש לו ניסיון עם כרטיס כמו שלך (:עריכה: אדון התקנה, לאיזה תוכנה אתה מתכוון ?
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים לא יודע, אין לי את הכרטיס הזה.אמורה לבוא לך תוכנה עם הדרייברים של הכרטיסעריכה":!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~וואטוס אתה צודק אני היתנסתי עם כרטיס כזה אצל בני דודים שליוווטוס היתכוונת אלי (אדון התקנה?)כי אם כן, זה ניקרא (אם אני לא טועה) ati toll ושם את מקבל חבילה של כלים (כולל כלים לאוברקלוק)
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים כן אדון התקנה התכוונתי אליך (:את ה ATI TOOL אפשר להוריד לבד מהאתר:http://atitool.ocfaq.comכלי מצויין לאוברקלוקינג שאכן כולל בקרת טמפרטורה (:
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים חחחחחח.......... אני ישנה את הnick name שלי................................................סתם!העיקר שעזרנו לפותח התראד
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים בתקווה שזה הועיל לו, פותח התארד, תבדוק אם ה ATI TOOL מראה לך טמפ ותעדכן אותנו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.