עבור לתוכן

מחםש תוכנה\דרך לפיצול סרטים ולהוספת תירגום

Featured Replies

פורסם

היי

אני צריך לפצל כמה סרטים והוסיף להם תרגום

אז איך עושים את זה?

ואיך אני ממיר את הקובץ לvcd?

פורסם

DVD2SVCD עם TMPGENC2.5+.

פורסם
  • מחבר

איפה אפשר להוריד אותה (אם בכלל?)?

פורסם

כנס לפה:

http://users.tapuz.co.il/divx/a2vini.htm

חחח...עכשיו מצאתי את זה. לא הספקתי לעבור אבל נראה בסדר ברפרוף.

פורסם
  • מחבר

תודה!

כמה זמן בערך לוקח לפצל סרט?

וכמה זמן להוסיף תירגום?

פורסם

תרגום מוטבע זה און דה האוז ..... כמובן אם יש לך תרגום מוכן

לפצל...התוכנה תעשה את זה בשבילך אלא אם כן אתה רוצה לפצל בפריים מסויים ולא לפי גודל ואז תצטרך לקנפג קצת יותר

כמה זמן - תלוי באיכות שאתה רוצה ובסוג ה OUTPUT ובמחשב שיש לך. קח בחשבון כמה שעות עד לילה.

פורסם
  • מחבר

טוב ששאני יסע לטורקיה אני יפעיל כמה סרטים,

ותודה ממש ממש גדולה!!!!! :);):D ;D

פורסם

למה? כשאתה הולך לישון תפעיל. זה יגדיל את הנצילות של המחשב שקנית ותקבל תמורה יותר טובה לכסף שלך...חחח.. בבקשה ;)

פורסם

תרגום מוטבע זה און דה האוז ..... כמובן אם יש לך תרגום מוכן

לפצל...התוכנה תעשה את זה בשבילך אלא אם כן אתה רוצה לפצל בפריים מסויים ולא לפי גודל ואז תצטרך לקנפג קצת יותר

כמה זמן - תלוי באיכות שאתה רוצה ובסוג ה OUTPUT ובמחשב שיש לך. קח בחשבון כמה שעות עד לילה.

מצטער שאני נדחף, אבל יש לי שאלה קטנה:

אם יש לי סרט בפורמט AVI מקודד על XVID/DIVX ויש לי תירגום שמתאים לו, כמה זמן יקח "ההדבקה" של התירגום לסרט ? ובעזרת איזו תוכנה (מיתוך השתיים שהבאת).

תודה :)

פורסם

התוכנה הזאת לא יודעת להפוך אברם לאברם.

האמת שאין שום הגיון בלהדביק תרגום על אברם אם לא הופכים אותו ל DVD, SVCD, או VCD.

למה, כי לנגן אותו על מחשב לא צריך להטביע.

ואם יש לך נגן אברמים אז אני חושב שלא צריך להטביע. אפשר פשוט לחבר איכשהוא. את זה לא עשיתי אף פעם אבל יש תוכנה אצל האריות שעושה את זה בשביל נגני אברם.

אם אתה משתמש בתוכנה כדי להפוך לפורמט שהיא מטפלת בו אז זה לא יקח זמן כמעט (יחסית לקידוד). היא מטביעה בזמן הקידוד (מלבישה תמונות על פריימים) ומה שיקח זמן זה ההכנה של התמונות אבל זה באמת זניח.

פורסם

אני רוצה בדרך גם להפוך את הAVI לVCD.

אז אתה אומר שבזמן הקידוד לMPEG, היא גם תדביק את התירגום ?

ובאיזו תוכנה מדובר ?

תודה :D

פורסם

http://www.yop.co.il/vcdhelp/viewtopic.php?t=17

מדריך כולל המסביר איך להפוך קובץ Avi  ל - MPG עם תירגום מובנה, ולאחר מכן צריבה כ - VCD.

פשוט אחלה מדריך ! תכנס ותראה בעצמך :D

The Wizard

פורסם

אני רוצה בדרך גם להפוך את הAVI לVCD.

אז אתה אומר שבזמן הקידוד לMPEG, היא גם תדביק את התירגום ?

ובאיזו תוכנה מדובר ?

תודה  :D

אותה תוכנה שנתתי לך DVD2SVCD ביחד עם TMPGENC+. תקנה את ה +. זו התוכנה מספר אחת.

פורסם

אלו שתי תוכנות נפרדות ?

וכאשר אני אמיר את הסרט לMPEG הוא כבד על הדרך ידביק לי את הכתוביות ?

פורסם

ה DVD2SVCD באה בבאנדל חינמי עם הרבה תוכנות שהיא משתמשת משתמשת בהם שעברו מודיפיקציה.

מה שצריך להוסיף לה זה מקודד ה TMPGENC. דמו שאפשר לעבוד איתו אפשר להוריד. אני ממליץ לך לקנות את +, גם אם זה יקח לך שבוע.

וכן, תוך כדי הקידוד, אם תשים את ההגדרות הנכונות (זה פשוט מאוד) ותעלה את קובץ התרגום אז הוא כבר ידביק לך און דה-האוס. אתה תוכל גם לראות לפני שאתה מקודד איך הדברים יראו פחות או יותר על המסך שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים