עבור לתוכן

איזה תוכנה טובה לצורך התקנה של משחק עם קבצי CUE?

Featured Replies

פורסם

איזה תוכנה הכי עדיפה, אבל לא דיימון טולז אני לא כל כך אוהב אותה (את הרעיון של כונן וירטואלי)...

יש דרך אחרת להתקין ופשוט לשחק ללא כונן וירטואלי?

תודה רבה!

פורסם

isobuster 1.4 אתה בכלל לא צריך את הקובץ cue איתו

פורסם

גם אני ממליץ על isobuster.

פורסם
  • מחבר

ואיך היא עובדת?

אני מפעיל קובץ התקנה ואז שהו אמבקש את הקובץ השני אני מנתב אותו אליו?

היא פשוטה לתיפעול? ואגב, היא גם יוצרת כונן וריטואלי?

ואגב, אם אנ רוצה לצרוב את זה כIMAGE אז אני צורב את הCUE או את BIN ? פשוט שכחתי.

תודה! :)

פורסם

תוכנת ה - Iso Buster לא יוצרת כונן וירטואלי כמו ב - Daemon Tools על-מנת לנתב את הכונן אל קובץ ה - cue שמשם יתקין את המשחק / תוכנה וכד'.

אם ברשותך קובץ cue אני מנחש ניחוש פרוע שיש לך גם קובץ bin  ::)

ובשביל זה יש את ה - Iso Buster, התוכנה הזאת מחלצת את הקבצים מקובץ ה - bin אל כל תיקיה שתבחר, ואז תראה את קבצי ההתקנה כמו שצריך ולא כשני קבצים bin + cue ואז תוכל להתקין את המשחק / תוכנה ( התוכנה עובדת ממש על אותו עיקרון כמו Winrar וקבצי zip ).

נ.ב.

לשאלתך,

ואגב, אם אנ רוצה לצרוב את זה כIMAGE אז אני צורב את הCUE או את BIN ? פשוט שכחתי.

אז את פשוט צורב את קובץ ה - cue כ - Image דיסק.

הקובץ cue כבר מקושר אל קובץ ה - bin, כך שתוכנת הצריבה תמצא את הקבצים בעצמה ותעשה את המלאכה לבד  ;D

מקווה שעזרתי.

The Wizard

פורסם
  • מחבר

עזרת מאוד!

תוכנת ה - Iso Buster לא יוצרת כונן וירטואלי כמו ב - Daemon Tools על-מנת לנתב את הכונן אל קובץ ה - cue שמשם יתקין את המשחק / תוכנה וכד'.

אם ברשותך קובץ cue אני מנחש ניחוש פרוע שיש לך גם קובץ bin  ::)

ובשביל זה יש את ה - Iso Buster, התוכנה הזאת מחלצת את הקבצים מקובץ ה - bin אל כל תיקיה שתחבר, ואז תראה את קבצי ההתקנה כמו שצריך ולא כשני קבצים bin + cue ואז תוכל להתקין את המשחק / תוכנה ( התוכנה עובדת ממש על אותו עיקרון כמו Winrar וקבצי zip ).

נ.ב.

לשאלתך,

אז את פשוט צורב את קובץ ה - cue כ - Image דיסק.

הקובץ cue כבר מקושר אל קובץ ה - bin, כך שתוכנת הצריבה תמצא את הקבצים בעצמה ותעשה את המלאכה לבד  ;D

מקווה שעזרתי.

The Wizard

רק עוד משהו אחד לא הבנתי, נגיד שפתחתי את הקובץ bin והוצאתי ממנו את כל הקבצים הדרושים להתקנה, נניח שכבר התחלתי להתקין וזה מבקש דיסק שתיים, אני פשוט מנתב אותו אל ההתקנה של דיסק שתיים וזהו?

העיקרון של ISO BUSTER זה שהיא פותחת קבצי BIN פשוט?

אגב, איזה גרסה הכי טובה?

פורסם

Iso Buster בעיקרון היא תוכנה לפתיחת קבצי iso, cue, bin וכד'.

ה - Iso Buster בעיקרון מותאמת להוצאת קבצים למטרת נוחות וביצוע התקנה קלה יותר.

היא איננה יוצרת כונן וירטואלי, ולכן אם אתה מתקין משחק / תוכנה בעלת 2 דיסקים ומעלה, אתה צריך לצרוב, או פשוט להתשמש בכל מקרה בתוכנה Daemon Tools למרבה הצער  :-\

לפי דעתי ה - Daemon Tools דיי טובה, שימושית, אך אם אתה עדיין מתנגד, ואינך רוצה להשתמש בה, תוכל להשתמש בתוכנה Virtual CD, תוכנה טובה שעושה פשוט את אותה העבודה כמו ה - Daemon Tools ( יוצרת כונן וירטואלי על-מנת לנתב את ההתקנה אל כונן זה שמשם יעתיק את הקבצים למחשב ), בכל מקרה תמיד תוכל לצרוב את קבצי ה - cue ולהתקין את המשחק / התוכנה בדרך פשוטה ורגילה.

החלטה זו נתונה לשיכולך  ;)

נ.ב.

Iso Buster 1.6 + Hebrew ( גירסה מעולה של התוכנה, כוללת תמיכה מלאה בעברית ) להורדה :

http://www.smart-projects.net/isobusterdownload.htm

Virtul CD להורדה :

http://www.virtualcd-online.com/vcddemoe.exe

Daemon Tools להורדה :

http://www.cd-rw.org/software/cdr_software/cdr_tools/daemon_tools.cfm

מקווה שעזרתי.

The Wizard

פורסם
  • מחבר

תושה רבה , אני חושב שאני ישתמש בדיימון טולז.

האם הכונן הוריטואלי הזה תופס מקום או משהו? אם כן, איפה הוא תופס מקום בדיוק, והאם אתה ממליץ על התוכנה?

פורסם

הכונן הוירטואלי איננו תופס מקום ( כשמו כן הוא  ::) ), כאשר אתה מנתב את ה - Daemon Tools אל קובץ ה - cue הוא יודע לנתב את עצמו אל קובץ ה - bin ששם בעיקרון נמצאים כל הקבצים של ההתקנה, הוא פותח את קובץ הבין מבלי שתראה וע"י כך מעתיק את הקבצים את התיקייה אליה תבחר בהתקנה.

כלומר, הכונן הוירטואלי איננו תופס מקום, הוא רק משמש אותך לפתיחת קובץ הבין אם יש לך 2 דיסקים ומעלה ...

במקום שתצרוב, אתה פשוט מנתב את כונן זה אל קבצי ה - cue והוא מנתב את עצמו אל קובץ ה - bin המתאים ובכך מעלה / ממשיך את ההתקנה, וכך אתה יכול להתקין את התוכנה / המשחק להיכן שרק תרצה  ;D

ואישית אני ממליץ על התוכנה, תוכנה פשוטה שעושה את העבודה, מה עוד צריך ?!  ;)

בהצלחה.

The Wizard

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה.

אני בוחר לאן להתקין את המשחק כן? הדיימון טולז נותן לי את האפשרות בחירה?

תודה רבה!

פורסם

שאתה משתמש בדמון טולז

זה מדמה כאילו אתה מכניס דיסק מקורי לסידי

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז זה נותן לי זכות בחירה לאן להתקין נכון?

אני שואל כי למשל התוכנה הרי תותקן בכונן C ואז שאני יפתח את המשחק בעזרת גדיימון טולז זה יפתח דיסק וירטואלי לצורך ההפעלה, אז אני לא רוצה שזה יהיה בC אני רוצה לבחור באיזה מחיצה אחרת, השאלה שלי האם תהיה לי האפשרות? או שזה מתקין ישר לC?

תודה רבה.

פורסם

בהחלט כן !  ::)

כאשר אתה מנתב את ה - Daemon Tools אל קובץ ה - cue הוא פותח לך את ההתקנה הרגילה של המשחק / תוכנה, ממש כאילו ההתקנה רצה מתוך דיסק שנמצא ב - CD-ROM או קובץ התקנה שרץ מהדיסק הקשיח ונותן לך את כל האפשרויות בחירה, אין שום הבדל בין התקנה שרצה מהכונן הוירטואלי שיוצר ה - Daemon Tools לבין התקנה שרצה מתוך ה - CD-ROM או מהכונן הקשיח.

ושמתי לעזור,  :D

The Wizard

פורסם
  • מחבר

אוקיי, המון תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים