פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים אם אתה צורב 800 דיסקים זה לא רעיון טוב להשתמש בשבילם בצורב DVD. עדיף שיהיה לך צורב פשוט ל CD אחרת גם תשרוף 3 צורבי DVD בשנה. אני אנסה לכתוב לך משהו בסיסי. פה בטרד. עריכה: חחח קאספר, תראה מה מצאתי בשבילך...משהו להתחיל איתו http://users.tapuz.co.il/divx/a2vini.htm לא בדקתי ביסודיות אבל מרפרוף נראה בסדר.... עריכה: היום היית צריך לקנות מניות בבורסה...חחח...
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר מה זאת אומרת vcd נמדד על דקות ולא על MB אני יכול להכניס לנרו סרט של 2000MB ו60 דקות ?אז כדאי לי לערוך את הסרט שיהיה 2000MB והאיכות תיהיה טובה יותר ואז לצרוב
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים חחח.. למרות הכל אתה עוד עם הנירו? מה שהוא רצה להגיד לך שאם אתה ב CBR שזה CONSTANT BIT RATE של 1150 (VCD) אז אם אתה יודע את האורך של הסרט בדקות אתה מייד יכול לדעת את הגודל שלו ולהיפך.אם אתה עובד ב VBR כלומר VARIABLE BIT RATE אז הקצב משתנה בהתאם לתוכן הסרט כדי שתקבל איכות יותר טובה ואז אי אפשר לדעת מאורך הסרט מה יהיה גודלו ולהיפך. ביט רייט של SVCD זה בממוצע 2000. של DVD בממוצע כ 4000.לכן הם גם תופסים יותר מקום (לא רק בגלל הרזולוציה).
פורסם 2004 באוגוסט 321 שנים מחבר אני תקוע במדריך שרשמתה ליאני תקוע איפה שהוא מסביר על איך לעשות את כותוביותאני לא יודע איך לקודד
פורסם 2004 באוגוסט 421 שנים מחבר אני תקוע בקטע שכתוב שצריך לפתוח את התוכנה GSpotאני לא יודע מה אני צריך לעשות אם התוכנה הקודמת אני צריך לסגור אותה בלי לעשות כלום? איך אני מקודד בתוכנה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.