עבור לתוכן

למה מתי שמעבירים סרט לנרו הוא מתקבץ?

Featured Replies

פורסם

אני ראיתי שמתי שאני רוצה לצרוב סרט ואני שם אותו בנרו בSVCD אז הוא תופס פחות מקום

נגיד הסרט שוקל 1GB אז מתי שאני מעביר אותו לנרו אז בנרו כתוב שהוא שוקל650

אבל מתי שאני לוחץ על הכפתור שיתחיל לצרוב אז זה עושה כאילו זה צורב אותו אבל זה לא עושה כלום לדיסק זה בערך 2 שעות

זה מסיים את זה ואז זה צריך להתחיל מהתחלה שיתחיל לצרוב על הדיסק ואז זה פותח לי חלון שהדיסק קטן אני מסתכל בסרגל הזה למטה ואני רואה שזה

עד הסוף

למה זה עושה את זה שבהתחלה זה 650 ואז זה גדל זה לא יכול להראות לי כמה זה יצא בסוף ולא יראה לי 650?

פורסם

CASPER

האנקודר שיש בנירו חרה....

אמרתי לך כבר עשר פעמים, לך על DVD2SVCD יחד עם TMPGENC2.5+ ויפתרו לך כל הבעיות.

פורסם

SVCD כמו אודיו, בצריבה, לא נמדד במגה בייטים אלא בדקות.

בקשר לשעתיים הנ"ל- הוא מקודד את הסרט ל MPEG.

פורסם

רק ש SVCD, שלא כמו אודיו או VCD תומך בVBR מה שאומר שאותו מגה יכול להכיל אורך שונה של סרט.

פורסם
  • מחבר

אם התוכנה dvd2svcd אני לא יכול לצרוב לדיסק

הסרט שאני רוצה הוא 62 דקות וזה לא נותן לי להכניס אותו לדיסק של 80 דקות זה מראה לי בסרגל למטה את האדום

למה אז בסרגל זה רשום ב mb ולא בדקות?

הסרט הוא כבר mpg לפני שאני שם אותו בנרו אז למה זה צריך להפוך ל mpg?

פורסם

80 דקות לדיסק אתה מקבל אם אתה משתמש בVCD ולא בSVCD. אני חושב שיהיה לך קשה להכניס 62 דקות של וידיו על SVCD, אבל יכול להיות שאפשר.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שכדאי לי לצרוב את הסרט ב vcd ולא ב svcd?

svcd זה יותר איכותי לא?

פורסם

אני אומר שכדאי לך לחלק אותו ל2 חלקים ולצרוב אותו על 2 דיסקים.

פורסם

א) עם התוכנה DVD2SVCD אתה לא יכול לצרוב לדיסק. אבל אתה יכול לייצר IMAGE שאותו אתה יכול לצרוב אח"כ עם הנירו או קובץ MPEG טוב שאותו אתה יכול לצרוב אח"כ עם הנירו.

ב) הסיבה שהנירו מקודד שוב זה כי כשהפכת ל MPEG, לא הפכת ל MPEG סטנדרטי ולכן הנירו משנה אותו (דבר שאפשר לבטל דרך אגב אבל לא בטוח שינגן בנגן שלך).

SVCD סטנדרטי ב PAL זה כעיקרון:

אודיו ביט רייט 224, סאמפל 44.1

רזולוציה סטנדרטית זה 480 על 576.

SVCD סטנדרטי בNTFS זה כעיקרון:

אודיו ביט רייט 224, סאמפל 44.1

רזולוציה סטנדרטית זה 480 על 480.

פורסם
  • מחבר

אני צרבתי כמה סרטים פעם אם נרו לdvd שלי

וראיתי שזה מוריד לי את השוליים השחורים וזה מאריך את הפרצוף יותר מידי איך אני עושה שזה לא יוריד את השוליים השחורים?

פורסם
  • מחבר

אני מעביר את זה ל mpeg אם התוכנה TMPEnc אבל זה מוריד את האיכות

אז יותר כדאי לי להשאיר את זה ב avi אם איכות טובה יותר והנרו יעביר את זה ל mpg

ברור שאני יחלק את זה ל 2 דיסקים

אין דרך שאני קובע את גודל הרזולציה?

אני רוצה 656X370

אני יכול לעשות את זה?

פורסם

קספר,

אני שרפתי הרבה קילומטראז' עם הדברים האלה עד שקניתי צורב DVD.

לך לתוכנה שהמלצתי לך ויהיו לך חיים הרבה יותר קלים. איתה תוכל לראות איך זה יראה, לקבוע איכות, לקבוע על כמה דיסקים אתה רוצה את זה, את שיטת הקידוד ואיכות הקידוד ובהתאם את זמן הקידוד, להטביע תרגומים בסרטים, לא להסתבך עם קידודי אודיו של AC3 ועוד ועוד ועוד.... והכי חשוב, לחיצת כפתור וזה עושה בשבילך הכל.

עריכה: אתה לא שם את הפרמטרים הנכונים ב TMPG ולכן המקודד הזבל של הנירו נותן לך תוצאות יותר טובות. ה DVD2SVCD אפילו יציג לך בצורה ברורה ונוחה את הפרמטרים החשובים של ה TMPG. ותוכל לקבוע אם יהיו שוליים או לא ולראות איך זה יראה. למה אתה עקשן?

עריכה 2: וזה שאתה רוצה רזולוציה אחרת זה לא ממש עוזר ומיותר. קודם תוציא סרט נורמלי ברזולוציות הסטנדרטיות ואח"כ תתחיל לעשות FINE TUNING. אבל, צעד צעד לאט לאט או שלא תגיע לשום מקום.

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי את התוכנה הזאת מהרגע הראשון שאמרתה לי אבל אני לא הבנתי שם כלום אז ירדתי ממנה

אני לא יכול להבין אותה לבד אני צריך מדריך בעברית ואני לא מצאתי אז אני לא עבדתי איתה אם אתה יכול להביא לי מדריך אז זה יהיה טוב לי

פורסם

אני אנסה לארגן משהו בסיסי כשיהיה לי זמן וסבלנות לזה.

האמת היא שהעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, זה להפסיק להתעסק עם הקקה הזה של VCD ו SVCD שזה לא בשר ולא חלב, ואם יש לך כסף לקנות צורב DVD, זה יהיה הרבה יותר שווה, והיום הם כבר לא עולים הרבה כמו בתקופה שאני התעסקתי עם הזבל המעצבן הזה.

פורסם
  • מחבר

גם אני לא רוצה  את ה svcd וה vcd אבל זה מה שיש לי עכשיו אני יחכה שהצורב שיש לי יתקלק ואז אני יביא dvd אני מחכה לזה

זה לא יקח הרבה זמן אני צורב מלאה דיסקים אני שרפתי 3 צורבים בחצי שנה צרבתי מעל 800 דיסקים

מה זה אומר שאתה תנסה לארגן מישהו בסיסי ?

אתה מדבר על זה שהוא יסביר לי ב icq?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים