פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום!הוא מסתובב ב5000RPM ומקרר לא רע בכלל (המעבד על 35-40 מעלות במנוחה)אז חשבתי שאני יוריד לו קצת את הRPM כדי שיסתום קצת את הפה אבל אני לא יודע איך.זה אפשרי?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים תעשה את טריק ה 7V. במקום לחבר את המאוורר ל 12V ול GROUND, תחבר אותו ל 12V ול 5V(בסדר הזה!!). כך בעצם אתה גורם לו לעבוד על 7V, מוריד לו את מהירות הסיבוב וגורם לשקט אם אתה באמת רוצה להשקיע, תקנה פונציומטר ותבנה מעגל(ע"ע פאנבאס).
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר אין תוכנה שיכולה לעשות את זה?הרי זה מחובר ללוח-אם, בשביל זה הפין השלישי לא?
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים הפין השלישי משדר למחשב את מהירות המאוורר(RPM=סל"ד). "העצלנות היא אם כל חטא". יאללה פתח את המחשב ותשנה חוט אחד לא יקרה לך שום דבר (כל עוד תעשה את זה בזמן שהמחשב מכובה ותחבר את זה למקום הנכון... ) אם לא הבנת, אז את החוט שבצהוב, אתה משאיר בצהוב, ואת זה שבשחור אתה מעביר לאדום.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר יש לי הרגשה שאתה מדבר על חיבור מולקסאם זה היה כבר הייתי פותח ומשנה אבל זה חיבור 3 פינים :-\
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים מחבר וואו, SpeedFan באמת עזר, תודה ;D אבל יש בעיה אחת, התוכנה חייבת לפעול כדי שהמהירות תרד והיא גם לא שומרת את ההגדרות :-\ לא משנה, בעיה נפתרה
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים כתפתח את הבורג של הדלת השמאלית במארז ותשלוף אותה החוצה, לא תצטרך הגדרות מיוחדות ( אם אתה יודע למה אני מתכוון)
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים יש לי קירור למעבד של Foxconn והמאוורר עושה רעש איום!וואי איזה קירור? מעניין אותי מאוד..אני לא מזמן קיבלתי את ה-Heat Guzzler שהזמנתי מארצות-הברית. זה עם Heatpipes וגוף נחושת.
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים אני לא בטוח שאני מבין למה אתה מתכוון :-Xשתעשה איזה מוד קטן, אחד מהאפשרויות:1. תעביר את המאוורר ל7V שאת החוט של ה+ אתה מחבר לצהוב במולקס ואת ה- לאדום במולקס ואז יוצא לך 7V למאוורר2. פוטנציומטר עם נגד גם יעשה את העבודה3. פשוט לקנות פאן באס..
פורסם 2004 באוגוסט 221 שנים SUB אולי תשאל אותו בפרטי את זה ??? : פותח התארד, הSPEEDFAN שולט מצויין על רוב היציאות בלוח, אתה יכול בהגדרות לבחור שיפעל אוטומטית וישמור הגדרות קצת מפחיד לעשות ריסט, פתאום במכה כל המאוררים חוזרים למקסימום.. (דרך אגב שיטה מצויינת להנמיך\לכבות את האור במאוררי לדים..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.